Voajerizam ili egzibicionizam?

galathea:
_shark_:
Sta vas vise privlaci...da gledate ili da vas gledaju? Ili oboje istovremeno?
Zacin u sexu ili neostvarena mastarija...
probal sam samo ovo drugo...da nas gledaju...mad abih volela da vidim i druge, uzivo, kako to rade

Za gledanje drugih - prošetaj po Košutnjaku... obrati pažnju na parkirana kola koja se "ljuljaju". Samo, meni Košutnjak dalekoooo... :D

a sad ti spokoj od sveg srca želim...

apotekarka:
Vrzmaš se oko kola koja se ljuljaju po Košutnjaku aaaaa? :wink: :lol:

MA, slučajno sam prolazio i čuh vapaje: "Da me vidi moja mila majkaaaa .... majkooo majkooo oooo kako je lijepooo". Ja se uplaših i otrčah da je spasem... Kad ono... :shock: :lol:

MA meni drug pričao (u srednjoj školi), da je redovno sa društvom (i muški i ženski) prolazio tuda kad je išao u školu, mada je bio i kraći put... :lol:

Dlakava_Strvina:
galathea:
_shark_:
Sta vas vise privlaci...da gledate ili da vas gledaju? Ili oboje istovremeno?
Zacin u sexu ili neostvarena mastarija...
probal sam samo ovo drugo...da nas gledaju...mad abih volela da vidim i druge, uzivo, kako to rade

Za gledanje drugih - prošetaj po Košutnjaku... obrati pažnju na parkirana kola koja se "ljuljaju". Samo, meni Košutnjak dalekoooo... :D

Dlakavi, svima nam je Kosutnjak daleko ako idemo pesice. Srecom, neko se seti da ode na Kosutnjak autom, pa mu bude blizu. Sto se tih 'ljuljajucih' automobila tice, nisam obratila paznju, obicno koristim usluge 'Golf' Kluba, doduse iz susednih bungalova se povremeno cuje neki vrisak, ali i ja sam dovoljno glasna, pa ih uglavnom nadjacam

galathea:
apotekarka:
a posle on tebi nesto zamera, a vidi sta on radi i cime se bavi, uznemirava ljude usred vanbracnog nedozvoljenog sexa, kao da jadne ljude ionako nije strah da ne prodje neko poznat, recimo, muz ili zena doticnih ucesnika :lol:

NIKAD nisam prigovarao dotičnoj, čak sam je i branio zbog pojedinih moralista, a i sam sam bio zabranjivan, zato sam se korigovao i predstavio u profilu, a evo i novog...

E sad ću ja lično da tražim da te zabrane zbog ovakvog explicitnog bludničenja :wink:

2106301507414b271d82068.jpg

Voajeru!!!!
A i egzibicionisto!!!! :twisted: :lol: :lol: :lol:

galathea:
apotekarka:
a posle on tebi nesto zamera, a vidi sta on radi i cime se bavi, uznemirava ljude usred vanbracnog nedozvoljenog sexa, kao da jadne ljude ionako nije strah da ne prodje neko poznat, recimo, muz ili zena doticnih ucesnika :lol:

Bez'te iz mog komsiluka...nemojte da mi rasterujete musterije :evil:...sta cu ja posle da radim u slobodno vreme...:lol:

P.S.Moja komsinica ih je jednom gledala preko snajpera...bilo je strah da je ne vide manijaci na prozoru, pa lepo uzela komsijinu pusku, ko periskop, kaze mnogo bolje se vidi...:lol: :lol: :lol:
A zamisli da su oni nju videli...:shock:

Nesi:
galathea:
apotekarka:

Bez'te iz mog komsiluka...nemojte da mi rasterujete musterije :evil:...sta cu ja posle da radim u slobodno vreme...:lol:

P.S.Moja komsinica ih je jednom gledala preko snajpera...bilo je strah da je ne vide manijaci na prozoru, pa lepo uzela komsijinu pusku, ko periskop, kaze mnogo bolje se vidi...:lol: :lol: :lol:
ja lepo preko MSN Messenger-a ukljucim kamericu, pa mogu da me gledaju i iz Australije i Amerike, a kamo li iz susedne zgrade :lol:

Nesi:
galathea:
apotekarka:

Jezivoooo!!!
Same mi se noge prekrštaju...... :shock:

apotekarka:
Nesi:
galathea:
apotekarka:

Jezivoooo!!!
Same mi se noge prekrštaju...... :shock:
a meni se prosto same od sebe sire pri pomisli...

A zar nije dobra uvertira kada se uzbudjujes pokazivajuci svoje telo voljenoj osobi,kada nju mamis,zavodis je,nateras je da skoro moli za samo jedan poljubac,evo tu,u koleno........za pocetak.
Takodje volim i da me ona tako zavodi,da seta ispred mene gola,samo krajickom oka da me pogleda,da me zavodi....ostatak neka ostane u mojoj glavi.

Northern_Lady:
A zar nije dobra uvertira kada se uzbudjujes pokazivajuci svoje telo voljenoj osobi,kada nju mamis,zavodis je,nateras je da skoro moli za samo jedan poljubac,evo tu,u koleno........za pocetak.
Takodje volim i da me ona tako zavodi,da seta ispred mene gola,samo krajickom oka da me pogleda,da me zavodi....ostatak neka ostane u mojoj glavi.
posle osam godina braka, ne volim da ga vidim da seta ispred mene ni zakopcan do grla, a kamo li kao od majke rodjen, najbolje je u stvari d ane seta ispred mene nikako ,da mi ne kvari dan

galathea:
Northern_Lady:
posle osam godina braka, ne volim da ga vidim da seta ispred mene ni zakopcan do grla, a kamo li kao od majke rodjen, najbolje je u stvari d ane seta ispred mene nikako ,da mi ne kvari dan

Onda ocigledno da sa tvojim brakom nesto ozbiljno nije u redu kada kazes da posle osam godina ne mozes da ga vidis.Razvedi se i nadji nekog koga ces moci gledat i posle pedeset godina zajednockog zivota.

uuuuuuuupppppps,da nema mozda jos koja lezbejka ovde?
Ili neki pohotni muskarac koji obozava da gleda devojke kako se zabavljaju? U ovo drugo ne sumnjam,posto muskarcima nikada nije jedna zena dovoljna,retko kojima,a to kako bi neko gledao kroz nisan mene i jos neku devojku i pri tom se silno uzbudjivao,neka zaboravi.

Back