Fleur
Zainteresovan član
- Poruka
- 332
Ja sam niska a bas volim kad je decko visok da se mora sagnuti da me poljubi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a stacemo mi kepeci od 187((

Evo, odgovoriću ja umesto visokog: Posle treninga obavezno je tuširanje. I to grupno! Tu može svašta da se vidi i nehotično, mada svi vole da se uporede s onim drugim. "Dakle, veliki čovjek mali ra-cku i obratno. To je i nauka objasnila. Ima neke veze sa zarastanjem dugih kostiju. E ajd' sad! Brzo otvorite anatomije i fiziologije i pogledajte duge (butne) kosti... Znači, nemorate se bojati krupnih momakainteresira me... da li su svi ostali delovi tela srazmerni vasoj visini?
(ima izuzetaka!) a pazite se onih malih-niskih. Ne idite im bez vazelina!Pretpostavljam da ih vecina voli.Pa me zanima ima li neko ko kao i ja misli suprotno.

ja i da necu,moram da ih volim,jer sam visoka 178cm....

interesira me... da li su svi ostali delovi tela srazmerni vasoj visini?
Evo, odgovoriću ja umesto visokog: Posle treninga obavezno je tuširanje. I to grupno! Tu može svašta da se vidi i nehotično, mada svi vole da se uporede s onim drugim. "Dakle, veliki čovjek mali ra-cku i obratno.
Отац једног мог пријатеља, иначе онижи човек, овако је то сликовито показивао:
и ...![]()
![]()
A to je ona fora ispod dobrog brega raste bolji kukuruzkoji glupan to smisli

Nda bas svakakvih filozofija ima i sve tipa "svaki cigo svoga konja hvali". Jedino je globalno tacno da vislji tipovi u proseku imaju vece penise, nista drugo.
E to nije tachno! U to niko ne moze da me ubedi, jer mi je praksa pokazala da je totalno nema pravila...
ja ne znam ni jednog ko je nizak a da nema veliku paliju
E to nije tachno! U to niko ne moze da me ubedi, jer mi je praksa pokazala da je totalno nema pravila...
I sta sad ja da ti kazem a da ne zvuci kao da hocu da ti dokazem.

ja kazem ono sto sam vidio u vojsci, treninzima i prolupima
svi su iznad prosjeka