VOJA JE VOJA

Sorry, ali i u DSS-u postoje dve struje.
Nacionalna i nacionalno evropska.
Ja vam stalno pricam da nije to vise crno belo, k'o pre a vi zapinjete kao besni.
Ovi nacionalno evropski iz DSS-a su ISTI kao Tadicevi u DS-u, a ovi nacionalni su kao Tomini radikali. Problem u ovoj drzavi prave Cedini evropljani i Seseljevi sovinisti. Ostali su krajnje podnosljivi.
Kako vi to ne vidite, ljudi?
Mislim stvarno!

Nexus 6:
sluzimo narodu! :lol:
pozdrav...

Kom, bre, narodu vi sluzite? Vi iz DS-a i kada idete
na kanabe u ambasadu SAD-a po svoje misljenje - cak i onda sedite na usima pa bivsi ambasador V.Montgomeri mora da se javno oglasava:

" Pitam se da li se vreme nacionalne drzave blizi kraju? Sigurno je da se suocavaju s
nizom izazova, kaa je rec O SUVERENITETU I AUTORITETU, drugacije i mnogo jace nego ranije.
Koliko i kako ce moci da se prilagode promeni sveta i KOLIKO RELEVANTNA CE NACIJA BITI U BUDUCNOSTI,
vise je nego otvoreno pitanje.

Ne protivim se clanstvu u Evropskoj uniji. ALI, POENTA JE dA POSTOJI VISOKA CENA
KOJA SE PLACA, U SMISLU ODUSTAJANJA OD DELA SUVERENITETA I INDIVIDUALNOSTI KOJE SVAKU NACIJU CINE JEDINSTVENOM.Nekada je
postojao princip prema kojem su nacije bile suverene i niko nije imao pravo
da se mesa u njihove unutrasnje poslove. POSTEPENO, TAJ PRINCIP JE NARUSEN. SADA JE
PRIHVACENO DA SIROKA LEPEZA MEDJUNARODNIH ORGANIZACIJA RUTINSKI UKLJUCUJE SEBE U ODLUCIVANJE I AKTIVNOSTI POJEDINIH ZEMALJA..."

I jos jednom, kom, bre, Ti narodu sluzis ???[/color]

Eremita, oni to, cak i ne kriju.
Jasno je sve. Vidis li?
Nas koncept mora da umre, i da ga zameni njihov.
Jasno ko dan.
Nema tu ni malo manevarskog prostora.
NAS KONCEPT MORA DA UMRE.

U toj situaciji, ako smo sami, NAYEBACEMO ko zuti. Ko indijanci sa svojim konceptim plemenskog naroda. I nece nas biti...
Ali ako Rusija ili Kina, krenu da BRANE koncept NACIONALNE DRZAVE, i pobede Amere u tome, mi imamo sansu.
SAMO TAD...

Saberi-oduzmi :

U SE I U SVOJE RUSE!

commodore:
Eremita, oni to, cak i ne kriju.
Jasno je sve. Vidis li?
Nas koncept mora da umre, i da ga zameni njihov.
Jasno ko dan.
Nema tu ni malo manevarskog prostora.
NAS KONCEPT MORA DA UMRE.

U toj situaciji, ako smo sami, NAYEBACEMO ko zuti. Ko indijanci sa svojim konceptim plemenskog naroda. I nece nas biti...
Ali ako Rusija ili Kina, krenu da BRANE koncept NACIONALNE DRZAVE, i pobede Amere u tome, mi imamo sansu.
SAMO TAD...

Saberi-oduzmi :

U SE I U SVOJE RUSE!

Da, Kommodore, jer ne napada se tu samo na pripadnost odredjenoj naciji (gle, paradoksa u vremenu kada i za obicnog psa
kada ga kupujes trazis mu rodoslov da vidis od kakvih je roditelja}. Pa valjda je
znacajnije za coveka da znas OD KOJIH JE ??? Nekada je u Srbiji
bilo nezamislivo da, recimo, sklopis brak a da prethodno ne znas sa kim, iz kakve
je porodice kakvog je porekla. Naravno, da kada kazem poreklo na to ne gledam u
primitivnom, pezorativnom smislu - ali,
jednostavno STA CEMO MI SRBI U PORODICI MENTALNIH I MORALNIH NAKAZA.

NARAVNO DA SADA NE TREBA ICI U DRUGU KRAJNOST PA ODBACITI SVE - ALI JEDNOSTAVNO
MI OD RAZVIJENOG SVETA TREBA DA UZMEMO ONO STO JE PO NASEM MISLJENJU DOBRO - A OSTALO
NEKA NOSE U P... M...!!!

commodore:
Sorry, ali i u DSS-u postoje dve struje.
Nacionalna i nacionalno evropska.
Ja vam stalno pricam da nije to vise crno belo, k'o pre a vi zapinjete kao besni.
Ovi nacionalno evropski iz DSS-a su ISTI kao Tadicevi u DS-u, a ovi nacionalni su kao Tomini radikali. Problem u ovoj drzavi prave Cedini evropljani i Seseljevi sovinisti. Ostali su krajnje podnosljivi.
Kako vi to ne vidite, ljudi?
Mislim stvarno!
oni ne zapinu KAO besni, oni JESU besni jer stvari ne idu na njihovu vodenicu :wink:

eremita:
Nexus 6:
sluzimo narodu! :lol:
pozdrav...

Kom, bre, narodu vi sluzite? Vi iz DS-a i kada idete
na kanabe u ambasadu SAD-a po svoje misljenje - cak i onda sedite na usima pa bivsi ambasador V.Montgomeri mora da se javno oglasava:

" Pitam se da li se vreme nacionalne drzave blizi kraju? Sigurno je da se suocavaju s
nizom izazova, kaa je rec O SUVERENITETU I AUTORITETU, drugacije i mnogo jace nego ranije.
Koliko i kako ce moci da se prilagode promeni sveta i KOLIKO RELEVANTNA CE NACIJA BITI U BUDUCNOSTI,
vise je nego otvoreno pitanje.

Ne protivim se clanstvu u Evropskoj uniji. ALI, POENTA JE dA POSTOJI VISOKA CENA
KOJA SE PLACA, U SMISLU ODUSTAJANJA OD DELA SUVERENITETA I INDIVIDUALNOSTI KOJE SVAKU NACIJU CINE JEDINSTVENOM.Nekada je
postojao princip prema kojem su nacije bile suverene i niko nije imao pravo
da se mesa u njihove unutrasnje poslove. POSTEPENO, TAJ PRINCIP JE NARUSEN. SADA JE
PRIHVACENO DA SIROKA LEPEZA MEDJUNARODNIH ORGANIZACIJA RUTINSKI UKLJUCUJE SEBE U ODLUCIVANJE I AKTIVNOSTI POJEDINIH ZEMALJA..."

I jos jednom, kom, bre, Ti narodu sluzis ???[/color]

ovo "sluzimo narodu" je umesto "hvala"...to je fora koju sam pokupio od instruktora ronjenja... i nema veze ni sa cim...

ali ako vec hoces da napravis nesto od toga, onda, eto, sluzim svom narodu...

eremita:
Pa valjda je
bilo nezamislivo da, recimo, sklopis brak a da prethodno ne znas sa kim, iz kakve
je porodice kakvog je porekla.

samo da dodam da je nekada, takodje, bilo nezamislivo da prethodno vidis osobu sa kojom sklapas brak...

Nexus 6:
eremita:
Pa valjda je
je porodice kakvog je porekla.

samo da dodam da je nekada, takodje, bilo nezamislivo da prethodno vidis osobu sa kojom sklapas brak...

Ti se, naravno, sprdas ali zamisli kakav bi rezultat dobili ako bi napravili anketu
KO JE KO na politickoj sceni.
Ovo kazem zato sto vise decenija traje IGRA da su glavni vlastodrsci Srbima oni
koji to nisu - A KADA SE NAPRAVI S**** ONDA SVA ODGOVORNOST I CENA TIH S**** PADA
NA GRBACU SRPSKOG NARODA.

Nexus 6:
pa takve ankete se prave NON-STOP...
svo "crno ispod noktiju" sto mogu da iskopaju jedni drugima, iskopaju...
za koga ti ne znas KO JE?

NE ZNAM ZA POLITICKU LICNU I PORODICNU BIOGRAFIJU KAO I NACIONALNU PRIPADNOST:

1. skoro nijednog lika iz G17+

2. za Borisa Tadica

sta ces vise?

Pa Tadicu je cale akademik, poreklom su iz Crne Gore...mislim, davno-davno...ali, eto...
u svakom slucaju bilo je po novinama to...
a G17 me ne interesuje mnogo pa ne znam mnogo...

mislim...sve je na videlu samo treba bolje pogledati...

eremita:
Nexus 6:
pa takve ankete se prave NON-STOP...
svo "crno ispod noktiju" sto mogu da iskopaju jedni drugima, iskopaju...
za koga ti ne znas KO JE?

NE ZNAM ZA POLITICKU LICNU I PORODICNU BIOGRAFIJU KAO I NACIONALNU PRIPADNOST:

1. skoro nijednog lika iz G17+

2. za Borisa Tadica

sta ces vise?

Sto se tice g17+ ako se secate, oni su zesce nego radikali napadali ds za bodrum. A oni su americki favoriti, znaci ds (narocito onaj sa Zoranom) bas i nije bio pro-Americki...

A i da su imali neke podatke za pripremanje atentata nisu upozoravali ds.A kad smo mi iz novina citali da se nesto sprema, i bio je vec jedan neuspesan kod limesa - znaci nemoguce da niko od cia-e i kgb-a recimo nije znao,znaci i oni su cutali i pustali stvari niz vodu.

Znaci Amerima je odgovarala smena vlasti- na g17, rusima na srs ili sps, TE SE MOZE IZVUCI ZAKLJUCAK DA JE JOS PA DS - BIO NAJSRPSKIJA OPCIJA...( moze se reci i za dss-koji je bio za srpsku-db-vojnu-legija varijantu (a takva zaista nikad nije srpska,vec samo svoja,bilo ideoloski* ili sebicno ekonomska-mafijaska))

Back