Vladko Macek

pitan si konkretno pitanje nekoliko puta,
jel nestala komunisticka partija kad je hitler zabranio:hahaha:
jel nestala komunisticka partija kad je kralj zabranio :cepanje:
jel nestala usraska organizacija kad je kralj zabranio :rotf:
ni jednom nisi dao odgovor, tako je to kad se petljas u nesto o cemu pojma nemas :cepanje:
:hahaha:Koja inteligentna zakljucivanja
Ustase i komunisti koji su presli u ilegali, a Hss kada su ustase dosle na vlast prekinuo sa radom i legalno i ilegalnio. I
Kao i obicno nemas pojma s pojmom, a guras se svuda :hahaha:

:hahaha:Koja inteligentna zakljucivanja
Ustase i komunisti koji su presli u ilegali, a Hss kada su ustase dosle na vlast prekinuo sa radom i legalno i ilegalnio. I
Kao i obicno nemas pojma s pojmom, a guras se svuda :hahaha:
da ne duzimo ,
videli smo da je licno macek podrzao usrase i da je vecinski deo vrha njegove partije odma potom isto tako presao u usrasku vladu .
sve ostalo su kao i obicno tvoja ******ljenja bez kraja i konca i naravno bez smisla :mazi:
ako ti nesto od toga nije jasno pitaj konkretno :cepanje:

Videli smo sta si ti izmislio :rotf:
videli smo da ti po obicaju pises nebulozne postove bez ikakve konkretne poruke ili pitanja
dakle sta je izmisljeno od ovoga...

kad je nastala usraska ndh
macek podrzao usrasku ndh
iz macekove stranke 60 od 96 clanova iz vrha hss preslo u usrasku pavelicevu vladu
kad je odredba o zabrani rada svih drugih partija doneta

dakle , konkretno, sta je izmisljeno ?

nemam dokaz kad je nastala usraska ndh :cepanje:
nemam dokaz da je macek podrzao usrasku ndh ,:hahaha:
nemam dokaz da je iz macekove stranke 60 od 96 clanova iz vrha hss preslo u usrasku pavelicevu vladu:rotf:
nemam dokaz kad je odredba o zabrani rada svih drugih partija doneta :maramica:

to hoces da kazes :udriglavu::dash:
Ti si kao i uvej izmislio nesto i postavio tekst, i ja kazem postavi link, a ti ne postavljas, zato sto je sve tvoja izmisljena nebuloza.
Da vidimo tekst sa linkom, koja je postavljam
15. listopada 1941. Vladko Maček – zašto su ustaše uhitile vođu HSS-a?
Ustaše ga u početku nisu dirale jer su imali krhku vlast, a Maček je imao status vođe hrvatskog naroda i nasljednika Stjepana Radića. Ipak, nakon saznanja o odlasku dijela vodstva HSS-a u partizane, te bojazni da bi Nijemci Mačeka mogli iskoristiti za stvaranje alternativne vlasti, ustaše ga uhićuju 15. listopada 1941. godine i sprovode u logor Jasenovac.
https://narod.hr/kultura/15-listopa...j0rSgXk6FnfU4EQ8WNDi7gqt8hh5WryBjzm_91fLrxTj4
Tvoja masta moze svasta :rotf:

Ti si kao i uvej izmislio nesto i postavio tekst, i ja kazem postavi link, a ti ne postavljas, zato sto je sve tvoja izmisljena nebuloza.
standardno tvoji neuki pokusaji falsifikovanja :hahaha:
ja te pet puta pitam link za sta ?
da je pavelic imao podrsku od maceka, da su macekovi ljudi presli u usrasku vladu , da je zabrana svih partija doneta tek kasnije,
sta od toga treba da ti dokazem :cepanje:

15. listopada 1941. Vladko Maček – zašto su ustaše uhitile vođu HSS-a?
Ustaše ga u početku nisu dirale jer su imali krhku vlast, a Maček je imao status vođe hrvatskog naroda i nasljednika Stjepana Radića. Ipak, nakon saznanja o odlasku dijela vodstva HSS-a u partizane, te bojazni da bi Nijemci Mačeka mogli iskoristiti za stvaranje alternativne vlasti, ustaše ga uhićuju 15. listopada 1941. godine i sprovode u logor Jasenovac.
https://narod.hr/kultura/15-listopa...j0rSgXk6FnfU4EQ8WNDi7gqt8hh5WryBjzm_91fLrxTj4
Tvoja masta moze svasta :rotf:
a sta si sad kao dokazao sa ovim tekstom :cepanje:
pa sve isto sto sam ja pisao i tamo pise, podrzao usrase u aprilu , oni ga u oktobru poslali u banju jasenovac, posle toga ga vratili kuci, posle ga jos malo seljakali po prijateljima usrasama (luburic) posle ga pustili i on kao slobodan covek pobegao preko grane kao i sve druge usrase...
sta si ti u ovom tekstu prepoznao kao neki kontraargument onome sto sam ja napisao :udriglavu::dash:
daj majke ti citiraj taj svoj argument :rotf:

da je pavelic imao podrsku od maceka, da su macekovi ljudi presli u usrasku vladu , da je zabrana svih partija doneta tek kasnije,

a sta si sad kao dokazao sa ovim tekstom :cepanje:
pa sve isto sto sam ja pisao i tamo pise, podrzao usrase u aprilu , oni ga u oktobru poslali u banju jasenovac, posle toga ga vratili kuci, posle ga jos malo seljakali po prijateljima usrasama (luburic) posle ga pustili i on kao slobodan covek pobegao preko grane kao i sve druge usrase...
sta si ti u ovom tekstu prepoznao kao neki kontraargument onome sto sam ja napisao :udriglavu::dash:
daj majke ti citiraj taj svoj argument :rotf:
:rotf:
Koji tekst, kada nijedan tvoj tekst koji si izmislo nema link :rotf:
Ti izmisljas i falsifikujes i postavljas tekstove bez linkova koji glupi pokusaji falsifikovanja
:hahaha:

Koji tekst, kada nijedan tvoj tekst koji si izmislo nema link :rotf:
Ti izmisljas i falsifikujes i postavljas tekstove bez linkova koji glupi pokusaji falsifikovanja
joooj pa ti si se opet pogubio :mazi:
koliko puta da te putam jedno isto :cepanje:
za sta bi ti da ti stavim link, sta ti nije jasno :dash:
koji tekst sam ja postavio da nema link , ajde citiraj prvo tu poruku bez linka a onda napisi sta konkretno ja treba da dokazem sa linkom ???

koji tekst sam ja postavio da nema link , ajde citiraj prvo tu poruku bez linka a onda napisi sta konkretno ja treba da dokazem sa linkom ???
gde ti je link ? Tvoj masta :hahaha:
Ceo forum je video da nema linka, i da si sve ozmislio i da samo lupetas gluposti i da nemas veze sa zivotom:rotf:

gde ti je link ? Tvoj masta :hahaha:
Ceo forum je video da nema linka, i da si sve ozmislio i da samo lupetas gluposti i da nemas veze sa zivotom:rotf:
celi forum vidi da sam te deset puta pitao sta ti nije jasno i za sta link kao dokaz treba da se postavi :cepanje:
videli smo da ti po obicaju pises nebulozne postove bez ikakve konkretne poruke ili pitanja
dakle sta je izmisljeno od ovoga...

kad je nastala usraska ndh
macek podrzao usrasku ndh
iz macekove stranke 60 od 96 clanova iz vrha hss preslo u usrasku pavelicevu vladu
kad je odredba o zabrani rada svih drugih partija doneta

dakle, konkretno sta je izmisljeno?
koji tekst sam ja postavio da nema link
, ajde citiraj prvo tu poruku bez linka a onda napisi sta konkretno ja treba da dokazem sa linkom ???
i ti evo opet isto , ponovo nisi napisao sta ti nije jasno ,
jedino sto znas je da ti nesto nije jasno a sta tacno to jos nisi ukapirao :hahaha:
dakle evo exxxpertisto za nista i nigde konkretno pitanje

ZA KOJU TVRDNJU TREBA DA POSTAVIM LINK ??????????????????????

celi forum vidi da sam te deset puta pitao sta ti nije jasno i za sta link kao dokaz treba da se postavi :cepanje:

i ti evo opet isto , ponovo nisi napisao sta ti nije jasno ,
jedino sto znas je da ti nesto nije jasno a sta tacno to jos nisi ukapirao :hahaha:
dakle evo exxxpertisto za nista i nigde konkretno pitanje

ZA KOJU TVRDNJU TREBA DA POSTAVIM LINK ??????????????????????
Daj link sto si izmislio da Macek ucestvuje u radu Ndh, i gde se vodi ustaskim nacelima :mazi:
Naredjenje od Maceka da clanovi HSS ubijaju Srbe.

Daj link sto si izmislio da Macek ucestvuje u radu Ndh, i gde se vodi ustaskim nacelima :mazi:
Naredjenje od Maceka da clanovi HSS ubijaju Srbe.
standardni pokusaji neukog falsifikovanja :cepanje: , ali ok, idemo redom...

prvo daj link na post gde sam ja napisao
"Macek ucestvuje u radu Ndh, i gde se vodi ustaskim nacelima "

drugo daj link na post gde sam ja napisao da postoji neko
"naredjenje maceka da hss ubijaju srbe "

dakle
prvo da postavis te citate pa da idemo dalje

trece

sam si postavio link na knjigu http://znaci.net/00003/680.pdf
u kojoj pise kako su i sa kime u sadejstvu postupali macekovci u aprilu 41-e
"Noću između 27. i 28. travnja 1941. u Prgomelju, Gudovcu i drugim selima u okolini Bjelovara naoružani ustaše i
pripadnici Mačekove Hrvatske seljačke zaštite, pod izgovorom da tragaju za četnicima i skrivenim oružjem, uhitili su veći broj srpskih seljaka. Već sutradan, 28. travnja, u prisutnosti Eugena Kvatemika Dide, jednog od najbližih suradnika poglavnika novoosnovane NDH, ti su seljaci poubijani na stočnoj tržnici u Gudovcu. "

standardni pokusaji neukog falsifikovanja :cepanje: , ali ok, idemo redom...

prvo daj link na post gde sam ja napisao

dakle
prvo da postavis te citate pa da idemo dalje

trece

sam si postavio link na knjigu http://znaci.net/00003/680.pdf
u kojoj pise kako su i sa kime u sadejstvu postupali macekovci u aprilu 41-e
"Noću između 27. i 28. travnja 1941. u Prgomelju, Gudovcu i drugim selima u okolini Bjelovara naoružani ustaše i
pripadnici Mačekove Hrvatske seljačke zaštite, pod izgovorom da tragaju za četnicima i skrivenim oružjem, uhitili su veći broj srpskih seljaka. Već sutradan, 28. travnja, u prisutnosti Eugena Kvatemika Dide, jednog od najbližih suradnika poglavnika novoosnovane NDH, ti su seljaci poubijani na stočnoj tržnici u Gudovcu. "

DAJ CITAT, BROJ STRANCI I KNJIGU ZA TVOJR TVRDNJE
- Da Macek uscetvuje u radu Ndh i vodi se ustasim nacelima !

- Naredjenje Maceka da HSS ubija Srbe
Tekst o dogadjaima 27 i 28. travnja ( aprila ) 1941 nisu iz te knjige nego sa ovog sajta koji je postavio tvoj kolega.
http://www.zlocininadsrbima.com/Zlocin.aspx?Naslov=Гудовац-1941
Znaci cekam !!!

DAJ CITAT, BROJ STRANCI I KNJIGU ZA TVOJR TVRDNJE
- Da Macek uscetvuje u radu Ndh i vodi se ustasim nacelima !

- Naredjenje Maceka da HSS ubija Srbe
Tekst o dogadjaima 27 i 28. travnja ( aprila ) 1941 nisu iz te knjige nego sa ovog sajta koji je postavio tvoj kolega.
http://www.zlocininadsrbima.com/Zlocin.aspx?Naslov=Гудовац-1941
Znaci cekam !!!
opet falsifikujes , :hahaha:
tekst koji sam postavio...
"Noću između 27. i 28. travnja 1941. u Prgomelju, Gudovcu i drugim selima u okolini Bjelovara naoružani ustaše i pripadnici Mačekove Hrvatske seljačke zaštite, pod izgovorom da tragaju za četnicima i skrivenim oružjem, uhitili su veći broj srpskih seljaka. Već sutradan, 28. travnja, u prisutnosti Eugena Kvatemika Dide, jednog od najbližih suradnika poglavnika novoosnovane NDH, ti su seljaci poubijani na stočnoj tržnici u Gudovcu. "
je bas sa tog linka koji si ti postavio http://znaci.net/00003/680.pdf
ni KITI.png

nego , jesi li procitao tu poruku koju si citirao ?
evo da te podsetim
prvo da bi videli sta je tacno napisano i u kom kontekstu daj link na post gde sam ja napisao

dakle
prvo da postavis te citate pa da idemo dalje :mazi:

opet falsifikujes , :hahaha:
tekst koji sam postavio...
"Noću između 27. i 28. travnja 1941. u Prgomelju, Gudovcu i drugim selima u okolini Bjelovara naoružani ustaše i pripadnici Mačekove Hrvatske seljačke zaštite, pod izgovorom da tragaju za četnicima i skrivenim oružjem, uhitili su veći broj srpskih seljaka. Već sutradan, 28. travnja, u prisutnosti Eugena Kvatemika Dide, jednog od najbližih suradnika poglavnika novoosnovane NDH, ti su seljaci poubijani na stočnoj tržnici u Gudovcu. "
je bas sa tog linka koji si ti postavio http://znaci.net/00003/680.pdf
Pogledajte prilog 689713

nego , jesi li procitao tu poruku koju si citirao ?
evo da te podsetim
prvo da bi videli sta je tacno napisano i u kom kontekstu daj link na post gde sam ja napisao

dakle
prvo da postavis te citate pa da idemo dalje :mazi:
Opet falsifikujes ti, daj tacnu stranicu knjige.
Ti tvrdis kako je Macek bio sa ustasama, i kako se podrzavao ustaskih nacela, a sada se sam sebi cudis i pitas kada si ti to pisao ?

Tvoj post 164 :
15.aprila 1941 formina vlada Ndh
11.maj 1941 zabrana rada politickim partijama HSS je zabranjen.
Tvoj zakljucak
toliko o tome kako macek i njegov hss nije podrzao i ucestvovao u usraskoj pavelicevoj vladi
Daj dokaze da je Macek podrzavao i ucestvovao u ustaskoj vladi !!!!

Back