Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 38.418
To su Hrvati partizani, nece biti Hrvati sa Marsaopet se gubis, nisam ja nista tvrdio nego ti
i ja sam te pitao koji su to hrvati ucestvovali na blajburgu ,
i ?????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su Hrvati partizani, nece biti Hrvati sa Marsaopet se gubis, nisam ja nista tvrdio nego ti
i ja sam te pitao koji su to hrvati ucestvovali na blajburgu ,
i ?????

pitan si konkretno pitanje nekoliko puta,
jel nestala komunisticka partija kad je hitler zabranio
jel nestala komunisticka partija kad je kralj zabranio
jel nestala usraska organizacija kad je kralj zabranio
ni jednom nisi dao odgovor, tako je to kad se petljas u nesto o cemu pojma nemas![]()
Koja inteligentna zakljucivanja
Dobro mislis da nemas pojma sa pojmomtako sam i mislio, nemas nikakvu konkretnu primedbu, samo pises najgluplje moguce postove bez ikakavog smisla![]()

i tako si ponovo po ko zna koji put ispao smesan sa nepoznavanjem materije a sad evo i hronologije ljubljene ti usrasije
Daj dokaze da je Macek ucestvovao u vladi Ndh ? Gde ti je link ?
Komedija sa tobom svaki put

pa koja je to tzv partizanska hrvatska formacija tamo ucestvovala ?To su Hrvati partizani, nece biti Hrvati sa Marsa![]()

da ne duzimo ,Koja inteligentna zakljucivanja
Ustase i komunisti koji su presli u ilegali, a Hss kada su ustase dosle na vlast prekinuo sa radom i legalno i ilegalnio. I
Kao i obicno nemas pojma s pojmom, a guras se svuda![]()

izgubljen u prevoduDobro mislis da nemas pojma sa pojmom![]()

i ? Nemas dokaze kao i uvek samo tvoja mastai tako si ponovo po ko zna koji put ispao smesan sa nepoznavanjem materije a sad evo i hronologije ljubljene ti usrasije
i sta rece kad su hss-ovci presli u pavelicevu vladu a kad je doneta odredba o zabrani rada drugih stranaka![]()

Videli smo sta si ti izmislioda ne duzimo ,
videli smo da je licno macek podrzao usrase i da je vecinski deo vrha njegove partije odma potom isto tako presao u usrasku vladu .
sve ostalo su kao i obicno tvoja ******ljenja bez kraja i konca i naravno bez smisla
ako ti nesto od toga nije jasno pitaj konkretno![]()

Posto su partizanske jedinice bile etnicko cistepa koja je to tzv partizanska hrvatska formacija tamo ucestvovala ?
bice stvarno pre da su marsovci tamo bili nego ujaci![]()

nemam dokaz kad je nastala usraska ndhi ? Nemas dokaze kao i uvek samo tvoja masta![]()

videli smo da ti po obicaju pises nebulozne postove bez ikakve konkretne poruke ili pitanjaVideli smo sta si ti izmislio![]()
tako sam i mislio , nista od konkretnog odgovora , kao i obicno lupio si budalastinu.Posto su partizanske jedinice bile etnicko ciste
Ironija je da se ne primas

Ti si kao i uvej izmislio nesto i postavio tekst, i ja kazem postavi link, a ti ne postavljas, zato sto je sve tvoja izmisljena nebuloza.nemam dokaz kad je nastala usraska ndh
nemam dokaz da je macek podrzao usrasku ndh ,
nemam dokaz da je iz macekove stranke 60 od 96 clanova iz vrha hss preslo u usrasku pavelicevu vladu
nemam dokaz kad je odredba o zabrani rada svih drugih partija doneta
to hoces da kazes![]()
standardno tvoji neuki pokusaji falsifikovanjaTi si kao i uvej izmislio nesto i postavio tekst, i ja kazem postavi link, a ti ne postavljas, zato sto je sve tvoja izmisljena nebuloza.

a sta si sad kao dokazao sa ovim tekstom15. listopada 1941. Vladko Maček – zašto su ustaše uhitile vođu HSS-a?
Ustaše ga u početku nisu dirale jer su imali krhku vlast, a Maček je imao status vođe hrvatskog naroda i nasljednika Stjepana Radića. Ipak, nakon saznanja o odlasku dijela vodstva HSS-a u partizane, te bojazni da bi Nijemci Mačeka mogli iskoristiti za stvaranje alternativne vlasti, ustaše ga uhićuju 15. listopada 1941. godine i sprovode u logor Jasenovac.
https://narod.hr/kultura/15-listopa...j0rSgXk6FnfU4EQ8WNDi7gqt8hh5WryBjzm_91fLrxTj4
Tvoja masta moze svasta![]()

standardno tvoji neuki pokusaji falsifikovanja
ja te pet puta pitam link za sta ?
da je pavelic imao podrsku od maceka, da su macekovi ljudi presli u usrasku vladu , da je zabrana svih partija doneta tek kasnije,
sta od toga treba da ti dokazem
a sta si sad kao dokazao sa ovim tekstom
pa sve isto sto sam ja pisao i tamo pise, podrzao usrase u aprilu , oni ga u oktobru poslali u banju jasenovac, posle toga ga vratili kuci, posle ga jos malo seljakali po prijateljima usrasama (luburic) posle ga pustili i on kao slobodan covek pobegao preko grane kao i sve druge usrase...
sta si ti u ovom tekstu prepoznao kao neki kontraargument onome sto sam ja napisao
daj majke ti citiraj taj svoj argument![]()

joooj pa ti si se opet pogubio
Koji tekst, kada nijedan tvoj tekst koji si izmislo nema link
Ti izmisljas i falsifikujes i postavljas tekstove bez linkova koji glupi pokusaji falsifikovanja
![]()

gde ti je link ? Tvoj mastajoooj pa ti si se opet pogubio
koliko puta da te putam jedno isto
za sta bi ti da ti stavim link, sta ti nije jasno
koji tekst sam ja postavio da nema link , ajde citiraj prvo tu poruku bez linka a onda napisi sta konkretno ja treba da dokazem sa linkom ???

celi forum vidi da sam te deset puta pitao sta ti nije jasno i za sta link kao dokaz treba da se postavigde ti je link ? Tvoj masta
Ceo forum je video da nema linka, i da si sve ozmislio i da samo lupetas gluposti i da nemas veze sa zivotom![]()
videli smo da ti po obicaju pises nebulozne postove bez ikakve konkretne poruke ili pitanja
dakle sta je izmisljeno od ovoga...
kad je nastala usraska ndh
macek podrzao usrasku ndh
iz macekove stranke 60 od 96 clanova iz vrha hss preslo u usrasku pavelicevu vladu
kad je odredba o zabrani rada svih drugih partija doneta
dakle, konkretno sta je izmisljeno?
standardno tvoji neuki pokusaji falsifikovanja
ja te pet puta pitam link za sta ?
da je pavelic imao podrsku od maceka, da su macekovi ljudi presli u usrasku vladu , da je zabrana svih partija doneta tek kasnije,
sta od toga treba da ti dokazem![]()
i ti evo opet isto , ponovo nisi napisao sta ti nije jasno ,joooj pa ti si se opet pogubio
koliko puta da te putam jedno isto
za sta bi ti da ti stavim link, sta ti nije jasno
koji tekst sam ja postavio da nema link , ajde citiraj prvo tu poruku bez linka a onda napisi sta konkretno ja treba da dokazem sa linkom ???

Daj link sto si izmislio da Macek ucestvuje u radu Ndh, i gde se vodi ustaskim nacelimaceli forum vidi da sam te deset puta pitao sta ti nije jasno i za sta link kao dokaz treba da se postavi
i ti evo opet isto , ponovo nisi napisao sta ti nije jasno ,
jedino sto znas je da ti nesto nije jasno a sta tacno to jos nisi ukapirao
dakle evo exxxpertisto za nista i nigde konkretno pitanje
ZA KOJU TVRDNJU TREBA DA POSTAVIM LINK ??????????????????????

standardni pokusaji neukog falsifikovanjaDaj link sto si izmislio da Macek ucestvuje u radu Ndh, i gde se vodi ustaskim nacelima
Naredjenje od Maceka da clanovi HSS ubijaju Srbe.
, ali ok, idemo redom...standardni pokusaji neukog falsifikovanja, ali ok, idemo redom...
prvo daj link na post gde sam ja napisao
"Macek ucestvuje u radu Ndh, i gde se vodi ustaskim nacelima "
drugo daj link na post gde sam ja napisao da postoji neko
"naredjenje maceka da hss ubijaju srbe "
dakle
prvo da postavis te citate pa da idemo dalje
trece
sam si postavio link na knjigu http://znaci.net/00003/680.pdf
u kojoj pise kako su i sa kime u sadejstvu postupali macekovci u aprilu 41-e
"Noću između 27. i 28. travnja 1941. u Prgomelju, Gudovcu i drugim selima u okolini Bjelovara naoružani ustaše i pripadnici Mačekove Hrvatske seljačke zaštite, pod izgovorom da tragaju za četnicima i skrivenim oružjem, uhitili su veći broj srpskih seljaka. Već sutradan, 28. travnja, u prisutnosti Eugena Kvatemika Dide, jednog od najbližih suradnika poglavnika novoosnovane NDH, ti su seljaci poubijani na stočnoj tržnici u Gudovcu. "
opet falsifikujes ,DAJ CITAT, BROJ STRANCI I KNJIGU ZA TVOJR TVRDNJE
- Da Macek uscetvuje u radu Ndh i vodi se ustasim nacelima !
- Naredjenje Maceka da HSS ubija Srbe
Tekst o dogadjaima 27 i 28. travnja ( aprila ) 1941 nisu iz te knjige nego sa ovog sajta koji je postavio tvoj kolega.
http://www.zlocininadsrbima.com/Zlocin.aspx?Naslov=Гудовац-1941
Znaci cekam !!!

Opet falsifikujes ti, daj tacnu stranicu knjige.opet falsifikujes ,
tekst koji sam postavio...
"Noću između 27. i 28. travnja 1941. u Prgomelju, Gudovcu i drugim selima u okolini Bjelovara naoružani ustaše i pripadnici Mačekove Hrvatske seljačke zaštite, pod izgovorom da tragaju za četnicima i skrivenim oružjem, uhitili su veći broj srpskih seljaka. Već sutradan, 28. travnja, u prisutnosti Eugena Kvatemika Dide, jednog od najbližih suradnika poglavnika novoosnovane NDH, ti su seljaci poubijani na stočnoj tržnici u Gudovcu. "
je bas sa tog linka koji si ti postavio http://znaci.net/00003/680.pdf
Pogledajte prilog 689713
nego , jesi li procitao tu poruku koju si citirao ?
evo da te podsetim
prvo da bi videli sta je tacno napisano i u kom kontekstu daj link na post gde sam ja napisao
"Macek ucestvuje u radu Ndh, i gde se vodi ustaskim nacelima "
drugo daj link na post gde sam ja napisao da postoji neko
"naredjenje maceka da hss ubijaju srbe "
dakle
prvo da postavis te citate pa da idemo dalje![]()