vasia
Zainteresovan član
- Poruka
 - 168

Буааааааа... буааааа... како само плачееееем. Јадан лук, што га сечееем.![]()
![]()
Занимљиво, ни од лука да заплачем како ваља.
Где му је месец?
hahahhahaha,verovatno samo na nebu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Буааааааа... буааааа... како само плачееееем. Јадан лук, што га сечееем.![]()
![]()
Занимљиво, ни од лука да заплачем како ваља.
Где му је месец?
Ако не знаш где му је владар асц, сазнај.hahahhahaha,verovatno samo na nebu![]()

))))Vodolija - Lav sa mesecom u Devici....
))))
jel to lose?
isto kod mene, samo meni je mesec u lavu

А штоо?Malo teška & blesava nam neka ova godina, m?![]()
А штоо?

Нет me.Vodolije , hardcore ateisti i crkveni ekstremisti
Шта је за кога перверзија...gde ubaci perverzne vodolije u crkvenjake... devojko pobogu![]()

Него, свештенички позив није за перверзњаке?![]()
На којим ТВ?Nije ako pricamo o svestenicima koje prikazuju na televizorima.
То што негираш Сатурна као владара водолије је твој избор. Не мож` на томе базирати тврђења без додатка: "по мени", "мислим да", "верујем" итд.Sama postavka duhovnog nije bazirana na principima Vodolije koja je sloboda. Idu preko straha, odricanja, sadomazohizma, pretnji, opijanja uma, odricanjem od seksa. Sve je to u suprotnosti sa ovim znakom.
Uran je protivnik Saturna a period u kom zivimo je pod vladavinom Urana koji nosi znak Vodolije.

Imam pitanje... zasejao sam begoniju u februaru, ali je iznikla tek u martu... da li je ta begonija vodolija ili riba? (mislim generalno me interesuje, da li se kao datum rođenja biljke uzima setva ili se računa tek kada proviri iz saksije)![]()
Pa moj rođendan je kad sam se rodio, al' kad je biljkin rođendan? Kad seme proklija, ili kad izviri iz zemlje, ili čak onda kad se seme formira u biljci roditelju? Plus na stranu taj problem što je sve strašno sporo, pa je teško utvrditi precizan momenat. Zato je pravljenje natalne karte za biljke prava noćna mora, pitaj bilo kog astrologa.Je l tvoj rodjendan kad je tvoj otac oplodio tvoju majku,ili kada si se rodio?