Visa Medicinska?

Vidim da nisam jedina koja je taaaaaako imala srece na ovom prijemnom... Iskreno, ja one tri knjige nisam ni presla cele, al sta znam, valjda je znanje iz gimnazije bilo od veeeelike pomoci. Ne hvalim se, vec se stidim :rumenko:. ACCO, knjigu u ruke na vreme, bar ces sacuvati zivce pre i posle prijemnog znajuci da si lepo naucio i da nema razloga za cimanje (za razliku od mene) :eek:

Vidim da nisam jedina koja je taaaaaako imala srece na ovom prijemnom... Iskreno, ja one tri knjige nisam ni presla cele, al sta znam, valjda je znanje iz gimnazije bilo od veeeelike pomoci. Ne hvalim se, vec se stidim :rumenko:. ACCO, knjigu u ruke na vreme, bar ces sacuvati zivce pre i posle prijemnog znajuci da si lepo naucio i da nema razloga za cimanje (za razliku od mene) :eek:
Upravo tako,nisi jedina koja je imala srece na prijemnom....ista situacija kod mene ali neka sreca ***....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Clostry, profesorka je, u skladu sa prethodnim iskustvom, samo imala nameru da hipertrofisano samopouzdanje dovede u realnu ravan. Jesi li siguran da brzo-pretrcavajuci anglo-saksonski kurs biologije znaci isto sto i zavrsena biologija?

Haha, ja nisam iskazivao svoje samopouzdanje, pa da ga ona spusta. Ona je jednostavno videla koliko sam imao poena i komentarisala.
A tvoje uvrede nisu umesne uopste. Ja sam fakultet uspesno zavrsio, a da li ti mislis da je to ista biologija kao i u Srbiji, to je vec tvoj problem. Posto vidim da zvucis jako negativno i izfrustrirano. Get a life!

Poslednja izmena:
Haha, ja nisam iskazivao svoje samopouzdanje, pa da ga ona spusta. Ona je jednostavno videla koliko sam imao poena i komentarisala.
A tvoje uvrede nisu umesne uopste. Ja sam fakultet uspesno zavrsio, a da li ti mislis da je to ista biologija kao i u Srbiji, to je vec tvoj problem. Posto vidim da zvucis jako negativno i izfrustrirano. Get a life!

Mogu se uociti: u prvom delu - odsustvo samokritike,
u drugom delu - elementi paranoicnosti.

Clostry.. a da se mozda iza tog profila ne krije bas ta profesorka ili neko ko je stao u njenu odbranu! hahahhaa.. i to se desava!! :think:
Ne bi bio prvi slucaj da se iza odredjenih profila bas krije neko ko se u svemu ovome pronalazi!
... A pogotovo kada ne ostavlja poruke druge sadrzine, nego samo komentarise tvoje komentare i ukupno ima 3 odgovora, od kojih su dva na tvoj racun! :))))) Koja slucajnost! ;)

I ja sam! Jel znate mozda da li postoji neki Forum (sajt) za studente nase Vise skole, gde bi mogli da dobijamo savete i da mi medjusobno pricamo! To neki Fakulteti imaju i zaista je super ideja, mnogo olaksava studiranje!

Back