john doe
Veoma poznat
- Poruka
- 14.018
Seselj u Hagu uziva pun komfor, a ima prilike da bude i u centru paznje. Milina za laznog vojvodu od zardjale kasike. Nadam se da se u Srbiju nece vratiti, bar ne ziv.
Svaka ti je na mestu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seselj u Hagu uziva pun komfor, a ima prilike da bude i u centru paznje. Milina za laznog vojvodu od zardjale kasike. Nadam se da se u Srbiju nece vratiti, bar ne ziv.

Danas s enavrsava punih 7 godina od odlaska Voje u hag.
Kako gledate na ovo sudjenje?
sSta Vas je u dosadasnjem toku iznenadilo, da li ste nesto naucili ili novo culi?
MiSLITE li da ce postupak biti okoncan ove godine?
Na koji nacin?
Скуп поводом обележавања годишњице од одласка проф. др Војислава Шешеља у Хаг, одржаће се у среду, 24. фебруара, у Дому синдиката, с почетком у 16 часова.
Присутнима ће се обратити чланови Комитета за одбрану Војислава Шешеља и угледни стручњаци из области права и историје.
Скуп под називом „Седам година хашке тамнице“ организује Комитет за одбрану Војислава Шешеља.
Колико оно беше Тито поживео ???ako Bog da proslavicemo i 77 godina

ako Bog da proslavicemo i 77 godina
tesko da ces od tolike zlobe u sebi docekati toliku starost.

Ako ga zdravlje posluži

Овде има највише коментара људи који уопште не прате суђење и немају појма да тај човек на правди Бога седи затворен у Хагу.
А још мање имају појма о томе да су сви сведоци тужалиштва ухваћени у лажи или сведочили у Шешељеву корист.
И уместо да се радују што је невин човек на прагу слободе, чиме би показали своју наводно демократску оријентацију, празне се подругљивим и нехуманим изјавама, празнећи ваљда личне фрустрације.
evo odgovoraproces je naravno smesan sto nije ni cudno obzirom da je optuznica sastavljana iz idiotsko-politikantskih razloga, ybg ako seselj treba da odgovara za par prasica koje je pojeo po bih i hr, onda smrdljvi bradati vuk sa svojom "gardom" treba da robija u hagu 8 dozivotnih robija.
nego bre, vojvoda velikog trbuha nesto kao sam otrca u taj hag?
Nesto mi je mnogo zajapuren i crven u licu.![]()
A gde si me to video?![]()
Jel ćeš oplačeš šekija kao slobu kad se vrne?![]()

Javlja mi se a i već si bila zaposlena u vreme Ante Markovića pa te yebe i godina proizvodnje.

a ti bi sigurno bio roze-plav da si tamo umesto njegaNesto mi je mnogo zajapuren i crven u licu.![]()

Ma ne brinem se ja za sebe.
Nemam nikog na dusi.
A on ima MNOOOOOGO....
treba oplakati svakog srbina koji se bori za srpstvo
i na pravdi boga drže ga tamo gde bi trebali biti ljudi druge vrste![]()