Vlasti 60 godina skrivale kontakt s vanzemaljcima

ponavljam, zasto bi to neko hteo da sakrije ? ako vanzemaljci postoje, kad tad ce stici do zemlje.. ili mi do njih nebitno... i zasto onda to skrivati ? jednostavno su to gluposti .. protekle od "visak" americkih filmova.. sami su krivi sto im je drzava puna frikova koji jure letece tanjire lol .... jednostavno mislim da je debilno skrivati tako nesto... nema razloga...

Vanzemaljci su navodno već nekoliko puta pokušali stupiti u kontakt sa Zemljanima, tvrdi američki astronaut, Edgar Mičel, šesti čovek koji je hodao po Mesecu.

Mičel (77) je 1971. bio deo ekipe Apola 14 i šesti čovek koji je hodao po Mesečevoj prašini. U intervjuu za emisiju britanskog radija Kerang! je rekao da zna za mnoge posete vanzemaljaca koji su se dogodili dok je radio za NASA-u, a koji su svaki put bili uspešno zataškani, piše " Daily Mail".
Kolege iz svemirske agencije, koje su kontaktirale s vanzemaljcima, opisali su mu ih kao "malena bića, neobičnog izgleda". Navodno su "meli zeleni" nalik tradicionalnoj slici koju stvaramo: mala tela, velike oči i velika glava. Takođe je u intervjuu rekao da naša tehnologija nije ni blizu njihove, te je upozorio da su oni zbilja agresivni, nas više ne bi ni bilo.
Mičel zajedno sa komandantom posade Apola 14 drži rekord za najduže hodanje po Mesecu, devet sati i 17 minuta. "Srećan sam što sam imao tu privilegiju da posetim Mesec i što znam da je fenomen NLO-a stvaran. Tu činjenicu naše vlasti prikrivaju već više od 60 godina, ali istina polako izlazi na videlo", rekao je Mičel.
Edgar Mičel je magistar aeronautičkog inženjerstva i doktor aeronautike i astronautike. U razgovoru za radio emisiju takođe je rekao da je najpoznatiji slučaj NLO-a u Americi, Rosvel iz 1947. stvaran i da su se slične posete vanzemaljaca nastavile istraživati.
Mesto Rosvel u Nju Meksiku postalo je popularno 1947. nakon niza neobjašnjivih incidenata.
Voditelj emisije Nik Margerison kasnije je rekao kako je prvo bio uveren da se suočio s nekim oblikom astronautskog humora, ali je na kraju shvatio da je Mičel potpuno ozbiljan.
Ni NASA nije čekala dugo da objavi odgovor. U službenom saopštenju stoji: "NASA ne prati NLO-e. NASA nije uključena ni u kakvo zataškavanje informacija o bilo kakvom obliku vanzemaljskog života na Zemlji ili bilo gde u svemiru. Dr. Mičel je veliki Amerikanac ali ne delimo njegovo mišljenje.

Ja naravno verujem Dr. Mičelu. Da čujem Vas...:D
glupo bi bilo misliti da smo jedini ............

Kao i hiljadu puta do sada priča, gomila reči. Dokaza nigde nema. Jedino što pobornici NLO-a iznose kao dokaze su sumnjiva i kontradiktorna tvrđenja očevidaca, mutne fotografije i još mutniji video snimci, gomila očiglednih kompjuterskih montaža i tome slično. Jasnih, materijanih dokaza nema. Kako to da se niko od tih zastupnika NLO-a nikada nije zapitao kako to da sve informacije neometano kruže planetom - kad se sruši neki mali avion na drugom kraju sveta gotovo trenutno vesti prenose tu informaciju, kad neki paraglajder loše sleti opet je to u vestima i tako redom. Svaki događaj, proletanje sjajnog meteorita, problemi sa avionima, problemi u saobraćaju, zanimljiva dešavanja… na bilo kojoj tački naše planete stignu u vesti, u novine, na televiziju, na Internet. Uvek praćeni gomilom fotografija, video snimaka, velikim brojem svedoka. Bilo gde na planeti… a vanzemaljci, posećuju nas tajno, vide ih samo neki pojedinci i to nikada jasno, nema nikavih dokaza, ničega što bi potvrdilo te priče. Ostaju samo priče…

Cela savremena nauka ne ide u prilog njihovim tvrdnjama. Koju god stranicu naučne literature otvorili verovatno možete da nađete nešto suprotno izjavama ili idejama NLO “očevidaca”. Ipak, oni nastavljaju svoju priču, govore o teoriji zavere, prikrivanju, velikim tajnama a nikako ne mogu da iznesu neki dokaz.​
Da ne bude zabune, smatram da nismo jedini u svemiru. Smatram da život postoji još negde, nauka se tome ne suprotstavlja. Za nauku je sasvim normalno da život postoji na drugim svetovima, niko ne zan gde ali najverovatnije postoji bar negde. Otkriće bilo kakvog, ma koliko jednostavnog, oblika života koji ne potiče sa naše planete bilo bi sigurno najveće otkriće u istorji čovečanstva. Siguran sam da niko o tome ne bi mogao da ćuti, ali ako se to bude desilo biće sigurno mnogo dokaza.​
Svemir je ogroman, rastojanja - prostorna i vremenska su ogromna, mogućnost komunikacije gotovo da ne postoji. Vanzemaljci, i ako postoje, sigurno su negde daleko odavde i pitanje je da li će se ikada dogoditi kontakt sa nekom inteligentnom civilizacijom. Rastojanje, problemi komunikacije, putovanja itd itd sve to stoji protiv navodnih dokaza očevidaca i priča Edgara Mičela.​
http://www.mmilan.com/astronaut-edgar-micel-i-vanzemaljci/

Poslednja izmena:
Ko god pričao o tome kako Zemlju posećuju vanzemaljci daleko je odlutao sa naučnog puta. Koliko god se neki trudili da u sve to upetljaju nauku i NASU, oni su rekli šta su imali. Naučne činjeice su u ovom slučaju jasne. Nauka i naučnici ne mogu da se bave svakom pričom, svakom alternativnom idejom koja se suprotstavlja utvrđenim činjenicama. Postoje mesta i metodi kojima se nešto dokazuje. Kada bi svaka priča i “teorija” laika ili svaki iskaz očevidaca NLO-a morao da se naučno analizira - nauka ne bi stigla daleko.

Od nadrilekara, kvazinaučnika, NLO stručnjaka često s ečuju priče o tome kako naučnici ćute, kako ne govore da su njihove “teorije” tačne ali ne govre ni da su pogrešne. Slično se desilo i u pokušaju pomenutog radija Kerrang da dobije neki odgovor od NASA-e u vezi Mičelovih izjava. Kao i uvek u takvim situacijama dobili su kratak i jasan odgovor, odgovor u smislu “nas to ne interesuje”. Naravno da naučnike i NASA-u takve priče i novootkrivene teorije koje menjaju svet ne interesuju oni znaju da u tome nema nikakvog smisla i jednostavno neće da gube vreme. To je razlog zbog koga su mnogi inovatori i samouki naučnici i lekari ostali bez komentara na njihova velika otkrića. Niko neće da gubi vreme na stvari za koje je jasno da su u samom startu pogrešne. Srećom. nauka tako funkcioniše - da je drugačije verovatno bi još bili, u najboljem slučaju u Staroj Grčkoj ili Rimu. Narod bi iznosio svoje teorije o svemu i svačemu a naslednici Aristotela, Sokrata, Eratostena, Dekarta svakom od njih pojedinačno objšnjvali zašto su njihovi snovi i ideje pogrešne.

I tako, kao i hiljadu puta do sada tvrdnje o vanzemaljcima ostale su bez nekog bitnog komentara NASA-e i USA vlade, koju svi toliko prozivaju da prikriva dokaze. Ovog puta pričao je Edgar Mičel, čovek koji je nekada šetao Mesecom. Njegove priče su ipak bile samo priče, priče o onome u šta veruje.

Neka priča i on i ostali. Na onima koji slušaju je da priče prihvate, da im veruju ili da traže dokaze. Oni koji traže dokaze a ne veruju pričama slepo vide da dokaza nema.

Na vama je da odlučite kojoj strani želite da verujete. Ovog puta sa jedne strane je, ako i uvek, cela nauka i racionalno razmišljanje a sa druge - čovek u 77. godini, nekada ratni pilot, čovek koji zastupa ideje da telepatija može da izleči od raka i AIDS-a, čovek koji veruje u postojanje NLO-a i o tome priča. Vaše je da izaberete, ali razmislite da li je samo to što je on nekada šetao Mesecom dovoljno da poverujte baš njemu.
.....

Bez zezanja vam ovo pricam....ovo sam rekao samo roditeljima,a oni nisu nikome rekli...
Vanzemaljci stvarno postoje....Mene su oteli dok sam spavao i kad sam se probudio bio sam na njihovoj planeti...
Kada sam slusao razne idio*e kako su pricali po televizijama da su ih oteli vanzemaljci mislio sam da su to neke teske bud*le ali sam se prevario kad mi se ovo dogodilo...
Bio samu nekoj sobi koja je izgledala bukvalno isto kao moja,ali bash svaki detalj....I sve je bilo stvarno perfektno...Pricaju svaki jezik zato sto su prvog coveka oteli 1970 i neke godine i proucavali ga...Od prilike oteli su oko 5000 ljudi sa nashe planete a josh i na milione ljudi sa drugih planeta....od tih 5000 ljudi mozda se samo 10-oro ljudi vratilo na zemlju pod uslovom da nikom nekazu gde su bili(svaki od njih je o ovome nekom rekao)...Ja sam se takodje vratio...Ali da sam osta sa njima uradili bi nesto samnom...Ne znam kako da kazem bio bih besmrtan...Njihova tehnologija i nauka i medicina i sve ostalo su mnogo naprednije od nashe i svi oni zive beskrajno dugo...
Rekli su mi da su vec pokusali da stupe u vezu sa nama preko nekog signala ali da se taj signla brzo izgubio...(to je istinito posto sam to gledao na Tv-u - signal koji je trajao 72 sekunde i nestao i nikad se vise nije pojavio)
Da pojasnim kako oni izgledaju...Ako ste gledali nekada "Star-Wars" e pa bukvalno tako....
Samo sto je njihova planeta mnogo mnogo lepsha i bolja od nashe...ako ste gledali nekada naucno fantasticne filmove paone gradove u njima...e pa tako....
Necete verovati ali sve izgleda isto kao kod nas...Oni jedu,hodaju normalno,slusaju muziku(neku retar*iranu)...itd...Tehnologija im je zapanjujuca....Teleportuju se sa jedne na drugu planetu za 3-5 sekundi.....Meni je bash bilo zao da ih napustim ali predvideli su da ce JEDINA planeta koja ce za 1000 godina biti na takvom mestu da ce se i dalje moci ziveti na njoj,biti nasha ZEMLJA(inace sve sto predvide to se i desi...pokazali su mi,to cemo i mi moci da vidimo samo za nekoliko stotina godina)...I da ce se razviti takav rat da ce se ceo svemir okomiti na nas...(inace za sve oni koji misle da je svemir bez kraja = svemir ima i duzinu i sirinu)....Oni ce nam sigurno pruzii pomoc ,jer kako su mirekli, planiraju da dodju i zive sa nama...Ali to samo ako nasha tehnologija bude dovoljno razvijena da moze da se bar malo brani od napada drugih vanzemaljaca...
Npr njima je potrebna kolicina energije za teleportovanje koliko cela nasa Planeta potrosi za Godinu dana...Ali blizi se trenutak kada ce nam se pridruziti...Rekli su da i oni imaju dusu i da mogu sada lako sve da nas ubiju ali nece....oce da probaju da zive sa nama iako se mi ne budemo slagali,ode sve u....Tako da ako vidite neki NLO ispred vase kuce nemojte se plasiti....Oni su stvarno prijateljski nastrojeni....

Vi sigurno mislite da sam gloopi klinac koji hoce da privuce paznju ali i ja sam tako mislio kada sam slusao neke skitnice u Americi kako su pricali da su ih vanzemaljci oteli radi proucavanja i svi su ih posle toga zezali...ali svako ima pravo da veruje u sta on hoce...
Ako verujete u ovo sto sam sad ispricao,drago mi je!
Taj dan kada cemo se sresti sanjima i popiti kaficu i rakijicu je mnogo mnogo blizu...

Sad jedna interesantna činjenica... Olja Ivanjicki je bila gost u jučerašnjoj piramidi i izjavila je da se sprema dolazak vanzemaljaca. Sad dal se sprema il se već dogodio pitanje je, ali da ih je spomenula - spomenula ih je!

Nije Olja ništa izmislila .... jednostavno je pregledala nekoliko snimaka na youtube-u u kojima je najavljen dolazak vanzemaljaca tačno 14. oktobra, tj. sad u utorak ... i, naravno, poverovala je u to ... videćemo, to je sutra ...

Vanzemaljci su navodno već nekoliko puta pokušali stupiti u kontakt sa Zemljanima, tvrdi američki astronaut, Edgar Mičel, šesti čovek koji je hodao po Mesecu.

Mičel (77) je 1971. bio deo ekipe Apola 14 i šesti čovek koji je hodao po Mesečevoj prašini. U intervjuu za emisiju britanskog radija Kerang! je rekao da zna za mnoge posete vanzemaljaca koji su se dogodili dok je radio za NASA-u, a koji su svaki put bili uspešno zataškani, piše " Daily Mail".
Kolege iz svemirske agencije, koje su kontaktirale s vanzemaljcima, opisali su mu ih kao "malena bića, neobičnog izgleda". Navodno su "meli zeleni" nalik tradicionalnoj slici koju stvaramo: mala tela, velike oči i velika glava. Takođe je u intervjuu rekao da naša tehnologija nije ni blizu njihove, te je upozorio da su oni zbilja agresivni, nas više ne bi ni bilo.
Mičel zajedno sa komandantom posade Apola 14 drži rekord za najduže hodanje po Mesecu, devet sati i 17 minuta. "Srećan sam što sam imao tu privilegiju da posetim Mesec i što znam da je fenomen NLO-a stvaran. Tu činjenicu naše vlasti prikrivaju već više od 60 godina, ali istina polako izlazi na videlo", rekao je Mičel.
Edgar Mičel je magistar aeronautičkog inženjerstva i doktor aeronautike i astronautike. U razgovoru za radio emisiju takođe je rekao da je najpoznatiji slučaj NLO-a u Americi, Rosvel iz 1947. stvaran i da su se slične posete vanzemaljaca nastavile istraživati.
Mesto Rosvel u Nju Meksiku postalo je popularno 1947. nakon niza neobjašnjivih incidenata.
Voditelj emisije Nik Margerison kasnije je rekao kako je prvo bio uveren da se suočio s nekim oblikom astronautskog humora, ali je na kraju shvatio da je Mičel potpuno ozbiljan.
Ni NASA nije čekala dugo da objavi odgovor. U službenom saopštenju stoji: "NASA ne prati NLO-e. NASA nije uključena ni u kakvo zataškavanje informacija o bilo kakvom obliku vanzemaljskog života na Zemlji ili bilo gde u svemiru. Dr. Mičel je veliki Amerikanac ali ne delimo njegovo mišljenje.

Ja naravno verujem Dr. Mičelu. Da čujem Vas...:D

ne vjerujem u postojanje vanzemaljaca!pored toliko problema koji muce svijet oni se brinu o vanzemaljcima:roll:

Back