Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Sandule je rekao dok ne vidi zvaničnu potvrdu.

I u pravu je.

Ono što jeste sumnjivo je da on, njegov partijski saradnik, takođe ćuti i samo daje hladno saopštenje ne verujem da je Cvijan mrtav dok se ne potvrdi.

Previše to smrdi. I rekao bih da Sandulović očigledno zna nešto, ali ćuti; ponašanje u ovoj situaciji ga odaje.
Sada ce da kontaktira CIA i Trampa licno.

Uskoro info i od Sandule.

Samo da se okrene jos jednom u Tramp posteljini...

Koja je ovo groteska, prvo sam mislio da sam ja prevideo/prečuo njegovu smrt pre tri godine, kad posle provalim da niko nije znao da je mrtav :eek: Nerealno u celoj priči mi deluje da baš nikoga nije bilo da objavi njegovu smrt, familija, prijatelji, neko...

Višekruna tvrdi da mu supruga nije znala. Pokazao je na YouTube navodno privatnu prepisku s njom.

...

IZA SNSekte SAMO LEŠEVI OSTAJU...

HELIKOPTER
SAVA MALA
PEVAČICA U BORČI
NAPLATNA RAMPA
20 NESTALIH I UBIJENIH NAVIJACA
CVIJAN
...

ITD

...

SNSekta...
Oliver Ivanovic
Dimitrije Janicijevic
Stanika Gligorijevic
Andrea Bojanic
Ono skoro brutalno gazenje u Nisu
Ivana i Nada Bodrozic...

Rekoh da Višekruna tvrdi. Da li govori istinu, videćemo (možda).

Telo su našli 5. januara 2018. godine.

Zato sam pitao, jer da su našli ostatke skoro, pa i da je razumljivo što niko nije znao. Ali, tri godine i da niko ne objavi njegovu smrt? U tom slučaju verujem da njegova supruga nije znala, jer bi sigurno u suprotnom pronašla način preko medija da plasira tu priču, u krajnjoj liniji svi vanrežimski mediji bi se utrkivali da to objave. A ako ona nije znala, to znači da je režim opušteno tri godine krio tu informaciju od svih, pa i od njegove familije. Jezivo... Sloba je bio oličenje demokratije za ove...

Zato sam pitao, jer da su našli ostatke skoro, pa i da je razumljivo što niko nije znao. Ali, tri godine i da niko ne objavi njegovu smrt? U tom slučaju verujem da njegova supruga nije znala, jer bi sigurno u suprotnom pronašla način preko medija da plasira tu priču, u krajnjoj liniji svi vanrežimski mediji bi se utrkivali da to objave. A ako ona nije znala, to znači da je režim opušteno tri godine krio tu informaciju od svih, pa i od njegove familije. Jezivo... Sloba je bio oličenje demokratije za ove...
Da, krili su 3 god...

Neko je pustio pricu, ocito da je pocelo cepanje u vlasti... Noz u ledja?

Da, krili su 3 god...

Neko je pustio pricu, ocito da je pocelo cepanje u vlasti... Noz u ledja?

To je očigledno da su trvenja počela. Ali, meni je i dalje fascinantna ova situacija, da visokopozicionirana ličnost u dva dijametralno suprotna režima nestane bez traga, onda da bude pronađeno telo tri godine pre nego što je objavljeno da je mrtav. Mislim, je li iko uopšte bio svestan da je on nestao u prvi mah, odnosno je li se igde pojavila ta informacija? I s obzirom da mora da bude protiv nekog zakona da se telo identifikuje, a potom da se to ne objavi tri godine, ko može za ovo da odgovara direktno?

A mogla je biti i zastrašena, da ne priča.

Znam ja vrlo dobro kako se to radi. Postojao je jedan slučaj...i svi su ćutali. Nije se smelo ništa pričati. Dobiju se vrlo jasna upozorenja; ćutiš i nikom neće biti ništa.

Sve vise curi i sve brze curi, mi do pre nekih 7,8 meseci nista od afera vlasti nismo imali, sem nekih smesnih pokusaja. Od tad je procurela Jovanjica, Krusik, Cvijan, Nevolja, Nesa slina...Verujem da ce kako izbori budu blizu, da to ide jos brze

Malo si pomešao hronologiju. Imali smo celi talas afera, tokom 2019. godine. Jovanjica i Krušik su još od tada. Tada je bila između ostalih i afera Mali doktorat, npr.

To je bila "koronarna pauza" (poduža).

A mogla je biti i zastrašena, da ne priča.

Znam ja vrlo dobro kako se to radi. Postojao je jedan slučaj...i svi su ćutali. Nije se smelo ništa pričati.

Palo mi je i to na pamet, ali je onda to još jezivije. Jer pazi, ne radi se tu samo o javnom nastupu, to znači da ona nije smela da se poveri nikome od prijatelja, nikome od rodbine, a za tako nešto nije dovoljna samo pretnja smrću njoj, zapretili su joj nečim više. A zato sam i pitao je li uopšte u prvi mah bila objavljena informacija o njegovom nestanku? Ako toga nije bilo, onda je sasvim sigurno bilo zastrašivanja i pretnji, ali ogromnom broju ljudi...

Palo mi je i to na pamet, ali je onda to još jezivije. Jer pazi, ne radi se tu samo o javnom nastupu, to znači da ona nije smela da se poveri nikome od prijatelja, nikome od rodbine, a za tako nešto nije dovoljna samo pretnja smrću njoj, zapretili su joj nečim više. A zato sam i pitao je li uopšte u prvi mah bila objavljena informacija o njegovom nestanku? Ako toga nije bilo, onda je sasvim sigurno bilo zastrašivanja i pretnji, ali ogromnom broju ljudi...

O nestanku se pisalo, da. Puno puta. Spekulisalo se da je u Švajcarskoj i Americi.

Za medije su se čak javljali tzv. posrednici koji su tvrdili da su u kontaktu s njim i Cvijan je izdavao saopštenja za javnost, dosta posle smrti. Dakle, znalo se da jeste nestao, ali ne i da je umro.

A ti posrednici da je očigledno nekome bilo bitno da se smrt zataška, produžavajući uverenje o tome da je negde živ i zdrav.

O nestanku se pisalo, da. Puno puta. Spekulisalo se da je u Švajcarskoj i Americi.

Za medije su se čak javljali tzv. posrednici koji su tvrdili da su u kontaktu s njim i Cvijan je izdavao saopštenja za javnost, dosta posle smrti. Dakle, znalo se da jeste nestao, ali ne i da je umro.

Dobro je, makar to, jer zaista ne bih želeo da živim u zemlji gde se dogodio prvi slučaj potpunog brisanja neke ličnosti iz kolektivnog sećanja, pa još sećanja savremenika...

Sedam metara od desne obale, 1.164. kilometar.

Imamo vrlo precizne podatke; neko bi trebalo da može na osnovu ovoga utvrditi tačnu lokaciju na kojoj je pronađen.
Неко је већ то одавно учинио:

https://forum.krstarica.com/threads...ici-objavljena-obdukcija.921397/post-42123517

На 1168. километру налази се Лука Београд. Километража се рачуна од ушћа реке. Дакле, тело Владимира Цвијана је пронађено 3 километра низводно од Панчевачког моста.

Неко је већ то одавно учинио:

https://forum.krstarica.com/threads...ici-objavljena-obdukcija.921397/post-42123517

На 1168. километру налази се Лука Београд. Километража се рачуна од ушћа реке. Дакле, тело Владимира Цвијана је пронађено 3 километра низводно од Панчевачког моста.

Ja sam načuo neke...aj da kažemo glasine...da je poslednji put živ viđen na nekom splavu. Pa sad gledam, koji bi to splav mogao biti.

Dobro je, makar to, jer zaista ne bih želeo da živim u zemlji gde se dogodio prvi slučaj potpunog brisanja neke ličnosti iz kolektivnog sećanja, pa još sećanja savremenika...

Pa čuj, ovo ti je doslovno na granici toga. Poslednja vest je bila negde iz kraja 2018. godine, mislim (ili možda rane 2019). I onda totalni muk.

Posle 3 godne neko bi valjda pokrenuo istragu, čuj, daj da vidimo šta je bilo s čovekom?

Zapravo i jeste. Al' posle PREKO TRI GODINE.

Pa čuj, ovo ti je doslovno na granici toga. Poslednja vest je bila negde iz kraja 2018. godine, mislim (ili možda rane 2019). I onda totalni muk.

Posle 3 godne neko bi valjda pokrenuo istragu, čuj, daj da vidimo šta je bilo s čovekom?

Zapravo i jeste. Al' posle PREKO TRI GODINE.

Zato sam i pomenuo malopre da mora da bude protiv nekog zakona da se telo pronađe pre tri godine, naravno tada i identifikuje, a da se to ne objavi sve do sad...

Back