blabla9184
Zainteresovan član
- Poruka
- 457
Ja povremeno proveravam temu, i takodje se nadam da ce se neko pojaviti kada pochnu predavanja, da i mi saznamo neshto vishe o shkoli..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoooo
Jel mi mozhe neko malo hvaliti zanimanje medecinske sestre?
Jako se muchim, sve bih to da upishem, a tako se bojim da ne pogreshim...
Svima kada kazhem da bih to, svi reaguju "Jaaao, pa ti idesh u gimnaziju, treba posle neki fakultet da upishesh, a ne vishu shkolu"......
Med. faks me jako privlachi, ali ne mogu nauchiti toliko hemije i znam da mi niko nece ni pomoci u tome, a to sama nikako ne mogu..
Zato, ako ste dobri ljudi, hvalite malo ovo zanimanje da ne bih pala u ochaj potpuni, jer svi mi ga ruzhe da vecne znam shta da mislim...![]()
Jaoooo
Jel mi mozhe neko malo hvaliti zanimanje medecinske sestre?
Jako se muchim, sve bih to da upishem, a tako se bojim da ne pogreshim...
Svima kada kazhem da bih to, svi reaguju "Jaaao, pa ti idesh u gimnaziju, treba posle neki fakultet da upishesh, a ne vishu shkolu"......
Med. faks me jako privlachi, ali ne mogu nauchiti toliko hemije i znam da mi niko nece ni pomoci u tome, a to sama nikako ne mogu..
Zato, ako ste dobri ljudi, hvalite malo ovo zanimanje da ne bih pala u ochaj potpuni, jer svi mi ga ruzhe da vecne znam shta da mislim...![]()
Oo, hvala dudo. :]
Jesi ti isto za med. sestru upisala?
Ako da, mozhesh mi reci da li si bila na onom "intervjuju" i kako to izgleda?![]()