Seselj u Hagu uziva pun komfor, a ima prilike da bude i u centru paznje. Milina za laznog vojvodu od zardjale kasike. Nadam se da se u Srbiju nece vratiti, bar ne ziv.
ne huli nevero da ti se nebi vratilo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Seselj u Hagu uziva pun komfor, a ima prilike da bude i u centru paznje. Milina za laznog vojvodu od zardjale kasike. Nadam se da se u Srbiju nece vratiti, bar ne ziv.

Imas ti samog sebe na dusi, a to je najveci greh i najteze se nosi.

celog svog života se pitam zašto toliko zlobe u ljudima
molim vas pomozite da dođem do saznanja![]()
Javlja mi se a i već si bila zaposlena u vreme Ante Markovića pa te yebe i godina proizvodnje.

ne huli nevero da ti se nebi vratilo![]()

Revolucija nije bila juce neko pre skoro 10 god. Tako da za stanje u drzavi mozes da se obratis novim kvinsliskim vlastima. Dovoljno su dugo na vlasti da ne mogu vise da se vade na predhodne rezime, nego moraju da preuzmu odgovornost.Ti ne vidis KAKVA JE SRBIJA DANAS?
Bilo je mnogo toga unisteno i pre revolucije, ali posle cuvenog 5.oktobra su te firme koje su bile u losem stanju dokrajcene, cak i mnoge zdrave su unistene. Posao mi je takav da obilazim dosta firimi u mom gradu tako da znam o cemu pricam.Ti ne viis da je sve UNISTENO i RASPRODATO?
Kao i u svakoj drzavi na svetu. Sta ces, pratimo EUropske trendove.Ti ne vidis da VLADA MAFIJA?
Zapanjen sam. Zar ima i takvih koji beze u ovo vreme blagostanja koje nam je donela zuta vlast posle revolucije.Ti ne vidis da sve sto vredi je POBEGLO GLAVOM BEZ OBZIRA?

Kako to da ni sadanji ni prijasnji zakleti obozavaoci njegovog lika i dela, ne skupise neki dinar za odbranu vec mora doticni da se prostituira na sve strane.
Stace njemu pare.Obogatio se u Srbiji prodajuci svoje knjige.Pise ih i u Hagu kao na traci,jos mu EU vece trziste.Ima da namlati pre,zato se on ne vraca tako lako.![]()

Овде има највише коментара људи који уопште не прате суђење и немају појма да тај човек на правди Бога седи затворен у Хагу.
А још мање имају појма о томе да су сви сведоци тужалиштва ухваћени у лажи или сведочили у Шешељеву корист.
И уместо да се радују што је невин човек на прагу слободе, чиме би показали своју наводно демократску оријентацију, празне се подругљивим и нехуманим изјавама, празнећи ваљда личне фрустрације.
Seselj u Hagu uziva pun komfor, a ima prilike da bude i u centru paznje. Milina za laznog
vojvodu od zardjale kasike. Nadam se da se u Srbiju nece vratiti, bar ne ziv.
Sa ovim se potpuno slažem. Drugima ne treba kopati jamu. Vidite šta se sa Šešeljem dogodilo. Dokaz da ima Boga.Bog sve vidi.
pazi da ne upanes u tu jamu koju sam drugome kopas,
zasto nekome zelis zlo??

Evo ja, pitam se dal cu za života da ga gledam kako visi na konopcu a ne da ga skrivaju tamo u hagu![]()

ima jedna ustanova
Laza Lazarevic
kazu da tamo mogu da ti pomognu
imaju i male roze pilule![]()

Voja nek ostane tu gde jeste. Nek se dere ovima u hagu i siri govor mrznje.
Voja Seselj i sедам година хашке тамнице ....
a ugojio se džukac pa izgleda kao prasac pred jesenje klanje
.
Čini mi se da voja ima povišen holesterol i da neće još dugo![]()
Kako to da ni sadanji ni prijasnji zakleti obozavaoci njegovog lika i dela, ne skupise neki dinar za odbranu vec mora doticni da se prostituira na sve strane.