Visa Medicinska?

ja sam kupila kod njih...i mislim da bi trebalo kod njih!

e aj napisi ovde broj racuna i poiv na broj
e050.gif

i ja sam kao ucila ali imam osecaj da se niceg necu setiti :(:(:(
iva jel i ti hoces za nutricionistu,mozda postanemo koleginice :super::super:

Aha, i ja cu pokusati za nutricionistu... Njih je malo kod nas, a "punackih" sve vise :super:
Ma ne vredi mi ni 6 sati da se radi prijemni. Prosto, znas-znas, ne znas-ne znas....:roll:
A uzgred, umesto da se "zaukam" ovih nedelju dana, meni se nesto ne da da ucim.... :manikir:

Aha, i ja cu pokusati za nutricionistu... Njih je malo kod nas, a "punackih" sve vise :super:
Ma ne vredi mi ni 6 sati da se radi prijemni. Prosto, znas-znas, ne znas-ne znas....:roll:
A uzgred, umesto da se "zaukam" ovih nedelju dana, meni se nesto ne da da ucim.... :manikir:

ja kad sam pocinjala ok mi je islo :) a sad kako se blizi prijemni meni sve teze da ucim ali bukvalno zadremam cim uzmem knjigu u ruke :hahaha::hahaha:
ja idem u ponedeljak da se prijavim vec sam uplatila :D
a sto se tice nutricioniste jako je tesko naci posao ali sta cu kad mi se to svidja to,posle cu da jurim za posao :worth:

Juricemo za poslom sta god da zavrsimo... Nista nam nije garant da cemo se zaposliti... Imam drugaricu, zavrsila elektrotehniku i - nigde nista! A da ne pricam koliko ih sa visim skolama radi po buticima i prodavnicama obuce i mesovite robe... Fuj! :besna::besna::

Na nekom drugom forumu sam jos ranije proticao da su neki smerovi imali pitanja vecinom iz one zbirke za medicinu,a neki nisu imali ni jedno pitanje odatle.......E,sad,koliko je to tacno,ne znam..........
Mozda ovo nekome pomogne:
Molitva pre ucenja
Sveblagi Gospode, posalji nam blagodat Tvoga Svetog Duha, da osnazi nase duhovne sile, da bi pazeci na ucenje koje nam se predaje, porasli Tebi, nasem Tvorcu, na slavu, roditeljima nasim na radost, a crkvi i otadzbini nasoj na korist.

Molitva posle ucenja
Blagodarimo Ti, Tvorce, sto si nas udostojio Tvoje blagodati te smo primili ucenje. Blagoslovi nase staresine, roditelje i ucitelje koji nas vode poznanju dobra, i daj nam silu i moc da produzimo ovo ucenje.
:D:D:D:p:p:p:p

jel ima slucajno te zbirke negde na internetu,nemam vremena sada da je kupujem ;);)

isla sam danas da se prijavim, imas tamo u kopirnici da kupis ta pitanja za medicinski (oko 180 din kopija), ja sam tamo nabavila pitanja sa prijemnog 2007. prijavila sam se za babicki i danas nas se prijavilo oko 40. uopsteno nije bila guzva svi su ljubazni, ne zaboravite da kopirate sva dokumenta i ako neko ima 2 drzavljanstav ili nije rodjen u srbiji nek ponese drzavljanstvo ili licnu kartu ili kopiju... pa to bi bilo sve sto moze da vas interesuje, ajde ako se neko bude prijavljivao za babicki poslednji dan nek pita koliko je ukupno prijavljeno pa nek javi, pozdrav i srecno!!!!
p.s. acco ti nas zezas malo, ako, ako i mi cemo tebe sledece godine :hahaha:

Back