Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

saznalo se za rusenje savamale udzerice a i za jelenu pre policije a za cvijana cutali..opozucijo nula ste
Види да ти кажем, Цвијан је био издајник ДС-а. Он је као запослен у кабинету Тадича Борисова тајно смимао нешто - сад сам већ заборавио тачно шта је било у питању, нешто безвезе но свеједно снимао је - па пошто је прешао у СНС, то је пуштао на Фокус радију. Свакако да као такав није никоме недостајао у садашњој опозицији.

Види да ти кажем, Цвијан је био издајник ДС-а. Он је као запослен у кабинету Тадича Борисова тајно смимао нешто - сад сам већ заборавио шта, нешто безвезе но свеједно снимао је - па пошто је прешао у СНС, то је пуштао на Фокус радију. Свакако да као такав није никоме недостајао у садашњој опозицији.
Pa napustio je i sns..kolko je zaratio sa ds tolko je i sa sns..futrao je jocu da pise u svojoj knjizi s kim je u vlasti ds poslovao naravno s drogu..dovoljan razlog da ga mrze

ne komuniciram tako s tobom,
nego je to moj pogled na ovu temu,
objasnila sam 100 puta,
staviti u naslovu paniku u sns u vezi sa nekim ubistvom
je spekulacija, fake news, laz i sprdacina,
i shodno tome i polemisem

Где је нестало лице Владимир Цвијан? Био је дисидент против Вучићевог режима, што аутоматски баца сумњу да Вучко има везе са његовим нестанком.

javio mi laufer da je pao sa nekog splava

Bogami bi mogla gadno da se provedes u policiji uz jednu prijavu. Mislis da je zezanje, ali uopste nije. Covek se stvarno udavio - bar zvanicno, i to nije bilo nigde objavljeno u trenutku kada si ti napisala da je telo isplivalo.

Ja nemam nameru da te prijavljujem.

Poslednja izmena od moderatora:

Back