VODOLIJA

Drage moje Vodolijice, za neki dan, nam počinju svima Rođendančići !!!!!

Da ste mi svi pripadnici istog znakića zdravi najpre, jer Zdravlje je najveće bogatstvo. Uzimamo ga zdravo za gotovo a tako lako se gubi. Čuvajte sve drage sebi Ljude, volite ih puno & dozvolite drugima da Vas vole. Neka Vam Osmehić krasi to vizionarsko lice, tu Dušu toplu kojom volite čitav Svet. Neka Vaše Okice blistaju nezadrživim sjajem.

:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

12491008-signs-of-the-zodiac-of-diamonds-aquarius.jpg

13203.gif

Ako za sebe možete da kažete da imate moć pozitivnog uticaja na druge, planetrani aspekti ove godine će Vam pomoći da postanete pravi stručnjak u tome.
To neće biti stvar "učenja", naprosto ćete osećati šta je pogrešno u datoj situaciji i ispraviti isto to na najbolji mogući način.
Kada 8. februara Mesec udje u znak Vodolije lakše ćete prevazići eventualne sukobe.
Ovo će posebno biti pogodno jer će Vas odredjeni dogadjaji u više navrata vracati sa jednog mesta na drugo.
Uz sve stvari koje će dolaziti i odlaziti ove godine, zadržite izdržljivost više nego ikada.
Ove godine pronadjite malo vremena samo za sebe jer bi Vas u suprotnom intenzivna pažnja koju dobijate od prijatelja i porodice mogla preopteretiti.
Možda ćete sebi morati odrediti kurs od kojeg nećete znati šta da očekujete.
Na kraju krajeva i Vi ste samo čovek, a upravo će ta ljudskost zaslužiti poštovanje i ljubav od ljudi do kojih Vam je stalo.

Sve ovo vodolije nas ceka u ovoj 2013...
11.png

Poslednja izmena:
13203.gif

Ako za sebe možete da kažete da imate moć pozitivnog uticaja na druge, planetrani aspekti ove godine će Vam pomoći da postanete pravi stručnjak u tome.
To neće biti stvar "učenja", naprosto ćete osećati šta je pogrešno u datoj situaciji i ispraviti isto to na najbolji mogući način.
Kada 8. februara Mesec udje u znak Vodolije lakše ćete prevazići eventualne sukobe.
Ovo će posebno biti pogodno jer će Vas odredjeni dogadjaji u više navrata vracati sa jednog mesta na drugo.
Uz sve stvari koje će dolaziti i odlaziti ove godine, zadržite izdržljivost više nego ikada.
Ove godine pronadjite malo vremena samo za sebe jer bi Vas u suprotnom intenzivna pažnja koju dobijate od prijatelja i porodice mogla preopteretiti.
Možda ćete sebi morati odrediti kurs od kojeg nećete znati šta da očekujete.
Na kraju krajeva i Vi ste samo čovek, a upravo će ta ljudskost zaslužiti poštovanje i ljubav od ljudi do kojih Vam je stalo.

Sve ovo vodolije nas ceka u ovoj 2013...
11.png

izvor teksta?

Da ste mi svi pripadnici istog znakića zdravi najpre, jer Zdravlje je najveće bogatstvo. Uzimamo ga zdravo za gotovo a tako lako se gubi. Čuvajte sve drage sebi Ljude, volite ih puno & dozvolite drugima da Vas vole. Neka Vam Osmehić krasi to vizionarsko lice, tu Dušu toplu kojom volite čitav Svet. Neka Vaše Okice blistaju nezadrživim sjajem.

12491008-signs-of-the-zodiac-of-diamonds-aquarius.jpg

Jao, da se rasprsneš od deminutivčića! :D I srculenaca. I biserne sliKice, koja zaliva ceo svet! :D

Zena Vodolija lako komunicira sa ljudima.
Progresivna je, bez predrasuda i drugima uvek na usluzi.
Ona je okrenuta budućnosti, smela, intelektualna.
Ima stvaralacku volju, neuhvatljiva, nepristastrana, i skona rizicima.
Voli da bude primecena, ucestvuje u velikim drustvenim procesima.
Sve mora da komentarise, ima potrebu da iznese svoj stav, pokusava da bude neutralna.

http://www.astrozenit.com/zodijacki-znaci/1356-karakteristike-vodolije

0_7ae3d_de8fd551_XL

Jeco mila moja pjesnice...HVALA u ime moje malenkosti, HVALA u ime svih VODOLIJA .
115635.gif
115635.gif
115635.gif

Posto sam sad zaredjala po svim temama,evo me i ovde.Vodolije..samo mogu da kazem da mi je uvek pao u oci Ur na asc neke osobe,koji sam poistovecivala sa Vodolijama.Nervoza,nervoza,nevoza,neumor,juri zuri daj ovo daj ono..i sve ih zanima,i sve bi hteli,i daj da pomognu,i daj da se sve ucini za nekoga,za opste dobro..al kad upregnu svoje ukucane,kad ih izmaltretiraju,te ljude koje najvise vole.Saosecam sa Urancima,moj Mesec je u Vodoliji.Kidanje i neizdrz,stalni nemir i nervoza.I kad ih vidim kad se kidaju..bukvalno znam kako im je.

Posto sam sad zaredjala po svim temama,evo me i ovde.Vodolije..samo mogu da kazem da mi je uvek pao u oci Ur na asc neke osobe,koji sam poistovecivala sa Vodolijama.Nervoza,nervoza,nevoza,neumor,juri zuri daj ovo daj ono..i sve ih zanima,i sve bi hteli,i daj da pomognu,i daj da se sve ucini za nekoga,za opste dobro..al kad upregnu svoje ukucane,kad ih izmaltretiraju,te ljude koje najvise vole.Saosecam sa Urancima,moj Mesec je u Vodoliji.Kidanje i neizdrz,stalni nemir i nervoza.I kad ih vidim kad se kidaju..bukvalno znam kako im je.

pa da, sve ih zanima, trpaju nos i gde treba i gde ne treba, sve čine za opšte dobro a u svoju korist. uglavnom. maltretiranje mi je poznato, užas koji kapricionizam i hirovitost. bar ove koje ja znam.
a mož da bude i moj zaebani podznak, ne mogu da mi uđu u trag, pa se mnogo nerviraju. :mrgreen: Sunce u vagi, podznak i merkur u škorpionu. :mrgreen:

skorpion... moze da bude da je zbog meseca u skorpionu, ljubomoran, posesivan, agresivac... a sunce u vodoliji, sto vise stezes i ogranicavas, to vise bezi i migolji se, i ne trpi autoritet... los kombo skroz... bolje bezi od vodolija, one od tebe sigurno hoce :lol:

Ja sam vodolija, a moj momak je skorpija ( dupla ). Iako smo kratko skupa, moram reci da odlicno funkcionisemo. Mislim da je muskarac skorpion pravi alfa muzjak, sto nama vrckavim vodolijama i treba, neko da nas uspije spustiti na zemlju i smirite mrave u guzi :). Ono sto sam primjetila je da su brutalno iskreni i direktni, da imaju potrebu da brinu o ljudima iz neposredne blizine i da konstantno budu inicijatori i organizatori, ma o cemu se radilo. Meni se upravo to dopada. On vodi vezu, a ja ga pratim. Ulijeva povjerenje, sigurnost i zna tacno sta reci, uraditi u kojem trenutku. Svidja mi se sto su skorpioni jake licnosti. Al generalno, ne vjerujem u horoskopske kombinacije, mislim da ipak treba upoznati nekoga i da je sve to individualno. Po horoskopu je moj idealan partner LAV, a s jednim lavom sam prosla pakao :). Za skorpiju pise, da je za nas vodolije to zabranjen znak..nemoguca kombinacija..a ja nikad u zivotu nisam bila mirnija, zadovoljnija i sretnija pored nekoga. Dakle ljudi, samo naprijed.. slijedite vasu intuiciju i ne obracajte paznju na horoskop :).

sasvim si u pravu,ja sam vodolija i vec tri meseca sam u vezi sa skorpijom..mislim da treba samo malo vise tolerancije sa obe strane jer su oba znaka dosta tvrdoglava...osecaju se razlike i mi se recimo posvadjamo oko bezveznih stvari bez razloga ali je on taj koji pravi prvi korak za pomirenje...bojala sam se kako cemo funkcionisati jer muske skorpije nisam nikako podnosila ali ti mogu reci da je za sada ok :D

Jaoooo,ako verujes i ja imam isti problem,isto sam u podznaku Devica i imam utisak da se ponekad svadjam sama sa sobom.Mada mnogi mi kazu da se ta Devica ne primecuje mnogo kod mene,ali ja je primecujem :D

Moj rodjeni brat je vodolija rak,i na prvi pogled izgleda kao kamen,osoba bez osecanja,a ustvari...Rasplace ga svaka glupost,previse je osetljiv,sto je meni veoma simpaticno :D

Moj rodjeni brat je vodolija rak,i na prvi pogled izgleda kao kamen,osoba bez osecanja,a ustvari...Rasplace ga svaka glupost,previse je osetljiv,sto je meni veoma simpaticno :D
Буааааааа... буааааа... како само плачееееем. Јадан лук, што га сечееем. :( :( :(

Занимљиво, ни од лука да заплачем како ваља. :)

Где му је месец?

Jaoooo,ako verujes i ja imam isti problem,isto sam u podznaku Devica i imam utisak da se ponekad svadjam sama sa sobom.Mada mnogi mi kazu da se ta Devica ne primecuje mnogo kod mene,ali ja je primecujem :D

Uf, kakvi su to sudari...sama sebe tesko podnesem..:lol:
Smeta mi analiticnost djevice, dovodi do ludila..

- - - - - - - - - -

Eto i ja sam Vodolija, ali uopšte ne ličim na vodoliju. U podznaku rak, a ne ličim ni na raka. Ne znam koji mi je đavo.

E tu je nesto cudno ..:think:

Back