Misteriozne objave na Telegramu o jednom čoveku podigle buru: "Oduzeo je MILIONE ŽIVOTA"
Trenutno živi u Parizu, gde se bavi umetnošću i radom u galerijama sa antiratnom tematikom
Njena prošlost obuhvata raskošan stil života u Rusiji, koji je napustila nakon invazije na Ukrajinu.
Elizaveta Krivonogih (22), navodna tajna ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, poznata i kao Luiza Rozova, navodno je prvi put progovorila o svom ocu, ali ne za medije već je objavila niz zagonetnih objava na društvenim mrežama.
Krivonogih je pisala objave u kojoj se
osećaju talasi gorčine o čoveku "koji joj je uništio život", ali se osvrnula i na
rat u Ukrajini "koji vodi diktator", prema njenim rečima.
Misteriozna Luiza napala Putina na Telegramu?
U nizu objava na Telegramu, diplomirana umetnica koja živi u Parizu i povremeno se bavi di-džejingom, aludirala je na "čoveka koji je oduzeo milione života i uništio moj" -
što su mnogi protumačili kao ogorčenu kritiku muškarca za kojeg se veruje da joj je otac -
Vladimira Putina.
Iako Putin nije eksplicitno pomenut po imenu, u kontekstu brojnih izveštaja o njegovim postupcima u ratu i njenom poreklu, njene reči su shvaćene kao kritika ruskog predsednika, prenosi britanski list "Dejli mejl".
U jednoj drugoj objavi, Luiza je postavila
selfi iz automobila, uz natpis: "Oslobađajuće je ponovo imati mogućnost da pokažete svoje lice svetu".
- Podseća me na to ko sam i ko mi je uništio život - piše nemački list "Bild", koji ima pristup njenom privatnom Telegram kanalu pod nazivom "Art of Luiza".
https://www.blic.rs/vesti/svet/puti...la-o-ocu-diktator-unistio-mi-je-zivot/rpn3r28
Eto, i posle kad ja kažem kako je on zločinac i masovni ubica neki se ljute. A to je činjenica.