banebeograd
Elita
- Poruka
- 15.423
pise ti tamo odakle si skinuo tu fotku, da je u pitanju usraska propagandaGde pise da nije ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pise ti tamo odakle si skinuo tu fotku, da je u pitanju usraska propagandaGde pise da nije ?

Ti i hrvatski akademici sto piseu na hrvatskim blogovima, znaju bolje od samog Nazorane ali vidim da ti znas bolje od svih i od dokaza za svoje teorije imas "tita mi"![]()

Zato ti stavljas propgandu sa hrvatskih blogovapise ti tamo odakle si skinuo tu fotku, da je u pitanju usraska propaganda![]()

a ti znas bolje i od akademika i od ustanova , to si nam vec dokazao, pa culi smo zakletvuTi i hrvatski akademici sto piseu na hrvatskim blogovima, znaju bolje od samog Nazora![]()

Ti znas bolje od samog Nazoraa ti znas bolje i od akademika i od ustanova , to si nam vec dokazao, pa culi smo zakletvu![]()

ja ne moram nista da znam, ja citiram tacno ono sto su rekli nazorova rodjena sestra i ljudi koji se bave nazorom u hrvatskoj ,Ti znas bolje od samog Nazora![]()

Ako nista ne znas, kao sto sam kazes, onda nemoj ni da lupeta sa izjavama rekla kazala sa hrvatskih blogova, jer ispadas smesanja ne moram nista da znam, ja citiram tacno ono sto su rekli nazorova rodjena sestra i ljudi koji se bave nazorom u hrvatskoj ,
od kojih naravno ti ipak sve bolje znas![]()

kao sto rekoh, ja ne moram nista da znam jer me ta tema kao i uopsteno sve druge usrase i domobrani i ne zanima,Ako nista ne znas, kao sto sam kazes, onda nemoj ni da lupeta sa izjavama rekla kazala sa hrvatskih blogova, jer ispadas smesan
Naravno danas ti i tvoje kolege hrvatski akademici znate bolje od samog Nazora![]()

Ako preniosi onda prenesi sta je rekao sam Nazor, a ne prica rekla kazala sa hrvatskih blogovakao sto rekoh, ja ne moram nista da znam jer me ta tema kao i uopsteno sve druge usrase i domobrani i ne zanima,
ja samo prenosim ono sto su napisali ucesnici dogadjaja(rodjena sestra nazorova) i ljudi (akademici i ustanove)koji su kompetentniji od tebe koji je za razliku od svih njih kao kontra argument prilozio samo svoju rec i zakletvu u jbt-a![]()

Напротив Назорове изјаве су прање самог себе од предходне ружне прошлости, зато је и потрчао да пише о злочинима над православцима чим се нашао међу партизанима.Ako preniosi onda prenesi sta je rekao sam Nazor, a ne prica rekla kazala sa hrvatskih blogova
Nazorove izjave su kompetenitije od svih tvojh prica rekal - kazala koje prenosis
![]()
Gde su ti dokazi za takve tvrdnje ?Напротив Назорове изјаве су прање самог себе од предходне ружне прошлости, зато је и потрчао да пише о злочинима над православцима чим се нашао међу партизанима.
Па јел био у Загребу са усташама јесте, да ли писао за усташке листове, јесте, да ли је окренуо плочу када се нашао са комунистима и то јесте.Gde su ti dokazi za takve tvrdnje ?
Kao i za Odu Poglavniku koji je kao napisao Nazor jos 1941 i objavio kao sto bane tvrdi.
Nazaor je bio u Zagrebu sa ustasama kao i stotine hiljada drugih Zagrepcana, njih niko nije pitao da li hocete da ustase vladaju . Jos niko nije pokazao niijedan ustaski lista sa Nazorovim tekstovima, sve se svodi na rekla - kazala. Nazor nikada nije bio na uskokoj ploci, nego je otisao u parizane u vreme dok je ''nemacka pobedjivala na svim frontovima''Па јел био у Загребу са усташама јесте, да ли писао за усташке листове, јесте, да ли је окренуо плочу када се нашао са комунистима и то јесте.
a gde je to nazor napisao kako je otisao u tzv partizane i gde je to nazor napisao da nije pisao za "granicar", da nije dobio antunovsku nagradu od pavelica, da mu usrase nisu stampali knjige????Ako preniosi onda prenesi sta je rekao sam Nazor, a ne prica rekla kazala sa hrvatskih blogova
Nazorove izjave su kompetenitije od svih tvojh prica rekal - kazala koje prenosis
![]()

nesretni falsifikatoru u pokusaju opet si pao na delu,Gde su ti dokazi za takve tvrdnje ?
Kao i za Odu Poglavniku koji je kao napisao Nazor jos 1941 i objavio kao sto bane tvrdi.

"otisao"Nazaor je bio u Zagrebu sa ustasama kao i stotine hiljada drugih Zagrepcana, njih niko nije pitao da li hocete da ustase vladaju . Jos niko nije pokazao niijedan ustaski lista sa Nazorovim tekstovima, sve se svodi na rekla - kazala. Nazor nikada nije bio na uskokoj ploci, nego je otisao u parizane u vreme dok je ''nemacka pobedjivala na svim frontovima''

Verujemo na rec banetu i njegovim kolegam ''hrvtaskim akademicima'' na rec, posto da danas nisu izneli na svetlo dana jedan dokaz da je Nazor pisao u granicarua gde je to nazor napisao kako je otisao u tzv partizane i gde je to nazor napisao da nije pisao za "granicar", da nije dobio antunovsku nagradu od pavelica, da mu usrase nisu stampali knjige????
dakle nas izbor je da verujemo hrvatskim akademicima i ustanovama ili ni kiti , sta mislis kome ce da se veruje![]()

Nadzor nikada nije menjao plocu, za razliku od tebe koji se pozivas cas na samardzcia, a cas na ustaske i hrvatske blogove i jos e hvalis da nemad pojma"otisao"
"Nazor nikada nije bio na uskokoj ploci, nego je otisao u parizane "
cirkus, ovo ni googl translate ne moze da prevede
daj bre nekom srbinu da ti prevodi tekstove, vidis da totalno gubis smisao napisanog kad online prevodilac prevodi postove![]()

ni kita, na ovom svetu ne postoji sud koji ce pre da poveruje nekome ko se zove ni kita i nije prilozio ni jedan jedini kontraargument osim svoje zakletve, nego drzavnim ustanovama ili uglednim gradjanima .Verujemo na rec banetu i njegovim kolegam ''hrvtaskim akademicima'' na rec, posto da danas nisu izneli na svetlo dana jedan dokaz da je Nazor pisao u granicaru
bane misli kada bi otisao na sud da dokaza da ja Nazor pisao za granicar, i kaze mu sudija pokazite taj casopis da vidimo, a bene bi reako kazu hrvatski akademici na hrvatskom blogu...
bane samo pokazuje da nema blage veze ni sa istorijom, a tek se razume u izvodjenje dokaza

"Nadzor" i "samardzcia" vazda sa tobom neki cirkus , dokle da ti govorim a ti neko prevodi i rediguje postoveNadzor nikada nije menjao plocu, za razliku od tebe koji se pozivas cas na samardzcia, a cas na ustaske i hrvatske blogove i jos e hvalis da nemad pojma![]()

bane sto nema ni kita jos uvek nije postavio dokaze da je Nazor pisao za neki granicarni kita, na ovom svetu ne postoji sud koji ce pre da poveruje nekome ko se zove ni kita i nije prilozio ni jedan jedini kontraargument osim svoje zakletve, nego drzavnim ustanovama ili uglednim gradjanima .
dakle oni su (hrvatski akademici i ustanove) potvrdili da je nazor dobio nagrade od pavelica, da su mu oni stampali knjige, da je pisao u usraskom casopisu granicar, da je ucestvovao u usraskim radio programima...
ali eto poevrovacemo tebi jer si ti na osnovu pogleda u kristalnu kuglu ustanovio da to nije tacno![]()

Gde su ti dokazi za granicar ? Celu temu spamujes sa ''dokazima'' rekla kazala sa ustaskih blogova"Nadzor" i "samardzcia" vazda sa tobom neki cirkus , dokle da ti govorim a ti neko prevodi i rediguje postove
mozda si mislio da "nadzor" nikad nije menjao plocice![]()

Пренесено ти је овде шта пише више хрватских аутора о Назоровим писањима док је био са усташама, па ти сада тражи Оду Павелићу у Хрватском народу и његове песме у хрватском Граничару како се наводи.Nazaor je bio u Zagrebu sa ustasama kao i stotine hiljada drugih Zagrepcana, njih niko nije pitao da li hocete da ustase vladaju . Jos niko nije pokazao niijedan ustaski lista sa Nazorovim tekstovima, sve se svodi na rekla - kazala. Nazor nikada nije bio na uskokoj ploci, nego je otisao u parizane u vreme dok je ''nemacka pobedjivala na svim frontovima''
veciti falsifikatoru u pokusaju koji uvek padne na delu,bane sto nema ni kita jos uvek nije postavio dokaze da je Nazor pisao za neki granicar
banetovi dokazi su njegova masta i hrvatski blogovi i ustaski sajtovi
Verovacemo banetu baronu, i ''hrvatskim akademicima'' i ''ustaskim blogovima''
![]()
...pa kod svih njih pise da ga je pavelic odlikovao, nagradjivao, stampao knjige , pisao za granicar