Vlasti 60 godina skrivale kontakt s vanzemaljcima

Pa sve u svemu dolazimo opet na isto, neznamo da postoje ali malo je verovatno da ne postoje. Citao sam dve vrlo zanimljive knjige, "istorija galaksije" i "plava planeta" ima je negde na netu u pdf. Po onome sto tamo pise u sustini ima logike ali imam i osecaj preterivanja, radi se o vanzemaljcima koji su prisutni vec mnooogo godina na nasoj planeti. Nekako zelim da poverujem o tome tamo sto pise a sa druge strane ne. Pise i o tome da vlada ima sporazum sa njima i to skoro u detalje, kao i mesta gde su skrivene baze. Mogu pronaci link pa da postavim ako nekog zanima, a verovatno mnogi i znaju o tom pdf-u.

Poslednja izmena:
Sto se tice Vanzemaljskog zivota verujem da postoji jer, kao sto su mnogi rekli, nemoguce da samo zivota ima na zemlji.
Siguran sam da vanzemaljci ni priblizno ne lice na ljude jer za to treba da postoje ako ne isti onda slicni uslovi (mislim na sve od oblika Zemlje do vazduha, vode i td..)kao na Zemlji koje mozete napraviti koliko i dva potpuno ista drveta... Mozda su vanzemaljci neke cestice necega ili cak veliki kao sama Zemlja i opet gomila nekih celija i slicno a to mali zeleni pa jos buljavi NIKAKO.....

ja verujem da vanzemaljci postoje (i da vec jesu, i da ce jos)... jer, ono sto mi vidimo od univerzuma je tolika trunka (i iznad svega nejasna) da je pomalo ludo tvrditi da smo jedini..... za mene, jedino pravo pitanje je da li smo dolazili u kontakt sa njima... :) a u to i verujem i ne.... prosto- ne znam!

a knjiga na ovu temu je previse- svaka mi se cita i nekako nikako neke da se dohvatim... ipak, zapoceo sam (konacno) "secanja na buducnost"....

btw- tnx (acky) za linkove! :D

Pazi Walburga, Olja je luda ko struja sama po sebi pa i nije neki parametar.....i ja i imam neke njenje slike, koje su ok, onako blesave, sa njenim profilom itd......ali.....to nije nikakva cinjenica. :)

Misli šta hoćeš. Ja sam napisala ono što je ona rekla a to ko kako shvati, shvati (ili ne :neutral:). Moraće jednog dana da se suoči sa sadašnjošću, ako ti nije sada. :cool:

Back