NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Па ја сам и реаговао кад си друге људе почео да вређаш и то радиш непрестано решеташ по онима који ти нису по вољи и делиш људе на псртизан и звезду.Lepo ti pogledaj sve šta si napisao. Sve ti praštam, praštam i praštam. Iako nema jednog čoveka ko bi uopšte konstatovao posle svega što pišeš, već bi te stavio odavno stavio na listu ignorisanja, ja opet nisam i sve to puštam. Nisam ti čak ni nijednu objavu prijavio moderaciji, iako si prekršio pravilnik foruma stotinjak puta i najmanje dve trećine tvojih objava nije u skladu sa pravilnikom, već je doslovno za brisanje. I jedini razlog zašto nije obrisano je zato što ih nisam uopšte ni prijavio. Maksimalno ti se povlađuje, konstantno. I kad se ponašaš kao najbezobrazniji čovek, opet ti ja samo sve te uvrede isečem i replicirano na ono što se konkretno tiče teme. Konstantno ti činim lične usluge; iako ni ti sam ne bi to radio, opet ti i na pitanje odgovorim. I opet i opet i opet; svugde ti povlađujem i maksimalno se trudim da ne kažem nešto što bi izgledalo kao vređanje (nekada omanem; prosto, dešava se i posle toga se uvek kajem).
Ako je istina to što si napisao i ako reaguješ kada neko počne da nekog vređa, evo, pođi od sebe prvoga. Napadaj i kritikuj samog sebe; pošto si dobar deo diskusija ovde proveo diskutujući sam sa sobom, bilo bi i dosledno da malo i tako pljuješ po samom sebi. Zaslužio jesi, definitivno.
На Деретићевце и Беч-Берлинце а споља наука превазишла и једне и друге.
Ја сам ти више пута рексо дискредитовање људи по личној основи и на тај начин се суочавати са њиховим теоријама је мени неприхватљив и на срећу таквих историчара попут тебе на форуму више нема оа се ни са ким ни свсђам цећ слажем или не.
Нећу да гледам шта сам писао ово већ постаје кување жабе а ми улазимо скоро у 24 сат расправе.