Visoki momci

interesira me... da li su svi ostali delovi tela srazmerni vasoj visini?
Evo, odgovoriću ja umesto visokog: Posle treninga obavezno je tuširanje. I to grupno! Tu može svašta da se vidi i nehotično, mada svi vole da se uporede s onim drugim. "Dakle, veliki čovjek mali ra-cku i obratno. To je i nauka objasnila. Ima neke veze sa zarastanjem dugih kostiju. E ajd' sad! Brzo otvorite anatomije i fiziologije i pogledajte duge (butne) kosti... Znači, nemorate se bojati krupnih momaka:dash: (ima izuzetaka!) a pazite se onih malih-niskih. Ne idite im bez vazelina!

Prilozi

• apollon copy.jpg
    apollon copy.jpg
    20,2 KB · Pregleda: 7
Poslednja izmena:
Pre par godina sam shvatila da mi je ipak bitno koliko je visok mushkarac, tachnije, nekako me ne privlache uopshte oni koji su moje visine...Ne razumem uopshte shta se krije iza toga podsvesno...isto kao shto me facinira da chinjenica da mi nije toliko bitno da li je on bajno - sjajno gradjen, ali ako ima dobru, izrazenu, mushku vilicu u 90% sluchajeva ce mi skrenuti paznju...
I tako...ima nas raznih sve u svemu...

Ма ту је немогуће дати правило. Прича човек шта воли, шта не воли, а на крају му се памет заврти за нечим сасвим десетим.

Evo, odgovoriću ja umesto visokog: Posle treninga obavezno je tuširanje. I to grupno! Tu može svašta da se vidi i nehotično, mada svi vole da se uporede s onim drugim. "Dakle, veliki čovjek mali ra-cku i obratno.

Отац једног мог пријатеља, иначе онижи човек, овако је то сликовито показивао:

84545465qr3.jpg
и ...
l2zm3.jpg

@betmen
Ja kazem za ono shto sam videla, shto je mnogo manji broj, od toga shto si ti video...Ja premotavam zadnjie 4 duge veza u kojima sam bila...
Jedina stvar koja mi se nekako chini a i logichna je ta da mushkarci koji su krupniji gradjom, ili deblji imaju vece , nego oni mozda zgodniji i mrshaviji...mada ni to nije neka generalizacija.Ma to bre uopshte ne moze da se generalizuje...

Back