Visoki momci

Viskoki momci pretpostavljam da ih vecina voli.
Pa me zanima ima li neko ko kao i ja misli suprotno.
Visina mislim da je ženi nesvesno negde u malom mozgu zbog produžetka vrste kao visok,zdrav,prav ...isključivo radi potomaka..
a ovako ženi kao ženi mislim da nije bitno
jel on niži,srednji,visok,a i momci rekoše u krevetu smo svi isti :D

E al' stvarno me zbunjuje, hajde Daca što kaže, ali tolike bre ženetine :mrgreen: ovde su "sigurne" u njegovom zagrljaju, a sad nešto razmišljam - yebote kakva je ovo masovna paranoja :shock:
Čega se to toliko plašite?

Јбмлига, ја имам око 185-6 и овде испада да сам међу најнижима или око доње границе просека, а у стварности сам међу 10-15% највиших. :|

E al' stvarno me zbunjuje, hajde Daca što kaže, ali tolike bre ženetine :mrgreen: ovde su "sigurne" u njegovom zagrljaju, a sad nešto razmišljam - yebote kakva je ovo masovna paranoja :shock:
Čega se to toliko plašite?

To sa krupnim momkom je malo zabluda,jeste visina kao ''zastrasujuci'' faktor , medjutim ako je on spor , ako mu je tehnika nikakva onda mu je dzabe visina. Znam na sta vi mislite,ali ja mislim tehnika borbe.
A inace ja volim da je moj momak dobro obucen za fajt,nadam se da mu nikad nece trebati.Ali svasta se deshava i nikad se ne zna sta coveka moze da zadesi.

Oduvek sam volela visoke momke...naravno,nikada ih nisam po tom kriterijumu birala...ali vec dve godine sam u vezi sa deckom koji je visok 1.98cm...i....kako da vam kazem...bas sam zadovoljna :) Visok je taman onoliko koliko treba da bi izgledali kao skladan i lep par...ne,ne...nisam ja zaljubljena...ma,nouuuuu... :)

Back