Vladan Batic protiv Srpske Pravoslavne Crkve

Šakal:
Hm, haahhaaaa... Ala lupaš... cccccc... I samo zato je Batić protiv SPC-a?:lol:

Ne lupa, priča normalno, uvek je takav, bar otkad sam ja ovde, nekoliko meseci.

Srpsku braću sa Kosova i radikale za sve smeš da pitaš osim za pare. To pitanje se ne postavlja, nije pristojno, pošto se sad ne priča o parama, nego se spašava Kosovo. A pare.... posle toga, videćemo, možda nekada, ako ikada... :evil:

Izvinjavam se na ironiji. :wink:

Ovaj hrišćanin ?

baticpy4.jpg

GodIsADJ:
Ako nisi primetio, upravo sam rekao da u crkvama nisam primetio takve kutije.S druge strane, sta novac tyrazi u crkvama, zar Hrist nije isterao trgovce iz Hrama?

nije, Hrist nikoga nije isterao već je kazao za ondašnje crkve da su lopovska stratišta jer se u njima kupuje i prodaje, to je rekao farisejima , i da ih treba porušiti i sagraditi na kamenu Božiju kucu .

Diskusija je stvarno prilično besmislena. Razgovarati ovako ozbiljno o veličini nečijeg nosa, na tome donositi sud o nečijoj ličnosti, ceniti ljude prema tome kako izgledaju, stvarno je bezveze.

Ali je zaista indikativno da se uvek digne prašina ako se bilo ko usudi da pita gde su pare, bilo čije.

Ja sam se zaista uvek čudila zašto crkva ne organizuje neke dobrotvorne akcije tipa: "izgradimo obdaništa". To bi baš bilo lepo i vrlo korisno.

Ali ne, na NBG u krugu od 300m, pored postojeće crkve, zida se nova?

Zašto, očigledno nije moje da pitam, ali ako crkva već ne oskudeva u novcu, a izgleda da ne, onda bi stvarno bilo lepo od njih da se deo tog novca vrati onima kojima treba. Zašto da ne?

Mada bi bilo uputnije zapitati se zašto Mišković i ostali "biznismeni" ne vrate kroz zadužbine makar delić onoga što su od nas uzeli.

Malo sam odlutala sa teme, ali...

Nije korektno napadati sveštenstvo SPC koji dođu na sastanak odbora oko pitanja KIM jer su ti sveštenici jedini 24h dnevno u tim enklavama sa Srbima, a svi ovi vajni predstavnici malo jesu, malo nisu i sumnjam da nemaju stanče u Beogradu za svoje najmilije u slučaju najgoreg.
Ni Ivanovići ni Jakšići ni svi oni drugi bednici koji su dole kad im treba glas ili marketing nisu zaslužili poštovanje, već sveštenici SPC oko kojih se okuplja taj narod dole.
Sa te strane Batić nije u pravu
Ali jeste sa ove druge da se ispita gde nestaje silni novac koji svi mi šaljemo dole kroz budžetska sredstva. Ne prođe mnogo a čujem da novac dobijaju neki "čuvari mosta", likovi koji po ceo dan sede u kafićima i kladžama dok neko u drugom delu Srbije radi idotira to.
Znači, otvarati nešto, neku proizvodnju, usavršavati poljoprivredu, ili šta već i omogućiti im da rade.
Ne kaže se džabe, ako dobiješ od nekoga 300 dinara, a gladan si-kupi štap za pecanje, ne ribu.

Registra.:
Diskusija je stvarno prilično besmislena. Razgovarati ovako ozbiljno o veličini nečijeg nosa, na tome donositi sud o nečijoj ličnosti, ceniti ljude prema tome kako izgledaju, stvarno je bezveze.

Ali je zaista indikativno da se uvek digne prašina ako se bilo ko usudi da pita gde su pare, bilo čije.

Ja sam se zaista uvek čudila zašto crkva ne organizuje neke dobrotvorne akcije tipa: "izgradimo obdaništa". To bi baš bilo lepo i vrlo korisno.

Ali ne, na NBG u krugu od 300m, pored postojeće crkve, zida se nova?

Zašto, očigledno nije moje da pitam, ali ako crkva već ne oskudeva u novcu, a izgleda da ne, onda bi stvarno bilo lepo od njih da se deo tog novca vrati onima kojima treba. Zašto da ne?

Mada bi bilo uputnije zapitati se zašto Mišković i ostali "biznismeni" ne vrate kroz zadužbine makar delić onoga što su od nas uzeli.

Malo sam odlutala sa teme, ali...
OK. Da li se sećaš ko je tvrdio (na TV ekranu uživo - ja gledao) (doduše pre est.hir. :lol: ) da na granici čeka 7 milijardi dolara da uđe u Srbiju samo da se skine Sloba ? Pogodićeš na koga mislim. Da ne govorim o kamari još kojekakvih obećanja itd. Čovek je za mene lažov još odavno ...

Back