VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
GodIsADJ:Ono sto je Hrist rekao je za tebe glupost ili sta?
Tvoje postojanje je jedna velika glupost!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
GodIsADJ:Ono sto je Hrist rekao je za tebe glupost ili sta?
Šakal:Hm, haahhaaaa... Ala lupaš... cccccc... I samo zato je Batić protiv SPC-a?![]()
Kad bre, ne zezaj ...VIRGINIJA:Nemoj tako Lave,skratio je nos!

Lacibg:Kad bre, ne zezaj ...![]()
Cemu izvinjenja? Ovako lepo sročena ISTINA svakome normalnom moze samo da prijaRegistra.:Izvinjavam se na ironiji. :wink:

Šakal:Hm, o kako je to 'rišćanski... biti podrugljiv... cccccc... fuj.![]()
VIRGINIJA:A vi samo chekate da pripovedate o hrishcanstvu,.....ajde,.....sic!
:razz:Bome ako cemo po estetici da odredjujemo stepen hriscanstva, smradikali su ga ugasili. A Ceda ce da ispadne sam Isus. Ne bi se ja na vasem mestu tako zaleto.Lacibg:Ovaj hrišćanin ?
Šakal:Hm, ja da pripovedam o Hrišćanstvu!?![]()
:razz:

Aaaaa, Čeda zlato moje, ima jednu kad je bio beba s mamom i tatom ...Jakobinac:Bome ako cemo po estetici da odredjujemo stepen hriscanstva, smradikali su ga ugasili. A Ceda ce da ispadne sam Isus. Ne bi se ja na vasem mestu tako zaleto.
GodIsADJ:Ako nisi primetio, upravo sam rekao da u crkvama nisam primetio takve kutije.S druge strane, sta novac tyrazi u crkvama, zar Hrist nije isterao trgovce iz Hrama?
Lacibg:Aaaaa, Čeda zlato moje, ima jednu kad je bio beba s mamom i tatom ...
![]()
Mogao je odmah da dođe kod mene na hirurgiju ...VIRGINIJA:Vidish da mu je nos manji nego ranije![]()
S tim što bih mu Ja malo i jezik skratio, a i sive ćelije osvetlio ...
Usluga na nivou. :wink:VIRGINIJA::shock:
Ko je uopshte rekao da ti bilo shta znash o Hrishcanstvu,ne laskaj sebi![]()

OK. Da li se sećaš ko je tvrdio (na TV ekranu uživo - ja gledao) (doduše pre est.hir.Registra.:Diskusija je stvarno prilično besmislena. Razgovarati ovako ozbiljno o veličini nečijeg nosa, na tome donositi sud o nečijoj ličnosti, ceniti ljude prema tome kako izgledaju, stvarno je bezveze.
Ali je zaista indikativno da se uvek digne prašina ako se bilo ko usudi da pita gde su pare, bilo čije.
Ja sam se zaista uvek čudila zašto crkva ne organizuje neke dobrotvorne akcije tipa: "izgradimo obdaništa". To bi baš bilo lepo i vrlo korisno.
Ali ne, na NBG u krugu od 300m, pored postojeće crkve, zida se nova?
Zašto, očigledno nije moje da pitam, ali ako crkva već ne oskudeva u novcu, a izgleda da ne, onda bi stvarno bilo lepo od njih da se deo tog novca vrati onima kojima treba. Zašto da ne?
Mada bi bilo uputnije zapitati se zašto Mišković i ostali "biznismeni" ne vrate kroz zadužbine makar delić onoga što su od nas uzeli.
Malo sam odlutala sa teme, ali...
) da na granici čeka 7 milijardi dolara da uđe u Srbiju samo da se skine Sloba ? Pogodićeš na koga mislim. Da ne govorim o kamari još kojekakvih obećanja itd. Čovek je za mene lažov još odavno ...