Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

i zašto roditelji već evo nekoliko dana nisu izašli u javnost i zamolili da se o tome više ne priča ako je bila porodična tragedija u pitanju?
ja bas zbog ovakvih stvari ne mogu ni da verujem da je covek umro,
jer ne verujem da su ga tako zakopali,
sto znaci da je necija novinarska izmisljotina,
i sad ako je on stvarno ziv, sta roditelji da kazu,
ne dotice ih se sve ovo, dokle god je ziv, recimo,
a ovaj spomenik je bas cudno uslikan,
moze da bude svasta, neki uzorak kod kamenorezca,
zasto nije veci kadar, da se vidi groblje

Ja mislim da je smrt inscenirana, ali je necije telo ipak obducirano.
Posle smrti obavezno postoji ostavinska rasprava, a ovaj je covek imao
i dete koje je moralo da bude ukljuceno u istu.

Izgleda da samo roditelji znaju da je covek ziv ( usput i Vucic i kompanija jer su oni i glavni organizatori ove komedije).
i opet se vracamo na pocetak,
vucic zna,.....al nam sarovic plasira lazne spomenike
i opoziciona glasila lazne informacije, i to posle x godina
i onda vucic pravi komediju

ExLKoe_VEAUxwnV[1].jpg

A ti mislis da nije ?

Ne mislim da nije niti da jeste; Višekruna generalno nema preterano dobru reputaciju, a tako smelim izjavama ljudi samo nanose više štete sebi nego koristi.

Lupiš nešto, ispadneš majmun i posle te niko više neće, prirodno, slušati.
Ustvari hoće; u Srbiji su dobrodošle budale koje lupetaju gluposti i redovno bivaju od strane dela zajednice očekivani kao proroci.

Ne mislim da nije niti da jeste; Višekruna generalno nema preterano dobru reputaciju, a tako smelim izjavama ljudi samo nanose više štete sebi nego koristi.

Lupiš nešto, ispadneš majmun i posle te niko više neće, prirodno, slušati.
Ustvari hoće; u Srbiji su dobrodošle budale koje lupetaju gluposti i redovno bivaju od strane dela zajednice očekivani kao proroci.
Problem je sto nemamo kvalitetne informacije a on je opet bio u analima tog rezima ...
Svakako da se nalupeta kao i Brkela ali sta ... da gasimo temu dok rezim ne donese neku novu informaciju ?
Pa koriste i da razvlace Culibrka i NIN ... sve se koristi kroz Cvijanovu smrt bila ona nasilna ili ne.

Naivno mi deluje cela ta priča. Saznao da je čovek već godinama mrtav i sad se setio da pogleda šta mu je ovaj ostavio pre 8 godina? Pa još sve u formi teasera (0 konkretnih tvrdnji).
Nisi odslušao.

Margetić tvrdi da je o sadržaju diska obavestio razne komitete EU putem prezentacija o organizovanom kriminalu iste godine kada ga je i dobio. Iz toga mogu samo da zaključim da EU o tome zna već 7 godina i ćuti. Takođe trvrdi da je materijale sa diska koristio u knjizi i o tome govorio i na njenoj promociji u Beogradu Još kaže i da je imao sa Cvijanom dogovor o neotkrivanju izvora tako da je progovorio otvoreno kada je saznao da je on mrtav.

Tako da uopšte ne zvuči naivno a ako je još i tačno ono što govori onda neko mora da odgovori na pitanja otkud njemu pravo da deli indulgencije i kakvu je on korist imao od toga.

Back