Vladimir Cvijan je mrtav: SNS u panici, objavljena obdukcija

Vladimir Cvijan bio je funkcioner Srpske napredne stranke i narodni poslanik SNS, ali je 2014. napustio tu partiju.
Za vreme predsedničkog mandata Borisa Tadića obavljao je dužnost savetnika i generalnog sekretara predsednika Srbije.
Kao advokat, Cvijan je zastupao i osobe iz sveta kriminala poput Sretena Jocića poznatijeg kao Joca Amsterdam, bio je branilac i Ivana Pavlovića Ikera, optuženog za šverc kokaina.

Kako je Zoricka zaboravila da doda da je bio u sukobu sa AV i da je planirao da osnuje svoju partiju i povuce deo clanstva.
Ali nije zaboravila da pomene da je "branio kriminalce".
Sta uradi jedno odlikovanje.

Mi imamo jedan veliki problem što mnogi ljudi ne kapiraju da svako im pravo na advokata i adekvatnu odbranu.

Pa onda "zastupao je tog i tog" koristi se kao argument da se neka osoba ocrni.

Ljudi ne kapiraju da se advokati bore za sočne slučaje, jer je to prava egzotika i pruža pravo uvid u psihologiju čovjeka kao grešnog bića.

Нешто се присетих неразјашњеног епилога , зачудо исто "дављењем у Дунаву", пок.истражног судије Небојше Симеуновића из претходног периода....можда су "егзекутори" и "налогодавци" из исте екипе...?!

Нешто се присетих неразјашњеног епилога , зачудо исто "дављењем у Дунаву", пок.истражног судије Небојше Симеуновића из претходног периода....можда су "егзекутори" и "налогодавци" из исте екипе...?!
Jel sumnjate u to da ce Velji Nevolji natovariti ubistvo Cvijana?

Сигуран сам да ти, тако мудар, обавештен и објективан- можеш и сам да се досетиш.
Просто ми глупо да те ја подсећам...

Možda me daleko preenjuješ jerbo sam ja daleko od mudroga, ali hajde, kad si već rekao (a nisi morao, ako ne pričaš isprazno) podseti me.

Secam se da je bilo price o tome gde je Cvijan, vrlo moguce oko prethodnih izbora 2018. jer ja se u domacu politicku scenu po pitanju stranaka i ljudi (pojedinaca) ukljucim obicno pred izbore da vidim ko je ko i ko je sta i za koga da glasam. I secam se lepo da je bila rasprava gde je i sta je, moze da nadje na Krsti ko hoce.

A komentar na to da se neko udavi u Dunavu 5. januara i da se to proglasi za prirodnu smrt je, mislim, potpuno nepotreban. Ovo je cisto ubistvo. A potpuno je jasno i ko je nalogodavac - onaj ko je prakticno davao naloge i za sve ostale politicke licnosti koje su ubijene, od Djindjica do Olivera Ivanovica. Sada tu ukljucujemo i Cvijana.

A cinjenica da se nigde nije mogao pronaci podatak gde je jos 2018., a on regularno mrtav i cak brisan iz spiska advokata, a ti isti advokati CUTE i niko ne kaze da je covek zvanicno mrtav, samo govori da i advokati treba da zavrse u zatvoru.

Posredni dokaz ko je ubio Cvijana je i koordinisana cutnja svih medija, a znamo ko je vlasnik i upravlja prakticno svim medijima u Srbiji.

I na kraju valja pomenuti i sud koji zna da je Cvijan ubijen i takodje se ne oglasava po tom pitanju kada se u javnosti pojavila sumnja gde je to Cvijan nestao.

Znaci svi umesani su sami stavili svoj "NEPISMENI" potpis prstom na priznanje ubistva Vladimira Cvijana. I odgovarace za to.

Inace po nivou toga sta isplivava o *******om u poslednje vreme, izgleda da je neko opasno nalegao da ga natera da prizna KiM. A to mu je kraj.

A ako ne prizna, vidimo - to mu je kraj.

Jer jedino tako moze da se protumaci da se BAS SADA saznalo sve ovo za Cvijana, a covek ubijen pre vise od 3 godine.

Inace da se podsetimo da su 2018. u martu odrzani izbori. I bas 2 meseca pre toga ubijen je Cvijan. Hoce centrala da pogresi jednom, ali nece 100 puta...

Back