vizuelno? zene nekada i sada... "stari" seks simboli...

• Začetnik teme Začetnik teme alal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa jedno je grejs keli a drugo dzejn mensfild ili me vest-i onda i sada...

hihi figura gina_lollobrigida
gina_lollobrigida004.jpg

1403_large.jpg

skoro sam citala u nekom casopisu da je mm imala takvu harizmu, auru da su svi koji su je upoznali bili ocarani, a na slikama prosto imas onaj 3D efekat, kao da je ziva, prosto zraci sa slika....
nadjite mi jednu noviju cicu za koju mozete reci isto

Teska sizofrenija dobro menadzerisana!
:)

Da imala je to nesto...sexipil, detinjasti sarm, glupost, naivnost, iskreno iz dna duse...
vecno dete...
buntovnica, protiv sveta, i protiv sebe, sa blentavim osmehom...
Mada meni nije nimalo lepa...

ma cekaj alal, ali ovoj ovde se devojcice dive, kopiraju njen stil, sminku i sve ostalo
tebi i meni je ona trash, ali tosicu i malim klincezama je ona woooow
moj drug iz srednje je bio ocaran i opcinjen njom
f_jkm_d672602.png

ne kazem da nije tako, ali malo nije fer fajt grejs vs karleusa ;) i tada je bilo manjih dama da se tako izrazim od grejs... ne mogu se porediti... i da ste stavile neke tipa monike beluci ili seron stoun i opet ne bi bilo pravilno poredjenje...znaci naglasavam jedno je grejs keli drugo me vest, jedno je (lupam) ledi di drugo j lo...

ko shto neko reche shta bi avi gardner falilo da je sad ziva i mlada?
razbila bi sve ostale
vetjina ovih zena bi i dan danas smatrana jako jako lepim
jedino shto se promenilo je to shto danas ima vishe izfabrikovanih marketingom "lepotica" nego pre
nije se promenio ukus nego nema dovoljno kvaliteta pa se potura shkart

ali moras priznati a su danasnji sex simboli "idealniji", ide se ka maksimalnoj izbalansianosti bez "falinki" ( stavljam pod navode jer ne smatram da su stare bile manje savrsene ali je vidnan perfekcionizam danasnjih ss-sex simbola)

Monica%20Bellucci%20(2).jpg

Back