Vlada:Nezavisno kosovo?-nepriznajemo ga

Ja mislim da su uradili i rade koliko mogu. Tolike decenije se nije vodilo računa, sem verbalno, o kosovskom problemu, da je ovoj vladi ostalo samo da se angažuje na diplomatskom planu. Očito da nikome u Srbiji, posebno građanima, nije padalo na pamet da krenu u novi kosovski boj. Vlada je to znala..
Mogli bi, međutim, bi više da se angažuju oko sprečavanja korupcije dole i da daju više novca za pomoć srpskom stanovništvu.

Ja mislim da su uradili i rade koliko mogu. Tolike decenije se nije vodilo računa, sem verbalno, o kosovskom problemu, da je ovoj vladi ostalo samo da se angažuje na diplomatskom planu. Očito da nikome u Srbiji, posebno građanima, nije padalo na pamet da krenu u novi kosovski boj. Vlada je to znala..
Mogli bi, međutim, bi više da se angažuju oko sprečavanja korupcije dole i da daju više novca za pomoć srpskom stanovništvu.

U kako ga ti nazivas "kosovski boj" i ne treba da idu gradjani vec vojska koja prima platu bas za to sto se desava na Kosmetu... U suprotnom, ja ne vidim, cemu sluzi nasa vojska... Da bi je imali na papiru... :dontunderstand:

Ono sto ja jako dobro znam, to je da veci deo naroda koji zivi na Kosmetu, ocekuje da nasa vojska dole udje... I tome se nadaju... Bilo bi posteno reci im jasno i glasno da je vojska nesposobna za tako nesto... Ovako, to nema smisla... Koriste se ti ljudi za politicka prepucavanja... Preporucuje im se da ostanu dole, da ih ubijaju i prebijaju, da im iskljucuju vodu i struju, nasa milicija takodje pravi vestacku granicu... I jos mnogo gluposti ova drzava radi cuteci... Castan covek bi rekao, od vas smo digli ruke... Na vojsku nemojte da racunate, oni su upravo prihvatili posao heklanja stolnjaka za juznoamericko trziste... A vi, ko hoce neka ostane, ko nece neka ide... Na drzavu ne racunajte...

Skoro svaki dan se dole neko ubije ili prebije... Pucalo se iz snajpera na gradjane u Kosovskoj Mitrovici... Sta sve nije bilo... I drzave nigde nema... Ili, jos postenije... Neka vlast prizna da je nesposobna da resi pitanje Kosmeta i neka dopusti da neko drugi pokusa...

Da se ne prisecamo obecanja svih demokrata redom, kako svako od njih ima resenje za Kosmet... Samo da on dodje na vlast... itd. itd. itd.

Necasno je to... :thumbdown:

Poslednja izmena:
ah da, Srbi su slučajno predali Kosovo
samo, dal' važi ustav Srbije na Kosovu ?

Vazi... Na zalost, primenjuje se samo na jednom delu Kosmeta... Ali, vazi...

Na Kosmetu se primenjuju i srpski zakoni... Deca uce od osnovne skole pa sve do fakulteta po planovima i programima srpskih ministarstava... Sudovi funkcionisu... Opet, na zalost ne za sudjenje nekim delima... Ali, sudovi dole postoje... Rade po zakonima Republike Srbije... Koriste zvanicne pecate sa oznakama Republike Srbije... Zdravstvo takodje... I jos mnogo toga, da ne nabrajam...

Smesno je da o Kosmetu pricaju oni koji mu nisu prismrdeli...

Vazi... Na zalost, primenjuje se samo na jednom delu Kosmeta... Ali, vazi...

Na Kosmetu se primenjuju i srpski zakoni... Deca uce od osnovne skole pa sve do fakulteta po planovima i programima srpskih ministarstava... Sudovi funkcionisu... Opet, na zalost ne za sudjenje nekim delima... Ali, sudovi dole postoje... Rade po zakonima Republike Srbije... Koriste zvanicne pecate sa oznakama Republike Srbije... Zdravstvo takodje... I jos mnogo toga, da ne nabrajam...

Smesno je da o Kosmetu pricaju oni koji mu nisu prismrdeli...

čitavih 50 tisuća Srba...uspeh, nema šta

Back