Iskapa
Iskusan
- Poruka
- 5.002
Nije to tako jednostavno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to tako jednostavno.
Sta se sekiras,svaki doktor ponekad pogresi.neki manje neki vise.Štaaa!!!Ne slažete se sa mišljenjem dr.Iskape ,pa ovo je skandalozno
Svaki sem dr.IskapeSta se sekiras,svaki doktor ponekad pogresi.neki manje neki vise.
Evo ti pečat , nastavi , idem na godišnji . Kad se vratim niko da nije tu.Štaaa!!!Ne slažete se sa mišljenjem dr.Iskape ,pa ovo je skandalozno
Dijelim F dijagnoze redomEvo ti pečat , nastavi , idem na godišnji . Kad se vratim niko da nije tu.
Nećeš pogrešitiDijelim F dijagnoze redom
U danasnje vreme za 50+ godina se 140/90 ne smatra preteranim.Uzrok je stres i masna hrana.Kome uspe da to izbaci holesterol koji je uzrocnik problema se spusta.I ja imam ponekad povišen pritisak obično do 140/90,bio sam malo i kod doktora,rekose nemoj slano i smrsaj i fizička aktivnost.
Treba prvo tabletu za kiselinu pa onda te agresivne lekove koji pomeraju zeludac.A najbolje bez njih smrsat i ne jesti masno.Kod mene je bilo problema,zbog prestanka.Bilo mi je dobro i ja rekoh,hajde da ne pijem par dana da vidi kako ce biti.Drugo jutro kada nisam popio,aritmija je krenula nenormalno,a ja mislio gotov sam.Mada ne mora biti isto za sve slucajeve.
Pa nisam ja 50+,ja sam ti više 30+U danasnje vreme za 50+ godina se 140/90 ne smatra preteranim.Uzrok je stres i masna hrana.Kome uspe da to izbaci holesterol koji je uzrocnik problema se spusta.
O koje otkriće. Mm ima 55, izuzetno je fizički aktivan, hranimo se uslovno rečeno zdravo, držimo sve postove, svinjetinu par puta godišnje, uglavnom uz povrće ribu i piletinu jedemo . Holesterol mu je dobar. A donji pritisak uglavnom 95- 100. Gornji 125-130.U danasnje vreme za 50+ godina se 140/90 ne smatra preteranim.Uzrok je stres i masna hrana.Kome uspe da to izbaci holesterol koji je uzrocnik problema se spusta.
Nije lose.Koliko je holesterol ,triglerceridi?Jetra?O koje otkriće. Mm ima 55, izuzetno je fizički aktivan, hranimo se uslovno rečeno zdravo, držimo sve postove, svinjetinu par puta godišnje, uglavnom uz povrće ribu i piletinu jedemo . Holesterol mu je dobar. A donji pritisak uglavnom 95- 100. Gornji 125-130.
Sve je savršeno osim tog pritiska. Aktivno se bavi sportom i stalno ima lekarske preglede. I niko nema pojma što je taj donji pritisak visok.Nije lose.Koliko je holesterol ,triglerceridi?Jetra?
ne pijem nikakva lekove za kiselinu,a kada me potera povisena kiselina,obicno to nije ujutru,ali koristim Sodu Bikarbonu.Treba prvo tabletu za kiselinu pa onda te agresivne lekove koji pomeraju zeludac.A najbolje bez njih smrsat i ne jesti masno.
Zato 150/130 nije nikako dobro,a ja sam u vise navrata imao taj pritisak.U danasnje vreme za 50+ godina se 140/90 ne smatra preteranim.Uzrok je stres i masna hrana.Kome uspe da to izbaci holesterol koji je uzrocnik problema se spusta.
moš deliš do sutraDijelim F dijagnoze redom
Donji je gadanZato 150/130 nije nikako dobro,a ja sam u vise navrata imao taj pritisak.
jeste,padam u neku vrstukome.Osecam samo kao da padam u neki duboki bunar.Niti sta vidim,niti osecam,samo cujem sta se prica oko mene i to ne bas ragovetno.Donji je gadan