Vlaska magija

e ovako...od bozicnjara(svinje koja se kolje za bozic) odseces njusku...i kroz nju(na neki svetak...podobno uskrs) pogledas momka/devojku koji ti se vec dopada...kazu da ce posle preorati zemlju za tobom...
slicna varijanta sa krilima slepog misa...ali se ne secam aditiva...
takodje...stucas u prah krila slepog misa i pomesas sa menzom (babska tj. zenska magija) voskom od slavske svece i sa necim jos..zaboravio cime...moram da konsultujem...to dati muskarcu da popije...
i mrzi me vise da pisem...

i ne...te paganske obicaje nisam koristio.

ljudi,pomozite mi,recite mi da li je ta vlaska magija stvarno toliko jaka,da li se moze protiv nje,zna li neko?Da li moze da deluje na daljinu,koliko daleko?Ne zezam se,sve vas ovo ozbiljno pitam,ako neko zna

Meni jedna devojka stalno donosi neku vodu da pijem , kaze da je osvecena....
Donela je i neku lutku kao cuvara doma...
Donela je i neko zvonce i insistirala da niko osim mene ne sme da dira predmete koje donese....
Donela je i buket za mladence koji mora da stoji cele godine na istom mestu , mada i nije ruzan ....
Uvek ostavlja pomadice , cetkicu, sampone, jaknice.......

sl%2036a.jpg

...kumo, opet nosiš zelene tangiće...:D

Znate sto slepi mis stoji uspravno?

-Pao u nesvest! :rotf:

Meni jedna devojka stalno donosi neku vodu da pijem , kaze da je osvecena....
Donela je i neku lutku kao cuvara doma...
Donela je i neko zvonce i insistirala da niko osim mene ne sme da dira predmete koje donese....
Donela je i buket za mladence koji mora da stoji cele godine na istom mestu , mada i nije ruzan ....
Uvek ostavlja pomadice , cetkicu, sampone, jaknice.......

gle - ozenio nam se Patak? :lol::lol::lol:

mislila sam da niko nikad nije uspeo da veze nekog za sebe magijom a da ta veza potraje,ono ziveli su sretno do kraja zivota....nema sanse da budu srecni,poludece neko od njih,pobice se medjusobno,ili jos gore a nazalost najcesce,deca se iz takvog braka radjaju bolesna.ponavljam,magija....:nono::nono::nono:

Dragi moji vi ovdje lupetate svasta a vecina od vas je sigurno isla negdje da trazi spas,svi se pravite da ne vjerujete a u dubini duse zelite da je tako, evo recicu vam da sam ja licno obisla cijelu bosnu ali nisam nasla nikoga da mi pomogne,svi kazu odze su dobre ali nista,zapisi ili ne nisu mi pomogli,pa sam se preselila u Makedoniju kod jednog dervisa ali i tu ne bese pomoci ali zato jedna baka iz centralne srbije mi pomoze ite kako, ona je vlajna i stvarno pomaze ljudima i ne trazi novac sto je najbitnije,ostali su mi uzeli i dusu i u dug sam se uvalila ali nista eto one nista nije trazila ali mi je pomogla.
Pa sad vi vidite jel istina ili ne, uglavom mene baka podigla iz invalidski kolica sto niko nije uspio,pa ni doktori.
Sad umjesto da pisete gluposti upitajte se jal nekom stvarno potrebna pomoc i zasto trazi gataru,pa onda dajte glupe odgovore i smijite se.
Ja sam na ovom forumu molila za gataru,hodzi ili dervisa ali svi ste se ismijavali tome ali sad hvala toj baki sam dobro. Hodam jos koristim jednu staku ali vise nisam u kolicima i moje tijelo osjecam.
Hvala vam sto ste nasli par minuta da procitate moje iskustvo.

Back