Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Prica o samoubistvu je sve samo ne logicna.
Covek politicki protivnik ode u Cikago , Grcku, London i onda se vrati ovde da skoci s mosta.
I onda je mrmot zamotao cokoladu.
Da. Samo je sve to manje vazno od cinjenice da SVI polit. relevantni cinioci o tome *znacajno* cute a posebno o PERIODU POSLE SMRTI kada je bar NEKOLIKO INSITUCIJA ZNALO za tu smrt i NISU JE POMENULI NIKADA. Rezimska strana iz *razumljivih razloga* ali nesto ne vidim da se i cuveni opozicionari pretrgose da se to cutanje SVIH KOJI SU BILI UPOZNATI rasvetli???
Ne znam da li je to ljudima dovoljno da progledaju u kakvom mi zmijarniku zivimo

Da. Samo je sve to manje vazno od cinjenice da SVI polit. relevantni cinioci o tome *znacajno* cute a posebno o PERIODU POSLE SMRTI kada je bar NEKOLIKO INSITUCIJA znalo za tu smrt i NISU JE POMENULI NIKADA. Rezimska strana iz *razumljivih razloga* ali nesto ne vidim da se i cuveni opozicionari pretrgose da se ovo rasvetli???
Ne znam da li je to ljudima dovoljno da progledaju u kakvom mi zmijarniku zivimo
1. Ne treba ni izletati sa zakljuccima.
2. Ceka se da se AV oglasi prvo , verovatno- mozda je neko pecanje za opoziciju pa vodja ceka da poentira.

Prica o samoubistvu je sve samo ne logicna.
Covek politicki protivnik ode u Cikago , Grcku, London i onda se vrati ovde da skoci s mosta.
I onda je mrmot zamotao cokoladu.

Kol'ko sam ja shvatila iz onog Brkićevog članka, njih dvojica su se dovatila,
ostali ih razdvojili , Cvijana izbacili iz prostorija i ugasili mu karijeru, političku.

Tako nešto je i advokat Ninić ispričao , da ga je ovaj pozvao na kafu
iako nisu bili intimusi, čak ga je i iznenadio tim pozivom,
kratko su sedeli, Cvijan izložio neki svoj plan o osnivanju stranke ili grupe građana,
ovaj to odslušao, nešto nije ni bio za ufur u tu Cvijanovu priču i ostalo na tome.
Više se nisu ni videli ni čuli.

Moguće da je od više njih dobio korpu i shvatio da nema podršku bukvalno ni od koga.

Zašto je nemoguće da tako ambiciozan čovek padne zbog svega toga u očaj i najgoru depresiju?
Takvima se baš to i dešava kada im planovi , stremljenja dožive krah i propast.
Meni on fizički i deluje , pogledaj mu oči i facijalne ekspresije , da s njim psihički nije sve ok.
Mislim, nije bilo.

Nova misterija Cvijanove smrti – kriju gde je sahranjen

Beta-mxb2hi9ep9-725x553.jpg

Misteriza za misterijom u vezi sa smrću Vladimira Cvijana ne prestaju da se nižu, a ovog puta reporteri Nove naišli su na još jedna zatvorena vrata kada su pokušali da saznaju gde je sahranjen nekadašnji saradnik Borisa Tadića, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića.

https://nova.rs/vesti/hronika/nova-misterija-cvijanove-smrti-kriju-gde-je-sahranjen/

Ja Peci Popoviću više ništa ne verujem dok sama ne isfiltriram šta može
da prođe u tim njegovim besedama.
Čovek je ljut što ga je bivši ortak, sam naglašava da je bio prijatelj sa AVom,
znači ne samo poslovni saradnik, ne odnos poslodavac - radnik nego prijatelj,
šutnuo i sve ove poslednje godine sipa žuč k'o strina sa pijace, a najveća kazna mu je
izgleda što ga prvorođeni ne ferma ni za pišljivog boba, totalan ignor.

Ne verujem ja puno pokajnicima dok apsolutno verujem u onu : " S kim si - takav si"!

Meni ološ, ljudski škart i šljam nikada ne može da bude prijatelj, čak ni drugar.
za tako nekoga mogu da kažem samo " znam ga ili znam je iz neke situacije"
ali da tvrdim da smo prijateljevali značilo bi da nisam bolja od tog nekog.

Misteriza za misterijom u vezi sa smrću Vladimira Cvijana ne prestaju da se nižu, a ovog puta reporteri Nove naišli su na još jedna zatvorena vrata kada su pokušali da saznaju gde je sahranjen nekadašnji saradnik Borisa Tadića, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića.

https://nova.rs/vesti/hronika/nova-misterija-cvijanove-smrti-kriju-gde-je-sahranjen/
Ma da i grobari su u ovo ubistvo upleteni..naravno da ne moze bilo ko dobiti informaciju gde moj deda spava..

Kol'ko sam ja shvatila iz onog Brkićevog članka, njih dvojica su se dovatila,
ostali ih razdvojili , Cvijana izbacili iz prostorija i ugasili mu karijeru, političku.

Tako nešto je i advokat Ninić ispričao , da ga je ovaj pozvao na kafu
iako nisu bili intimusi, čak ga je i iznenadio tim pozivom,
kratko su sedeli, Cvijan izložio neki svoj plan o osnivanju stranke ili grupe građana,
ovaj to odslušao, nešto nije ni bio za ufur u tu Cvijanovu priču i ostalo na tome.
Više se nisu ni videli ni čuli.

Moguće da je od više njih dobio korpu i shvatio da nema podršku bukvalno ni od koga.

Zašto je nemoguće da tako ambiciozan čovek padne zbog svega toga u očaj i najgoru depresiju?
Takvima se baš to i dešava kada im planovi , stremljenja dožive krah i propast.
Meni on fizički i deluje , pogledaj mu oči i facijalne ekspresije , da s njim psihički nije sve ok.
Mislim, nije bilo.
Cvijan je bio tako harizmatican tvrdoglav i prodoran da bi pojeo Vucica za dorucak !
Bio je sve ono sti Vucic nije i zbog cega Vucic vuce komplekse !
Normalno je da ga se Vucic plasio !

Cvijan je bio tako harizmatican tvrdoglav i prodoran da bi pojeo Vucica za dorucak !
Bio je sve ono sti Vucic nije i zbog cega vuce vuce komplekse !
Normalno je da ga se Vucic plasio !
Meni je delovao euforično, sve odmah i sad , silovito i brzo
i sve ok dok to nešto ide u smeru koji on gura, a kad dođe do krešenda
brzo splasne i potone. Crno - belo, eksplozivno.
Takvi ljudi brzo sagore.

Je l' mi stvarno imamo ovako nesposobne novinare???
Sto se malo nisu prosetali po grobljima i potrazili grob?
Da li je realno da niko ne moze nista da otkrije.

Ako ga ne nadju bar bismo znali NEMA GROBA.
Zar je toliko tesko?

Je l' mi stvarno imamo ovako nesposobne novinare???
Sto se malo nisu prosetali po groblju i potrazili grob?
Da li je realno da niko ne moze nista da otkrije.

Ne moraju ni da šetaju, sve to može i online pa čak i da je sahranjen kao anonimus
u Vrtu sećanja , valjda se tako zove onaj deo gde gradska vlast sahranjuje nesrećnike
bez igde ikoga ili nepoznate?
Pogleda se spisak sahranjenih nekoliko dana posle pronalaska leša i eto odgovora
kakav god bio.

Mada , sad nešto razmišljam, možda je ipak uzeo lovu, ogromne pare su tu bile u igri,
mi ne možemo te cifre ni da zamislimo, malo hirurgija, promena face, to je očas posla,
sa parama ništa lakše nego drugi identitet i čovek uživa u nekom tropskom raju :think:

Možda je tamo negde i gradonačelnik kad već voli da se igra u toj bari :malav:

Tako su i četnici nestajali posle Drugog Sv. rata .

Moja komšinica, pokojna baka je posle 20-30 godina našla bivšeg muža pobegulju četalja
čak u Australiji iako zvanično nisu bili razvedeni, on je samo pobegao odavde.
Kada se razotkrio ispostavilo se da je regularno oženjen nekom Australkom
ima sa njom dva sina i baku nikad nikom nije ni spomenuo kao ni njihovog sina
kojeg je ona othranila ovde kao samohrana majka i udovica pobegulje četalja. :ljuta:

Back