vizuelno? zene nekada i sada... "stari" seks simboli...

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
htedoh spomenuti Dzesiku Simpson,
pa ne znam da li ona ulazi u ovu pricu
e to je pravi instant amerikanizam
zena glumi (nikad videla), zena peva (nikad cula), zena snima rieliti sou, zenska izlazi iz frizidera kada ga otvorim...
tako mediji prave zvezdu i sex simbole....
"is this chicken or is this fish?":hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

obavezno pogledaj:

Poslednja izmena:
lose dam ih podelila ali ok je, ono sa pticom je tippi hedren po meni jedna od lepsih zena , nisam mogla izvaditi sliku iz starosti , da vidite kako je izgledala ona sa svojih 70 goidna i mislim da su te zene imale nesto sto ove danasnje nemaju .

prevelika zelja za emancipacijom je unistila ono "zensko" u danasnjim zenama , a sto se tice sexipilnosti nemogu uporediti marlene ditrih ( neznam kako se pise) , grejs keli ili veroniku lake sa madonom .

ne slazem se. bas mislim da je obrnuto. prevelika zelja za dopadljivoscu, podilazenju muskom ukusu, oblikovanje zena kroz modne i lifestile casopise koji popularizuju to danasnje isprano i izvestaceno, iskarikirano zenstveno, je dovela do unistavanja onog "prirodnog" zenskog i zenstvenog. svaka emancipovana zena, feministkinja, nazovi to kako volis bi bar u teoriji trebala da slusa ono sto je ona stvarno, a ne ono sto joj mediji kazu da bi trebala da bude... tako da bi bas takve zene trebalo da imaju ono "pravo" zensko u sebi.

aha..
meni lorin bekol nije bila nikakva..
ali zena i pod stere dane ima tu harizmu
zraci

Bacall20Lauren_03.jpg

Poslednja izmena:
ne slazem se. bas mislim da je obrnuto. prevelika zelja za dopadljivoscu, podilazenju muskom ukusu, oblikovanje zena kroz modne i lifestile casopise koji popularizuju to danasnje isprano i izvestaceno, iskarikirano zenstveno, je dovela do unistavanja onog "prirodnog" zenskog i zenstvenog. svaka emancipovana zena, feministkinja, nazovi to kako volis bi bar u teoriji trebala da slusa ono sto je ona stvarno, a ne ono sto joj mediji kazu da bi trebala da bude... tako da bi bas takve zene trebalo da imaju ono "pravo" zensko u sebi.

:roll:

kom muskarcu se zaista svidjaju onolike anoreksichne aveti koje su pri tome nadrqane, nepristupacne ne-sarmantne, pune fraza koje su procitale ili cule i pune sebe kako to savetuju takvi casopisi

prelepa tema! uporedjuci retro i danasnje sex simbole, ja dolazim do zakljucka da je i sada i ranije ustvari prisutna podela na plavuse i brinete.
Lepota i harizma brineta i kod Ave Gardner i kod hajde na primer Monike Belluci ima nekih slicnosti, kao sto Pamelu mogu da poredim sa Merlinkom.
Ne sto sam ja brineta, ali plavuse su mi tako prozracne, bez energije, bezveze...nisu one lose ali jednostavno nisu moj tip.

prelepa tema! uporedjuci retro i danasnje sex simbole, ja dolazim do zakljucka da je i sada i ranije ustvari prisutna podela na plavuse i brinete.
Lepota i harizma brineta i kod Ave Gardner i kod hajde na primer Monike Belluci ima nekih slicnosti, kao sto Pamelu mogu da poredim sa Merlinkom.
Ne sto sam ja brineta, ali plavuse su mi tako prozracne, bez energije, bezveze...nisu one lose ali jednostavno nisu moj tip.

a ridjokose ;) rita hejvort
rita_hayworth_gallery_7-1.jpg

ni ja ti se ne slazem :lol:

svaka emancipovana ( prava :mrgreen:) zena treba da zna da je Adrijana Lima lepa ali mora znati i da u 99,99% njenih fotografija u casopisima veliki udeo ima photo shop , tako da ne sme teziti necemu zbog kojeg ce izgubiti 1000 001 drugih nepovratnih i stvari neprocenljive vrednosti . Nemora da znaci da nece biti sexi ako ima 4 kg viska , treba da u startu zna da se obuce onako kako bi ih najbrze maskirala , ako je prototip zenstvenosti i sexualnosti savrseno telo . Aj da ne lupetam kasno je :lol:

Alal,što nisi ovu temu postavila na ''savremenom''?Na ''ŽK'' nas samo podseća na priče o diskriminaciji žena.:neutral:

pa palo mi je na pamet... mogla sam i na ljis... moze malo da proseta tema kad se zene zasite komentarisanja pa da cujemo i muski ugao...

a ne znam zasto tebi smeta taj ugao diskriminacije zena? cinjenica je da danas za takvu situaciju mozemo najvise same sebe da krivimo, niko tu ne proziva iskljucivo muskarce. pa uglavnom su danas zene urednice zenskih casopisa, a gori su vajari "pozeljnog imidza" nego najgori muski seksista...

ni ja ti se ne slazem :lol:

svaka emancipovana ( prava) zena treba da zna da je Adrijana Lima lepa ali mora znati i da u 99,99% njenih fotografija u casopisima veliki udeo ima photo shop , tako da ne sme teziti necemu zbog kojeg ce izgubiti 1000 001 drugih nepovratnih i stvari neprocenljive vrednosti . Nemora da znaci da nece biti sexi ako ima 4 kg viska , treba da u startu zna da se obuce onako kako bi ih najbrze maskirala , ako je prototip zenstvenosti i sexualnosti savrseno telo . Aj da ne lupetam kasno je :lol:

vidis na gonjoj fotki rita se uopste nije trudila da zamaskira svoja ramena, a izgleda lepo... nisam za "maskranje" ako zracis zracis i sto sam starija sve vise verujem u to jer vidim u primerima ljudi oko sebe.

pa palo mi je na pamet... mogla sam i na ljis... moze malo da proseta tema kad se zene zasite komentarisanja pa da cujemo i muski ugao...

a ne znam zasto tebi smeta taj ugao diskriminacije zena? cinjenica je da danas za takvu situaciju mozemo najvise same sebe da krivimo, niko tu ne proziva iskljucivo muskarce. pa uglavnom su danas zene urednice zenskih casopisa, a gori su vajari "pozeljnog imidza" nego najgori muski seksista...
Ne smeta mi,smeta mi kad vidim anoreksične žene.

Back