Vise nema normalnih muskaraca,, a ni zena

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Jeste primetili da su vrlo razliciti aspekti kada to kazu zene i kada to kazu muskarci? U danasnje vreme se o tome podjednako prica kod oba pola. Ali kad muskarac kaze "nema normalnih zena" on tada misli, da nema zena koje su jednostavne i spremne odmah poceti vezu ili torbanje pa vezu, dok zene kad to kazu misle u stvari da nema muskaraca koji mogu ispuniti njihove prohteve, a to je da nema muskaraca koji placaju sve sto one zele.

Vise nema normalnih muskaraca,, a ni zena

da bre
tumblr_m8bcnilWWD1r16z4vo1_500.gif
samo su normalni na krstivoju

Jeste primetili da su vrlo razliciti aspekti kada to kazu zene i kada to kazu muskarci? U danasnje vreme se o tome podjednako prica kod oba pola. Ali kad muskarac kaze "nema normalnih zena" on tada misli, da nema zena koje su jednostavne i spremne odmah poceti vezu ili torbanje pa vezu, dok zene kad to kazu misle u stvari da nema muskaraca koji mogu ispuniti njihove prohteve, a to je da nema muskaraca koji placaju sve sto one zele.

Sve je manje "normalnih" ljudi, a nisam primetila takvu razliku kao sto ti opisujes...

Hteo sam svojevremeno da otvorim neku temu pod nazivom normalan dečko. Gledao sam neku tv emisiju u kojoj ispituju ženske šta očekuju od muškarca, i iznenadilo me je da su skoro sve ispitanice odmah kao iz topa ispalile - neki normalan dečko.A jedna kad je čula pitanje tv reportera se zagledala negde u daljinu i onako setno prošaputala- neki normalan dečko.Sirotice.Tako da se i ja pitam šta bi to mogo biti normalan dečko po ženskim shvatanjima?

sta su to normalni ljudi da prvo to preciziramo da bi tema mogla da napreduje. to moze da bude relativno sta je za koga normalno

Za mene je normalan svako ko svojim delovanjem ne ugrozava druge i sebe predstavlja u realnom svetlu, nije sujetna osoba, ne smatra se ni u kojoj varijanti vredniji od drugih, ne djanise okolo i iza ledja, ne ugrozava ni po koju cenu tudje dostojanstvo i ne dozvoljava sebi da druge dovede u situaciju u kojoj ni on ne bi voleo da se nadje...molim lepo.

Za mene je normalan svako ko svojim delovanjem ne ugrozava druge i sebe predstavlja u realnom svetlu, nije sujetna osoba, ne smatra se ni u kojoj varijanti vredniji od drugih, ne djanise okolo i iza ledja, ne ugrozava ni po koju cenu tudje dostojanstvo i ne dozvoljava sebi da druge dovede u situaciju u kojoj ni on ne bi voleo da se nadje...molim lepo.

E to sam ja onda.

pa takvih ljudi ima. nisu toliko bas retke zverke/

Back