anajade
Elita
- Poruka
- 22.574
Izgleda ce se otkrije ovaj razlog zasto su cutalini ja ne mogu cudom da se nacudim,
a imali jedinstvenu priliku da se rese vucica pedeva![]()
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda ce se otkrije ovaj razlog zasto su cutalini ja ne mogu cudom da se nacudim,
a imali jedinstvenu priliku da se rese vucica pedeva![]()
ne, nego je on rekao kako u ovoj drzavi ne sme nista da se pricaTo
Treba ga na strijeljanje dadnut
Види да ти кажем, Цвијан је био издајник ДС-а. Он је као запослен у кабинету Тадича Борисова тајно смимао нешто - сад сам већ заборавио тачно шта је било у питању, нешто безвезе но свеједно снимао је - па пошто је прешао у СНС, то је пуштао на Фокус радију. Свакако да као такав није никоме недостајао у садашњој опозицији.saznalo se za rusenje savamale udzerice a i za jelenu pre policije a za cvijana cutali..opozucijo nula ste
ma sve se uzheblo od kad su im prijatelji u kazamatuIzgleda ce se otkrije ovaj razlog zasto su cutali
.
Pa napustio je i sns..kolko je zaratio sa ds tolko je i sa sns..futrao je jocu da pise u svojoj knjizi s kim je u vlasti ds poslovao naravno s drogu..dovoljan razlog da ga mrzeВиди да ти кажем, Цвијан је био издајник ДС-а. Он је као запослен у кабинету Тадича Борисова тајно смимао нешто - сад сам већ заборавио шта, нешто безвезе но свеједно снимао је - па пошто је прешао у СНС, то је пуштао на Фокус радију. Свакако да као такав није никоме недостајао у садашњој опозицији.
e izvini, sad preterujes,Ako je tako, zašto mi onda tako odgovaraš na jednoj ovako mračnoj temi?
Zašto je moj horoskopski znak sad bitan?
ma sve se uzheblo od kad su im prijatelji u kazamatu
a gloopaci se sad ofiraju, i jos misle da su pametni
e izvini, sad preterujes,
bilo je mnogo mracnijih tema,
pa opet nisi padao u depresiju
ali mi smo narodnarod će vam suditi budi sigurna u to, svaki taj sendvič ima na nos da vam izađe sa sve salamom i majonezom
ne komuniciram tako s tobom,Pa pregledaj temu i pogledaj kako komuniciraš sa mnom...
aj sad da vidim jel ima moderatoraniste, vi ste naprednjaci (štroka od naroda)
JOOVO BA KIĆ
Bot podanik ti konkretno.ali mi smo narod
ne komuniciram tako s tobom,
nego je to moj pogled na ovu temu,
objasnila sam 100 puta,
staviti u naslovu paniku u sns u vezi sa nekim ubistvom
je spekulacija, fake news, laz i sprdacina,
i shodno tome i polemisem
nema veceg bota od tebe,Bot podanik ti konkretno.
Pada , gotov je.nema veceg bota od tebe,
zahebao si i dzegi i komsiju
a znas kakvu reputaciju oni imaju
javio mi laufer da je pao sa nekog splava
aj sad da vidim jel ima moderatora
da dozvoljava da se vecina ovog naroda naziva stokom
ipak si samo losa kopija posranevcova sa ovim "biserima"To
Treba ga na strijeljanje dadnut
pazi da ti neko ne ukrade serpuPada , gotov je.