VODOLIJA

ma šta loše, ja sam ceo u Devici pa ne kukam :lol:
ali samo jednu stvar ne volim kod sebe, što o svemu mogu razmišljat nedeljama, i dok nisam 1000% siguran da radim pravu stvar ne krećem, al kad krenem nema te sile da me zaustavi.

Шта год да напишем неће надмашити све муке и бољке свих присутних на форуму, па нећу да ми се седа на 'муку' само зато што неко има већу. :)

Углавном, не проналазим се у *тешкоћи* и *блесавости*. :bye:

Слабо ти ја пијем. :p

Са или без пића на великим журкама долази до момента засићења, када све то почне да ме замара.

Него, свештенички позив није за перверзњаке? :eek:

Nije ako pricamo o svestenicima koje prikazuju na televizorima.

Sama postavka duhovnog nije bazirana na principima Vodolije koja je sloboda. Idu preko straha, odricanja, sadomazohizma, pretnji, opijanja uma, odricanjem od seksa. Sve je to u suprotnosti sa ovim znakom. To sto vremenom puknu i zglajznu u perverziju, a toga ce biti sve i vise, to iz razloga jer odbijaju Novo Doba i pokusavaju odrzati staro (Saturn, Ribe.....)

Uran je protivnik Saturna a period u kom zivimo je pod vladavinom Urana koji nosi znak Vodolije.

Nije ako pricamo o svestenicima koje prikazuju na televizorima.
На којим ТВ?

Ваљда не очекујеш да нека ТВ покаже "акцију". О њиховим перверзијама има по ТВ уздуж и попреко.

Sama postavka duhovnog nije bazirana na principima Vodolije koja je sloboda. Idu preko straha, odricanja, sadomazohizma, pretnji, opijanja uma, odricanjem od seksa. Sve je to u suprotnosti sa ovim znakom.

Uran je protivnik Saturna a period u kom zivimo je pod vladavinom Urana koji nosi znak Vodolije.
То што негираш Сатурна као владара водолије је твој избор. Не мож` на томе базирати тврђења без додатка: "по мени", "мислим да", "верујем" итд.

Imam pitanje... zasejao sam begoniju u februaru, ali je iznikla tek u martu... da li je ta begonija vodolija ili riba? (mislim generalno me interesuje, da li se kao datum rođenja biljke uzima setva ili se računa tek kada proviri iz saksije) :think:

Je l tvoj rodjendan kad je tvoj otac oplodio tvoju majku,ili kada si se rodio?
Pa moj rođendan je kad sam se rodio, al' kad je biljkin rođendan? Kad seme proklija, ili kad izviri iz zemlje, ili čak onda kad se seme formira u biljci roditelju? Plus na stranu taj problem što je sve strašno sporo, pa je teško utvrditi precizan momenat. Zato je pravljenje natalne karte za biljke prava noćna mora, pitaj bilo kog astrologa.

Back