Više od 20 kamiona sa srpskom robom ušlo na Kosovo sa dokumentacijom na kojoj je označena kosovska državnost-upotrebljen grb i ime "Republika Kosovo"

Da li biste zbog ekonomskih razloga uradili isto kao u primeru "kamiona"?

• Da.

glasova: 3 30,0%
  • Ne.

glasova: 7 70,0%

• Ukupno glasova
    10

Slobodni mislilac

Aktivan član
Poruka
1.941
Adriatik Staviljeci: Više od 20 kamiona sa srpskom robom ušlo na Kosovo sa dokumentacijom na kojoj je označena kosovska državnost - upotrebljen grb i ime "Republika Kosovo".

http://91.222.7.144/hronika/adriati...e-oznacena-kosovska-drzavnost.html?alphabet=l

Moj komentar na ovo.

Očigledno je novac i zarada ispred nacionalne politike i pravnog poretka Republike Srbije. S jedne strane jedno, Ustav i pravni poredak Republike Srbije, a s druge strane drugo, život, ekonomija, faktički stanje i dr, pa se ljudi "dovijaju".

Adriatik Staviljeci: Više od 20 kamiona sa srpskom robom ušlo na Kosovo sa dokumentacijom na kojoj je označena kosovska državnost - upotrebljen grb i ime "Republika Kosovo".

http://91.222.7.144/hronika/adriati...e-oznacena-kosovska-drzavnost.html?alphabet=l

Moj komentar na ovo.

Očigledno je novac i zarada ispred nacionalne politike i pravnog poretka Republike Srbije. S jedne strane jedno, Ustav i pravni poredak Republike Srbije, a s druge strane drugo, život, ekonomija, faktički stanje i dr, pa se ljudi "dovijaju".
Па довијају се људи, неки примају мито, неки провизију, неки намештају послове родбини, и ја би али би ме обесили за пример.

Bez obzira kako se funkcionise formula za narednih 5 do 10 godina glasi:
Cim ameri budu morali da se pozabave svojim unutrasnjim problemima albancima pada roletna.
Kroz moje pisanje za ovih par meseci registracije imao sam samo taj stav bez ili ili ovako cemo onako cemo.
Kroz 15 do 20 godina krece posrbljavanje hrvata i bosnjaka, vadite dedinu kucnu slavu Sv. Nikolu sa tavana.
Jer to je razvodnjeni srpski faktor, srpski zivalj koji ce se zajedno sa crnogorcima vratiti pod srpsku matricu. Tako je sudjeno.
Ocekivanja su hrabra i za sada ja razumem da vi ne vidite, ali na istoku ustaje Kina jaka kao crna zemlja, budi se ruski medved besan jer su probali da ga ubiju u snu, ustaje Indija buduca ekonomija broj 2 iza kine, ustaje jedan Brazil.
Dok kolonasi gore u plamenu jer je na delu fabrikovana pobuna robova. Nasi preci nisu imali robove, nase kuce nece biti paljene osim sporadicno.
Osnazeni Rusijom i Kinom Srbi povlace gde im se svidi a ne dalje nego sto nam pripada.

Bojte se psi.

Moj komentar na ovo.

kad nisi zavistan od toga lako je da mudrujes
da si vlasnik fabrike u kojima su napravljeni ti proizvodi, ili vlasnik tih kamiona ne bi tako razmisljao

Moj komentar na ovo.

Ne znam ,kakvu ekonomsku korist Srbija ima od Kosovske strane,sem mafijasi.

Ne kukajte ovde kao neke babe da vam se više šiptari i ustaše ne smeju,Nego pokažite se na izborima da vas ima a da ovog više nema.
Nesko, narod se nigde ništa ne pita...a pogotovo u Srbiji...biće onako, kako kažu Amerikanci i Britanci

Boli istina?
Ne budite smiješni, udaraju vas kompleksi sve u šesnaest.
Hrvatska vas nije spomenula niti išta protiv vas napravila, a u vašim medijima paljba iz svih medija i ministarstava po njoj.

Najprije poglavica uvrijeđeno riga vatru jer nitko na svijetu, a tako ni Hrvatska nije spomenula najveći rast u galaksiji i šire, vjerojatno opet svemirska zavjeta protiv srpstva .

"Ne smeju da kažu ko je imao najsnažniji rast"
Beograd -- Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić rekao je da razume zašto u Hrvatskoj pišu protiv njega i da je razlog to što Srbija ima tri puta veću stopu rasta od njihove.

IZVOR: TANJUG SREDA, 10.06.2020. | 09:52 -> 10:00
Podeli

Predsednik je danas rekao da Srbija želi dobre odnose sa Hrvatskom, ali da razume zašto svakog dana pišu nešto protiv njega, i da razlog leži u tome što Srbija ima tri puta veću stopu rasta od njihove.

Vučić je na tv Pink rekao da niko nije preneo u Hrvatskoj podatke Evropstata po kojima je Srbija prva u regionu po stopi rasta BDP.

"Ne smeju da kažu ko je imao najsnažniji rast. Ja ih razumem, ako svaki dan pišu protiv mene", kaže Vučić, a povodom jednog jutrošnjeg teksta iz hrvatske štampe o tome da će pobediti nadmoćno, kaže da u tom tekstu nema doslednosti.

"To su ljudi koji su govorili da prevratnički Beograd samo što ne zbaci Vučića, a sada kažu da će Vučić pobediti premoćno. Sustina je u tome da gledaju može li Srbiji da se desi nešto lošije da bi bili vodeći u regionu, a već tri godine im ne ide. Srbija raste duplo većom stopom, a 2021. prvi put će imati veći BDP od Hrvatske", ukazuje Vučić.

Nema sumnje i da EU mnogo pomaže Hrvatskoj, kaže on, ali ističe da je važno da mi verujemo u Srbiju i radimo. Od kako smo promenili paradigmu da možemo da uspemo, mnogo smo uradili, ističe predsednik.

Da bi zatim ministarstvo obrane Srbije???? izdalo priopćenje gdje dolijevaju još benzina u vatru.

Pogledajte prilog 71123510.06.2020
Министар Вулин: Хрватска политика према Србији је мешавина мржње и комплекса

"Хрватска пажљиво прати наше изборе, ми њихове не пратимо ни мало. У Хрватској знају име и биографију сваког министра у нашој Влади, а ми скоро да не знамо да њихова Влада и постоји. Однос према Србији је једна од кључних тачака предизборних програма у Хрватској, а ми једва да их се сетимо, осим када се изнова јавно закуну поглавнику, што тајно нису ни престајали да раде", рекао је данас министар одбране Александар Вулин реагујући на написе о Србији које је "Јутарњи лист" објавио под насловом "Вучић побеђује, али нема разлога за славље".

- Хрватска званична политика као ни усташки олош не престаје са нападима на Вучића и Србију, њихова политика према Србији је мешавина мржње и комплекса. То је и очекивано од народа којима је викар усташке војске Алојзије Степинац кандидат за свеца. Какав светац такав и народ који га зове блажени - поручио је министар Вулин.

To će sada tako ići do izbora sa srpskim pokazivanjem osjećaja manje vrijednosti prema Hrvatskoj.
Čovjek ima osjećaj da sve radite u inat Hrvatskoj, a ne da bi vama bilo bolje.
U vašim očima je Hrvatska očito neka mega sila kojom se mjerite i tek treba dostići.
Ludo ljudi, ludo!!!
Ovo je tema o Srbiji i okupiranom KiM, ukloni se sa tim smradom o Hrvatskoj koja nas ne zanima. Paljba luzeru.

Back