Višeslojne grobnice u Batajnici

filatelista:
Ovo je baš cinično? A ko su onda bili?
Kurdi na putu za zapadnu Evropu.
Ako već ne žališ, nemoj skrnaviti, nije hrišćanski kako su svi ovde pre par dana zavapili.

Nemoj to foliranje. Kao nije hriscanski. Katolici blagosiljali ustase klanje Srba, i sad foliranje nije hriscanski se radovati smrti neprijatelja. Sto manje siptara i drugih Srpskih neprijatelja sto bolje. Oni se raduju svakom ubijenom Srbinu, i ja se radujem kad oni budu ubijeni. Nema nikakvog pomirenja, to je nemoguce. Kao sto ni jevreji ni palestinci nikad se nece pomiriti, dok neko ne nestane. Siptari pre tri godine kad su izmasakrirali Srpsku decu veselili se nedelju dana.

~Petar~:
za te hladnjache ce neko pre ili kasnije odgovarati. kao i srpsku decu.
u svakom slucaju ne bih voleo da sam na mestu ljudi koji su se bavili tim stvarima.
kontam da ni njima nije lepo. ili tek nece biti.
fraza, al' je uvek na kraju tako

Za Srpsku ubijenu decu dobiju nagrade. Srbija je zahvaljujuci idiotima na Srpskoj vlasti koji su prastali neoprostivo, ponovo bili masovno ubijani. Idiotizam je govoriti o pomirenju kad njega nikad nije bilo, niti ce ga ikad biti. Kosovo je natopljeno srpskom krvi.

Љуба:
Za Srpsku ubijenu decu dobiju nagrade. Srbija je zahvaljujuci idiotima na Srpskoj vlasti koji su prastali neoprostivo, ponovo bili masovno ubijani. Idiotizam je govoriti o pomirenju kad njega nikad nije bilo, niti ce ga ikad biti. Kosovo je natopljeno srpskom krvi.
ne govorim o zvanicnim sudovima. zabole me u principu za to. govorio sam da ne bih bio na mestu tih ljudi koji su to radili.
kapirash...bolje je biti normalan.
pomirenje...?
i za to me zabole. bitno je da frikovi vise ne pokrecu sranya

~Petar~:
komentari samo na ovoj temi fino pokazuju koliko se ovo drustvo pogubilo, i u koji q... otishlo.

A ti se lepo pridruzi siptarima pa tamo se veseli izmasakriranoj Srpskoj deci. Nijedno ubistvo nad Srbima nije reseno na Kosovu od okupacije. Koji idioti voze hladnjace po celoj Srbiji. Umesto iskoaju rupu, poliju krecom i gotov posao. Tako su oni sa Srbima. Samo sto oni koji to urade Srbima budu nagradjivani, a Srbi koji im uzvrate budu kaznjeni umesto nagradjeni. Bice drugacije kad Srs dodje na vlast :) .

~Petar~:
ne govorim o zvanicnim sudovima. zabole me u principu za to. govorio sam da ne bih bio na mestu tih ljudi koji su to radili.
kapirash...bolje je biti normalan.
pomirenje...?
i za to me zabole. bitno je da frikovi vise ne pokrecu sranya

Ne boli te sto nijedno ubistvo nad Srbima nije reseno na Kosovu od okupacije. Ja se druzim svakodnevno sa Srbima koji su u ratu se osvetili za jedan deo. Zivot bi mogao da dam za te Srbe. Frikovi su oni koji govore o pomirenju, kojeg nikad nece biti. I frikovi su oni koji bi da izdaju Srbe koji su ubijali Srpske neprijatelje.

Kira Neris:
Ti nestašni Šiptari,sami su se zakopavali širom Srbije-i to u više slojeva! :roll:

Mogao bi ili ti da prestaneš sa tom tvojom šovinističkom pljuvačinom ili da moderatori nešto preduzmu. Na slične gluposti ti je već nekoliko puta odgovoreno, ali ti to ne želiš ni da čuješ već nastavljaš sa bezobraznom pljuvačinom po zemlji u kojoj živiš. Sram te bilo!

rdeki:
Mogao bi ili ti da prestaneš sa tom tvojom šovinističkom pljuvačinom ili da moderatori nešto preduzmu. Na slične gluposti ti je već nekoliko puta odgovoreno, ali ti to ne želiš ni da čuješ već nastavljaš sa bezobraznom pljuvačinom po zemlji u kojoj živiš. Sram te bilo!
decko je otvorio temu o grobnicama.
to sto shljam koji je to uradio identifikujesh sa celim narodom i zemljom u kojoj zivis je tvoj problem, ne njegov

Ne brini Kira, za tebe i tvoje smo sagradili krematorijum, zato ne brini na kojem ces spratu (sloju) da pocivas :P sve je to isto, samo agregatno stanje je drugacije :)

p.s. narucujem rodjendansku pesmu (sa zakasnjenjem) za dragog nam druga Kiru, od Sinana Sakica - Pepeo i Dim :D hehehe

Glupa tema,ali nije ni čudo...
Svakom normalnom čoveku,ako smo normalni,u Srbiji je jasno da je sve to nameštaljka.NI SM ni njegovi nisu bili ipak toliki mentoli,da otkopavaju,pa premeštaju,pa ponovo zakopavaju umrle.To su uradili DOS-ovci uz podršku CIA-e.To je i dokazano na x slučajeva oko nekuh šiptara koji su bili ranije pomrli,sahranjeni na šiptarskim grobljima,a pronađeni u Batajnici,Petrovom Selu,i ko zna gde još.Razmišljajte svojim glavama.Ne osuđujte Srbe za sve,možete ali ove izdajničke prodane duše,jer oni i nisu Srbi.

drbob:
Glupa tema,ali nije ni čudo...
Svakom normalnom čoveku,ako smo normalni,u Srbiji je jasno da je sve to nameštaljka.NI SM ni njegovi nisu bili ipak toliki mentoli,da otkopavaju,pa premeštaju,pa ponovo zakopavaju umrle.To su uradili DOS-ovci uz podršku CIA-e.To je i dokazano na x slučajeva oko nekuh šiptara koji su bili ranije pomrli,sahranjeni na šiptarskim grobljima,a pronađeni u Batajnici,Petrovom Selu,i ko zna gde još.Razmišljajte svojim glavama.Ne osuđujte Srbe za sve,možete ali ove izdajničke prodane duše,jer oni i nisu Srbi.

Тачно тако. Међутим, док ,,инсајдери"
a158.gif
и разни аутсајдери буду и даље наклапали о ,,истинама" и даље ће се веровати у ,,дрвене шпорете"!
a036.gif

ХЕРЦ:
Ne brini Kira, za tebe i tvoje smo sagradili krematorijum, zato ne brini na kojem ces spratu (sloju) da pocivas :P sve je to isto, samo agregatno stanje je drugacije :)

p.s. narucujem rodjendansku pesmu (sa zakasnjenjem) za dragog nam druga Kiru, od Sinana Sakica - Pepeo i Dim :D hehehe

Pa Kira voli da mu je toplo.Nisu ni slojevi losi sto se toga tice ali ipak bez vatrice nista.

И на крају шта је старије? Батајничка вишеслојна гробница или босанска пирамида?
Видим археолози се разлетели, ако дође Индијана Џонс можда правимо туристичку атракцију...
Ма ја ипак мислим да су Срби били пре амеба. А ви шта мислите?

Back