Vladko Macek

opet postavljas isto pitanje , ne razumem , sta ocekujes da cu da promenim odgovor ili sta ?
pa to su istorijske cinjenice nema veze sa onim sto ja mislim...

macek je prvi stao uz usrasu pavelica i usrasu kvaternika i podrzao ih kad su preuzimali vlast.
isto tako 60 od 96 ljudi iz vrha macekove stranke uslo je u usrasku vladu .

jel to tacno ?
jeste !!!
sta jos hoces od dokaza njihove saradnje ????
Dokaz nije tvoje izmisljanje, jer stranka HSS ne postoji od kada su je ustase zabranili.

pa shvatas li ti da si upravo ponovo dokazao da nemas pojma i da sam u pravu :maramica:
jel ti shvatas da je zabrana akt drzave i da to nikako ne mora da utice na postojanje neke partije.
pa jel nestala komunisticka partija kad je hitler zabranio:hahaha:
jel nestala komunisticka partija kad je kralj zabranio :cepanje:
jel nestala usraska organizacija kad je kralj zabranio :rotf:
Gde to pise, u tvojoj masti :hahaha:
Kako si ti plitak kada izmisljas ovakve bajke:rotf:

Gde to pise, u tvojoj masti :hahaha:
Kako si ti plitak kada izmisljas ovakve bajke:rotf:
sta od napisanog nije tacno :cepanje:
banebeograd:
"jel ti shvatas da je zabrana akt drzave i da to nikako ne mora da utice na postojanje neke partije.
pa jel nestala komunisticka partija kad je hitler zabranio:hahaha:
jel nestala usraska organizacija kad je kralj zabranio :rotf:"

Sta znaci glagol pustiti ?
Koje je nebuloze pises , kao da si u vrticu
:rotf:
glagol pustiti uz ostatak recenice svakom pametnom znaci tacno ono sto i pise u poruci,
i bas kao sto sam ti citirao nekoliko puta samo sto ti to ocigledno ne kapiras :cepanje:
zato zovi moderatora da ti prevede sta znaci
pusten je kuci i boravio je na svom imanju , :mazi:
nije bio u kucnom pritvoru ? :mazi:

pustili su ga u tzv kucni pritvor na svom imanju :mazi:

Dokaz nije tvoje izmisljanje, jer stranka HSS ne postoji od kada su je ustase zabranili.
Постоји ли КПЈ кад су је власти забраниле? Одговор је - постоји још више него прије забране.Тако и Мачековци, има их масовно и у усрашама, преговарају са Титом, договарају се са Павелићем па са Југо владом у Лондону.
Непостоје, а има их свуда. :lol:

Да ли је војник КЈ који је прешао у неку другу војску још увијек војник те војске? Колко знам, ДЕЗЕРТЕР је још увијек војник те војске.
Да није не би га Војна полиција тражила и не би био одговоран више икоме, кад је у питању било која војска.

Постоји ли КПЈ кад су је власти забраниле? Одговор је - постоји још више него прије забране.Тако и Мачековци, има их масовно и у усрашама, преговарају са Титом, договарају се са Павелићем па са Југо владом у Лондону.
Непостоје, а има их свуда. :lol:

Да ли је војник КЈ који је прешао у неку другу војску још увијек војник те војске? Колко знам, ДЕЗЕРТЕР је још увијек војник те војске.
Да није не би га Војна полиција тражила и не би био одговоран више икоме, кад је у питању било која војска.
HSS je zabranjen, i svi bivsi clanovi nastupaju u svoje licno ime , jer HSS nije nastavio da deluje legalno i da sprovodi svoj program.
Vosjka kapitulira, ne postoji vise ni drzava ni vojska, on nije dezerter, nego u svoje licno ime, a ne u ime kraljevine jugoslavije

pa kako su onda nepostojeci hss-ovci presli u pavelicevu vladu :mazi:
nikako da odgovoris na ono sto sam te vec pitao:udriglavu::dash:
jel nestala komunisticka partija kad je hitler zabranio:hahaha:
Dokazi to sto pricas daj link :hahaha:
HSS je zabranja i nije nastavila da deluje ilegalna kao kpj, ali ti slabo kontas :hahaha:

HSS je zabranjen, i svi bivsi clanovi nastupaju u svoje licno ime , jer HSS nije nastavio da deluje legalno i da sprovodi svoj program.
Vosjka kapitulira, ne postoji vise ni drzava ni vojska, on nije dezerter, nego u svoje licno ime, a ne u ime kraljevine jugoslavije
znaci sad smo dosli do momenta kad vise ne tvrdis da hss ne postoji ali sad ide nova teorija da svi clanovi hss-a nastupaju u svoje ime u pavelicevoj vladi :cepanje:
bilo bi tako kad bi u istoriji moglo da se antidatiraju neki dogadjaji, ali na tvoju zalost to nije moguce :hahaha:

muka mi je vise da citam sve te tvoje nebuloze:udriglavu::dash:
exxxpertisto vrati se nazad u osnovnu skolu za usrase male i proveri kad je formirana vlada ndh
15 travanjnjnj
a kad su ujka pavelic i ujna kvaternik zabranili rad svim strankama
"odredbom ministarstva unutarnjih poslova NDH 11. lipnja 1941. godine kada se zabranjuje djelovanje svih bivših političkih stranaka te njihovih tvorevina."
toliko o tome kako macek i njegov hss nije podrzao i ucestvovao u usraskoj pavelicevoj vladi:mazi:

Dokazi to sto pricas daj link :hahaha:
HSS je zabranja i nije nastavila da deluje ilegalna kao kpj, ali ti slabo kontas :hahaha:
kakav link bi ti sad :hahaha:
pitanje je bilo

ti kao prvo nisi odgovorio na pitanje a kao drugo raspitaj se kad je pocela da radi usraska vlada i kad je ona ukinula sve stranke :mazi:
i trece kako su se vodili onh 60 vodecih clanova hss-a , kao koja partija su oni nastupali u vladi usrase pavelica ?

znaci sad smo dosli do momenta kad vise ne tvrdis da hss ne postoji ali sad ide nova teorija da svi clanovi hss-a nastupaju u svoje ime u pavelicevoj vladi :cepanje:
bilo bi tako kad bi u istoriji moglo da se antidatiraju neki dogadjaji, ali na tvoju zalost to nije moguce :hahaha:

muka mi je vise da citam sve te tvoje nebuloze:udriglavu::dash:
exxxpertisto vrati se nazad u osnovnu skolu za usrase male i proveri kad je formirana vlada ndh
15 travanjnjnj
a kad su ujka pavelic i ujna kvaternik zabranili rad svim strankama
"odredbom ministarstva unutarnjih poslova NDH 11. lipnja 1941. godine kada se zabranjuje djelovanje svih bivših političkih stranaka te njihovih tvorevina."
toliko o tome kako macek i njegov hss nije podrzao i ucestvovao u usraskoj pavelicevoj vladi:mazi:
Postavi sajt ako smes :hahaha:
Dokazi da je Macek saradjivao sa Pavelicem, nema dokaza :rotf:

kakav link bi ti sad :hahaha:
pitanje je bilo

ti kao prvo nisi odgovorio na pitanje a kao drugo raspitaj se kad je pocela da radi usraska vlada i kad je ona ukinula sve stranke :mazi:
i trece kako su se vodili onh 60 vodecih clanova hss-a , kao koja partija su oni nastupali u vladi usrase pavelica ?
Igras se gluvih telefona sam sa sobom :rotf:

Postavi sajt ako smes :hahaha:
Dokazi da je Macek saradjivao sa Pavelicem, nema dokaza :rotf:
sajt , koji sajt :cepanje:
treba da dokazujem da je paveliceva vlada formirana na dan 15 travanjnjnj
i da su ujka pavelic i ujna kvaternik zabranili rad svim strankama

a ti to kao ne znas ?:hahaha:

i sad sam ja kriv sto si opet ispao papak kad si pisao budalastine o zabrani rada a oni iz hss-a vec kod pavelica :maramica:

sajt , koji sajt :cepanje:
treba da dokazujem da je paveliceva vlada formirana na dan 15 travanjnjnj
i da su ujka pavelic i ujna kvaternik zabranili rad svim strankama

a ti to kao ne znas ?:hahaha:

i sad sam ja kriv sto si opet ispao papak kad si pisao budalastine o zabrani rada a oni iz hss-a vec kod pavelica :maramica:
:hahaha:
Daj dokaze da je Macek ucestvovao u vladi Ndh ? Gde ti je link ?
Komedija sa tobom svaki put

Back