Voja Seselj i sедам година хашке тамнице

• Začetnik teme Začetnik teme a33
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti ne vidis KAKVA JE SRBIJA DANAS?
Revolucija nije bila juce neko pre skoro 10 god. Tako da za stanje u drzavi mozes da se obratis novim kvinsliskim vlastima. Dovoljno su dugo na vlasti da ne mogu vise da se vade na predhodne rezime, nego moraju da preuzmu odgovornost.
Ti ne viis da je sve UNISTENO i RASPRODATO?
Bilo je mnogo toga unisteno i pre revolucije, ali posle cuvenog 5.oktobra su te firme koje su bile u losem stanju dokrajcene, cak i mnoge zdrave su unistene. Posao mi je takav da obilazim dosta firimi u mom gradu tako da znam o cemu pricam.
Sto se tice privatizacije, za to ne krivi neke bivse vlasti, za to su odgovorni zuti. Hteli smo kapitalizam, privatnu imovinu, odricanje od drzavnog upravljanja privredom i sad uzivamo u posledicama dobre privatizacije.
Ti ne vidis da VLADA MAFIJA?
Kao i u svakoj drzavi na svetu. Sta ces, pratimo EUropske trendove.
Ti ne vidis da sve sto vredi je POBEGLO GLAVOM BEZ OBZIRA?
Zapanjen sam. Zar ima i takvih koji beze u ovo vreme blagostanja koje nam je donela zuta vlast posle revolucije.

Овде има највише коментара људи који уопште не прате суђење и немају појма да тај човек на правди Бога седи затворен у Хагу.

А још мање имају појма о томе да су сви сведоци тужалиштва ухваћени у лажи или сведочили у Шешељеву корист.

И уместо да се радују што је невин човек на прагу слободе, чиме би показали своју наводно демократску оријентацију, празне се подругљивим и нехуманим изјавама, празнећи ваљда личне фрустрације.

У потпуности се слажем.
Посебно са подебљаним.

Seselj u Hagu uziva pun komfor, a ima prilike da bude i u centru paznje. Milina za laznog

vojvodu od zardjale kasike. Nadam se da se u Srbiju nece vratiti, bar ne ziv.

gold_medal_sticker-p217963734767590657qjcl_400.jpg

nemam sta da dodam - ovo je najbolji komentar na temi....

.

Seselj u Hagu uziva pun komfor, a ima prilike da bude i u centru paznje. Milina za laznog vojvodu od zardjale kasike. Nadam se da se u Srbiju nece vratiti, bar ne ziv.

Voja nek ostane tu gde jeste. Nek se dere ovima u hagu i siri govor mrznje.

Voja Seselj i sедам година хашке тамнице .... :bljak:

:bljak: a ugojio se džukac pa izgleda kao prasac pred jesenje klanje

.

Čini mi se da voja ima povišen holesterol i da neće još dugo :think::whistling::sad2:

Kako to da ni sadanji ni prijasnji zakleti obozavaoci njegovog lika i dela, ne skupise neki dinar za odbranu vec mora doticni da se prostituira na sve strane.

:rtfm:

Back