verovatno je od tog momenta i on bio jedan od kandidata za hapsenje,
al je pokupio pare i pobegao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko cuo za smrt nije od medija.Постоји и тзв опозициона штампа, медији.... Што они нису објавили и истражили.
sad uporedite pricu ovog coveka,opa,... posto je imao sve dokaze protiv djilasa
i ostalih kriminalaca,
i posto je vec bio poterao sudski postupak,
on odjednom odlucuje da se kriminalci ne smeju hapsiti,
i svim silama se bori protiv vucica upravo zbog toga
Moja sns?"Najavljeno hapšenje Beka, Koleta, Đilasa, Jovanovića..."
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Cvijan optužio je lidera te stranke, Aleksandra Vučića da sednice Predsedništva SNS koristi za najavljivanje hapšenja političkih protivnika ili ljudi koji mu se ne dopadaju. Imena koja su se, navodno, spominjala su sve same "zverke".
![]()
Predsedništva SNS su se pretvorila u bilten o tome ko treba da bude uhapšen... neka sudovi i tužilaštva vode računa o tome, a ne stranački organi: Cvijan
Među imenima koja su se, prema rečima Cvijana, pominjala na prethodne tri sednice Predsedništva SNS, kao ljudi koji bi mogli biti uhapšeni su: biznismeni Milan Beko i Miodrag Kostić, Dušan Spasojević (DS), lider LDP Čedomir Jovanović, lider DS Dragan Đilas.
Cvijan je dodao da je u istom kontekstu pominjan i član SNS Dmitar Đurović, direktor preduzeća Koridori Srbije.
Po njegovim rečima, optužnica protiv biznismena Miroslava Miškovića je besmislena i zapravo je reč o emotivnom problemu koji Vučić ima sa optuženim.
Pojedinim predsednicima opština i gradonačelnicima rečeno je da, ili podnesu ostavke, ili će biti pokrenute istrage protiv njih, rekao je Cvijan.
"Predsedništva SNS su se pretvorila u bilten o tome ko treba da bude uhapšen... neka sudovi i tužilaštva vode računa o tome, a ne stranački organi", kazao je Cvijan i upitao Vučić zbog čega ne poštuje zakon.
"Moja SNS se pretvorila u sve ono protiv čega smo se borili", kazao je Cvijan i dodao da će se kandidovati za predsednika SNS-a.
eto, ko se od pocetka vlasti sns borio protiv hapsenja kriminalaca,
ne samo da je neke zastupao,
nego je sabotirao rad drzavnih organa u borbi protiv kriminala
Dakle da djilas nije oklevetao njega on bi cutao o nedelima djilasa?sad uporedite pricu ovog coveka,
u tekstu i u videu gore,
prvo zeli da sudi i hapsi kriminalce,
a posle samo godinu il manje, se striktno opire tome
Cvijan optužuje Đilasa
Predsednik DS-a Dragan Đilas prikrivao imovinu, rekao poslanik SNS-a Vladimir Cvijan i istakao da se povodom toga "već vode određeni sudski postupci". Cvijan kaže da ima poverenje u sudske organe posebno sada "kada reforma pravosuđa ide dobrim tokom".
Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Cvijan rekao je da je predsednik Demokratske stranke Dragan Đilas prikrivao imovinu i da se povodom toga "već vode određeni sudski postupci".
![]()
"SNS se izričito zalaže za nezavisnost pravosuđa i tužilaštva i na njima je da pokreću postupke, a to se upravo i dešava", rekao je Cvijan Tanjugu i dodao da se SNS zalaže i za postupke koje su pokrenule nezavisne agencije, kao što je Agencija za borbu protiv korupcije.
"Oni rade svoj posao i mislim da ga rade sve bolje, treba ih pustiti da na miru rade, a ja im stojim na raspolaganju", dodao Cvijan.
Cvijan nije želeo da govori o tome da li ga je Đilas, kako je objavljeno u jednom dnevnom listu, kada je izabran za gradonačelnika pozvao i pitao kako da prikrije imovinu, jer je on - Cvijan - veliki poznavalac Zakona o sprečavanju sukoba interesa.
Na pitanje koje je savete Đilas tada tražio kako bi izbegao obaveze prema državi, Cvijan je odgovorio da je "više puta rekao da će biti korektan i da neće govoriti o stvarima koje su se dešavale, dok je druga strana korektna", ali da više nema obavezu da ćuti.
"Đilas je, očigledno, nekim plaćenim tekstovima u svojim novinarma koje očigledno ima u vlasništvu, zaista na najgrublji način oklevetao mene i moju porodicu i sada više nemam nikakvu obavezu da ćutim o onome što je radio dok sam ja bio generalni sekretar predsednika Republike", rekao je Cvijan.
Poslanik SNS-a je podsetio da je "ranije rekao da je Đilas prikrivao imovinu, da se sada vode neki postupci tim povodom" i naglasio da će pustiti nadležne državne organe da rade svoj posao, jer ima puno poverenje u njih, a posebno u sudstvo, pravosuđe i tužilačke organe.
Cvijan je dodao da ima apsolutno poverenje u sudske organe posebno sada "kada reforma pravosuđa ide dobrim tokom, što je i Evropa poručila".
SNS ne zanimaju unutarstranačka pitanja DS-a
Cvijan je, takođe, pozdravio formiranje poslaničkog kluba "Zajedno za Srbiju", koji će voditi bivši demokrata Dušan Petrović, istakavši da je to dobro za svaku parlamentarnu demokratiju, kako bi se što više mišljenja sučelilo.
Sa stanovišta razvoja demokratije uvek je dobro imati nove poslaničke klubove, rekao je on i zaželeo "svaku sreću poslanicima koji su sa Petrovićem formirali poslanički klub".
"SNS će, kao apsolutno većinska stranka u parlamentu i vlasti uvek podržavati svaki konstruktivan amandman i predlog, videli smo da je čitav niz amandamna koje su uložili poslanici opozicije i prihvaćen, a što se tiče DS-a, njihova unutarstranačka pitanja nisu nešto što bi SNS trebalo da zanima", rekao je Cvijan.
Poslanik naprednjaka je dodao da posao SNS-a nije i pitanje "koliko će još stranaka nastati iz DS-a, koliko će se ona dalja raspadati", već borba protiv korupcije, za privlačenje investicija.
"Nemojte me pitati za Đilasa, neki moji prijatelji iz DS-a vide da li mogu da sa njim sarađuju", zaključio je Cvijan.
pa banda,Dakle da djilas nije oklevetao njega on bi cutao o nedelima djilasa?
Sve je to banda...
Evo Jevropa ne odustaje da zatrpa temu svojim fantazmagoricnim pretpostavkama.pa banda,
ali covek takvog kalibra koji je vec sebe video ugradjenog
u tom postupku aboliranja kriminalaca,
cisto sumnjam da se dao tako lako ubiti
ili skociti s mosta,
a i sve druge indicije govore da je zbrisao
sa parama koje su mu kriminalci platili da cuti
a ti nemas predpostavke , nego dokaze?Evo Jevropa ne odustaje da zatrpa temu svojim fantazmagoricnim pretpostavkama.
ja za razliku o tebe nisam nikoga ni za sta optuzila ......poslednje osoba sa kojom je bio Cvijan javno u sukobu je bio AV.....ne Djilasa ti nemas predpostavke , nego dokaze?
inetersantno, podeli ih s nama
kako nisi optuzila, a u naslovu teme stoji panika u sns,ja za razliku o tebe nisam nikoga ni za sta optuzila ......poslednje osoba sa kojom je bio Cvijan javno u sukobu je bio AV.....ne Djilas
to je prosto fakt.........
ti zatrpavas temu nekim starim tekstovima valjda mislis da su svi mentoli i da se ne zna sta je pricao pred nestanak
gospodjo moderatorko, cvijanov zivot nije trajao godinu danaja za razliku o tebe nisam nikoga ni za sta optuzila ......poslednje osoba sa kojom je bio Cvijan javno u sukobu je bio AV.....ne Djilas
to je prosto fakt.........
ti zatrpavas temu nekim starim tekstovima valjda mislis da su svi mentoli i da se ne zna sta je pricao pred nestanak
1.Naslov teme - je VEST- bas takva kako je naslov teme - tako se tema otvarakako nisi optuzila, a u naslovu teme stoji panika u sns,
zbog cega panika, eto sad nam objasni,
kao moderator nisi smela temu sa ovim naslovom ostaviti,
sugerises da je vucic poslednja osoba sa kojom je imao svadju,
pa posle toga ubijen,
a onda kazes nisi nikog optuzila,
pa nije ti ovo zabaviste, da ljudi nista ne kapiraju,
to mozda ovo tvoje drustvo,....
kakva vest, lazna vest?1.Naslov teme - je VEST- bas takva kako je naslov teme - tako se tema otvara
2. pa ti prva evo panicis
3. Ja ne SUGERISEM vec jasno kazem sta nam je POZNATO- KAO FAKT- to je intervju u "Bez ustrucavanja" - ni u jednom momentu nisam nikog ni za sta optuzila
ne ovo nije autorska tema, procitaj prvu poruku, ima link ka vesti.........kakva vest, lazna vest?
ovo je autorska tema, gde autor u naslov stavlja sta njemu pase,
nije cak iz nikakvih novina
od kad se tako postavlja tema
a ja bih valjda trebala da se sklonim sa teme
i da vama prepustim neometano sirenje lazi,
ili da pricam kako mi vi izdiktirate,
sve ostalo je panicenje, jel tako
a ti se sad pravis nevesta, da je tema u pocetku drugacije glasila,ne ovo nije autorska tema, procitaj prvu poruku, ima link ka vesti.........
ne izmisljaj
hahah, pa otvori ti temu na vest koja se tebi dopadaa ti se sad pravis nevesta, da je tema u pocetku drugacije glasila,
pa ste je vi moredatori preimenovali u ovu,
jer vam lepse zvuci,
jel i to lazem

Ja bih onako ljudski najviše volela ovaj scenarijo.verovatno je od tog momenta i on bio jedan od kandidata za hapsenje,
ma kao luda sam bez otvaranja nove teme,hahah, pa otvori ti temu na vest koja se tebi dopada
"nisi ziva" evo par dana ne znas kako da zatrpas temu.......a jako je smesno

ne znam, meni je on izgledao previse ambiciozan i alav na pare,Ja bih onako ljudski najviše volela ovaj scenarijo.
Upleo se u vrzino kolo ko će koga zaebati, ispao pametniji od njih
pokupio lovu i sad negde uživa.
Mada to i nije uživanje kad pogledaš dugoročno da se celog života
osvrćeš oko sebe ko će te i kada provaliti , a onda ode glava.
S druge strane jeste sumnjiva ovolika tišina i to od apsolutno svih
i protivnika i saradnika , a ponajviše od strane svih medija bez izuzetka.
Čak i portala. Tu i tamo poneki žižak i muk.
Ja se iskreno nadam da još uvek nismo Kolumbija , mada u nekim segmentima
naginjemo i ako je zločin u pitanju da će to isplivati, sve tajne se na kraju otkriju.
A opet ovakva omerta mi liči i na upozorenje nekoga ka nekome jer posle
početne euforije niko se više nigde ne oglašava, pojela maca.
čak je i meni ova vest postala dosadna.
Nisam ja njega ni onda nešto ispratila, setila sam ga se i tone znam, meni je on izgledao previse ambiciozan i alav na pare,
a uz to inteligentan,
da bi dozvolio da ga pojede mrak
ili da se ubije
u onom poslednjem videu govori o aboliranju kriminalaca
i da se niposto ne smeju hapsiti,
za uzvrat da uloze svoje pare u srbiju,
znaci bio je debelo placen od mafijasa
da izgura tu opciju, koju vucic nije prihvatio
ali to sam cvijan govori u videu gore,Nisam ja njega ni onda nešto ispratila, setila sam ga se i to
površno tek sada kad je krenula ova afera živ-neživ i da nije
ove teme možda bih pročitala tu vest i zaboravila posle dva minuta,
imam(o) mi ovde daleko veće brige i probleme od međusranačkih zaebancija
i ko koga, kada i zašto, bar se ja nešto ne unosim u te priče.
Vučića lično ne volim , to sam i ovde milion puta napisala i to ne samo
zbog svih srranja u zemlji već prvenstveno iz ličnih razloga jer kad
izgubiš voljenu osobu, najvažniju u životu zarad nečijih igranki i pogrešnih poteza
tu oproštaja nema niti će ga biti ali da mi je i svejedno u ovu poslednju rečenicu
ne mogu da poverujem. Gazio je on i preko značajnijih ličnosti , a da se nije ni osvrnuo.