Vize po 123298374659 put

peciniski ljudi se plase da izadju iz svog pecinskog brloga, pa im je frka na svaki nagovestaj te mogucnosti, kao da ce ih neko primoravati.
ocigledno je da je svaki pokusaj da se civilizujete unapred propao,ostavicemo vas u jazbini.:cool:

Пошто смо јуче чули да ће криза да потраје мнооого не разумем чему онда бели шенген? Да би буржуји могли да путују на бахаме а да нас зајебавају преко испраних мозгова као што си ти који не виде даље од европске уније.

Занаш шта...ја можда живим у пећини али ја имам част имам морал и они су ми важнији од свега.
Ви "цивилизовани" имате једну вредност а то је НОВАЦ.
Сарадња са Нато-ом и ЕУ значи губитак части али то вама не смета јер ви гледате корист(новац) а част вас не интересује.
Не би са њима сарађивао ни по цену глади.

Пошто смо јуче чули да ће криза да потраје мнооого не разумем чему онда бели шенген? Да би буржуји могли да путују на бахаме а да нас зајебавају преко испраних мозгова као што си ти који не виде даље од европске уније.

Занаш шта...ја можда живим у пећини али ја имам част имам морал и они су ми важнији од свега.
Ви "цивилизовани" имате једну вредност а то је НОВАЦ.
Сарадња са Нато-ом и ЕУ значи губитак части али то вама не смета јер ви гледате корист(новац) а част вас не интересује.
Не би са њима сарађивао ни по цену глади.

pa sta ces, nisu svi dubokog uma da gledaju misticno u neke maglovite daljine, daleko od E.U, planete Zemlje i suncevog sistema, tamo negde gde je paraleni univerzum i u njemu nebeska Srbija gde sedite vi casni i gde ne mora nista da se jede, samo se lebdi u nekom fluidnom stanju.:roll:

Poslednja izmena:
pa sta ces, nisu svi dubokog uma da gledaju misticno u neke maglovite daljine, daleko od E.U, planete Zemlje i suncevog sistema, tamo negde gde je paraleni univerzum i u njemu nebeska Srbija gde sedite vi casni i gde ne mora nista da se jede, samo se lebdi u nekom fluidnom stanju.:roll:

Пре би црко од глади него служио нато-еу-уса окупатора.И да се живи 10000пута боље не би их служио.Ни једног србина са косова ни један манастир не бих мењао за бољи живот јер се то зове ПОНИЖАВАЊЕ.
Ти си слуга само покушаваш то служење да оправдаш "бољим животом"
Кад докажеш да нато-еу-уса нису наши команданти и да ови на власти нису њихове слуге и да је уса извор светлости и демократије и свега што је добро на овој планети,онда те нећу сматрати робом.
До тада ти си обичан слуга робовског режима злог поретка где је новац најбитнији.

До тада ти си обичан слуга робовског режима злог поретка где је новац најбитнији.[/QUOTE]

ti si sluga mracne strane svog mozga, koja je samounistavajuca i vodi u propast, a loži sujetu da je sve stvar casti i postenja...
nigde ne pricam o parama nego o samom opstanku jednog naroda, ali kao sto ti vec rekoh ti imas taj paralelni univerzum gde postojis pa ti je lako.

До тада ти си обичан слуга робовског режима злог поретка где је новац најбитнији.[/QUOTE]

ti si sluga mracne strane svog mozga, koja je samounistavajuca i vodi u propast, a loži sujetu da je sve stvar casti i postenja...
nigde ne pricam o parama nego o samom opstanku jednog naroda, ali kao sto ti vec rekoh ti imas taj paralelni univerzum gde postojis pa ti je lako.

Хоћеш да кажеш да би ми опстали морамо служити зло( пошто су амери зло).
Не ,него ти хоћеш да служимо зло да би боље живели да би шопинговала по риму и паризу а не да би преживели(опстали)
јер опстати можемо и без њих.

Да је теби до опстанка ти би гледала како да опстану срби на косову како да се забране абортуси то је опстанак а ово што ти предлажеш је робовање и издаја тих срба због својих себичних нагона.

Хоћеш да кажеш да би ми опстали морамо служити зло( пошто су амери зло).
Не ,него ти хоћеш да служимо зло да би боље живели да би шопинговала по риму и паризу а не да би преживели(опстали)
јер опстати можемо и без њих.

Да је теби до опстанка ти би гледала како да опстану срби на косову како да се забране абортуси то је опстанак а ово што ти предлажеш је робовање и издаја тих срба због својих себичних нагона.

pa da, to sto ti neces da sagledas realnu sliku sveta u kome obitavas, ce sigurno spasiti Srbe na Kosovu i spreciti abortuse.
Upravo takav primitivan i inadzijski nacin razmisljanja nas gura u ponor i visestruko povecava sve ono o cemu pricas...

pa da, to sto ti neces da sagledas realnu sliku sveta u kome obitavas, ce sigurno spasiti Srbe na Kosovu i spreciti abortuse.
Upravo takav primitivan i inadzijski nacin razmisljanja nas gura u ponor i visestruko povecava sve ono o cemu pricas...

Ето признала си да хоћеш да служиш зло да и шопинговала и то је мени доста...за сада. И ја хоћу да сви то признају а не да се крију иза јефтиних парола,па да видимо шта ће народ да одлучи. После овакве изјаве не би добили ни 0.5%

Не него твој начин размишљања нас гура у понор. 150.000 Абортуса годишње,2000 киднапованих срба од кад је твоја багра на власти...видиш да се лепим не може.
Само 10 кг плутонијума је довољно за А бомбу,то је кугла 9 цм пречника.Толико нас дели од лепшег и праведнијег живота.

Ето признала си да хоћеш да служиш зло да и шопинговала и то је мени доста...за сада. И ја хоћу да сви то признају а не да се крију иза јефтиних парола,па да видимо шта ће народ да одлучи. После овакве изјаве не би добили ни 0.5%

Не него твој начин размишљања нас гура у понор. 150.000 Абортуса годишње,2000 киднапованих срба од кад је твоја багра на власти...видиш да се лепим не може.
Само 10 кг плутонијума је довољно за А бомбу,то је кугла 9 цм пречника.Толико нас дели од лепшег и праведнијег живота.

nisam ja nista priznala, nego mi ti pripisujes stvari koje niti mislim niti pisem, a onda ih i priznajes u moje ime...
kakav soping, ko ima lovu, sopinguje i ovde opusteno....a i nema problem da dobije vizu i da odleti za Pariz i bez belog sengena,
usput, nije mi jasno kako ukidanje viza povecava broj abortusa a njihovo postojanje ga smanjuje?
zato ne lupetaraj, nego kad nemas sta pametno da kazes osim da pokazes da bi bio odlican pripadnik islamskih fundamentalista koji prete nuklearnim bombama, bolje ćuti.;)

Poslednja izmena:
Право да ти кажем , мени је свеједно...ја бих волела да се све среди, али нажалост не постоји политичар који то може да изведе, ни један.;)

Nije ti svejedno, nećemo da se izgramo žmurke:mrgreen:
Ako napišeš: uslovi nisu ispunjeni i nikad neće ni biti , a pritom to ostane samo na tvojoj tvrdnji bez potkrepljivanja činjenicama, onda to mogu da tumačim samo kao tvoju pustu želju, u skladu sa principima Koštunice dr Vojislava: samo da budešto gore - onda će narod opet mene da izabere:D:lol:

bela sengen lista pa bela sengen lista...da li stvarno mislite kad se jednom dospe na nju da cemo odjednom svi nagrnuti u inostranstvo..pa ja mislim da se nista bitno nece pormeniti bar u izlascima iz zemlje..oni koji su do sad isli napolje ici ce opet..oni koji nisu nece ici...ljudi bre jedva zive i sastavljaju kraj sa krajem...ni ne razmisljaju o beloj sengen listi...nezaposlenih koliko hoces..ljudi na iviici egzistencije jos vise...e bas da nam je najvaznija bela sengen lista..ne bih se slozila..imamo mi mnogo vecih problema od pitanja da li cemo se naci na beloj sengen listi

Жутаћима је то последњи адут ...

До сад су све слагали и нема више ...

Шенгена ће бити па макар Сорош свакоме појединачно плаћао визе,
али шта је ту добро за Србе и Србију ????

Исто као прелазни трговински споразум ...
Ми њима опраштамо царину, а они нама не ...

400 милиона ЕУРА штете у првом кварталу !!!!!

Koji si ti...gde crpis ovakve ideje?Ajde, just for fun, reci mi sta bi ti uradio sa srBskom A bombom?

Nije ti svejedno, nećemo da se izgramo žmurke:mrgreen:
Ako napišeš: uslovi nisu ispunjeni i nikad neće ni biti , a pritom to ostane samo na tvojoj tvrdnji bez potkrepljivanja činjenicama, onda to mogu da tumačim samo kao tvoju pustu želju, u skladu sa principima Koštunice dr Vojislava: samo da budešto gore - onda će narod opet mene da izabere:D:lol:
Веруј ми да ми је свеједно.
Све док се у држави не реше нека много крупнија питања као нпр. незапосленост и корупција.

Кога брига да путује?
Народ у Србији једва поплаћа месечну режију и прехрани се.
Одакле да путују?
У Србији 10% људи има пасош.
Имају га они који имају новца да путују.
Ти су путовали и путоваће без обзира на визе.

Зар да интерес 10% људи да ствљам испред интереса преосталих 90% ?

Даље, услови за укидањ безвизног режима неће никад бити испуњени јер ће они увек смислити неки додатни услов који још увек нисмо испунили.

А све то због чињенице да су свесни да ба народ појурио у ЕУ да тамо покуша да се запосли, живи...

Не мислиш ваљда да су они толики лудаци?

Па они брину о интересу својих грађана.

И да, зар је скидање визног режима битније од борбе против корупције и незапослености?

Ваљда треба да постоје неки приоритети.

Ови твоји Дел немају никакве прооритете, осим да вас праве орангутанима.

Веруј ми да ми је свеједно.
Све док се у држави не реше нека много крупнија питања као нпр. незапосленост и корупција.

Кога брига да путује?
Народ у Србији једва поплаћа месечну режију и прехрани се.
Одакле да путују?
У Србији 10% људи има пасош.
Имају га они који имају новца да путују.
Ти су путовали и путоваће без обзира на визе.

Зар да интерес 10% људи да ствљам испред интереса преосталих 90% ?

Даље, услови за укидањ безвизног режима неће никад бити испуњени јер ће они увек смислити неки додатни услов који још увек нисмо испунили.

А све то због чињенице да су свесни да ба народ појурио у ЕУ да тамо покуша да се запосли, живи...

Не мислиш ваљда да су они толики лудаци?

Па они брину о интересу својих грађана.

Ma ljudi nemaju lovu da odu 7 dana u Soko banju,a kamoli u inostranstvo...Ali bolje ista nego nista.Bar nesto ovi na vlasti da urade ;)

Back