ВИРУС МЕЂУ СРБИМА

Бл:
Како излечити вирус комунизма у СРБСКОМ народу. Сви предлози су добро дошли.
Istinom, sobom kao ugledom, verom u Boga i sirenjem vere kao zive vere i kao nauke, raskopavanjem dela komunistickih i njihovih lazi, vaspitanjem dece, borbom protiv lopovluka, korupcije, narkomanije i sektastva.

Бл:

Нажалост, мислим да је тај вирус неизлечив, осим
силом и терором - што апсолутно не приличи
онима који се боре против силе и терора.

Ситуација је ту беѕиѕлаѕна јер је тај вирус изгледа
и наследан - само погледајте КО се шврћка
по политици и ТВ екранима... трагедија...

Можда им треба дати ОНОЛИКО ТЕРИТОРИЈЕ колико их
има изоловати из и оставити их да и даље спроводе
"социјалистичко самоуправљање" и слична ср*ања,
само нико им неће давати кредите :lol:

King 7:
Бл:
Istinom, sobom kao ugledom, verom u Boga i sirenjem vere kao zive vere i kao nauke, raskopavanjem dela komunistickih i njihovih lazi, vaspitanjem dece, borbom protiv lopovluka, korupcije, narkomanije i sektastva.

Када смо код "раскопавања дела комунистичких", лист Национал објављује већ 27. наставака:
ПОДСЕТНИК ЗА КОМУНИСТЕ И ОНЕ КОЈИ КРИЈУ ЊИХОВЕ ЗЛОЧИНЕ.

Писац је иначе угледни књижевник Антоније Ђурић,
душа од човека, Равногорац, писао је познати
позоришни текс за Народно позориште "Солунци
говоре".

Он из дана у дан објављује гнусне и небројене
крваве комунистичке злочине КАО ЗЛОЧИНЕ КОЈЕ СУ
УЧИНИЛИ СРБИ СРБИМА... надам се да *ебени тужиоци
раде свој посао и да ће почети са откопавањима
бројних масовних гробница које су напунили ови
злочинци...

eremita:
King 7:
Бл:

Када смо код "раскопавања дела комунистичких", лист Национал објављује већ 27. наставака:
ПОДСЕТНИК ЗА КОМУНИСТЕ И ОНЕ КОЈИ КРИЈУ ЊИХОВЕ ЗЛОЧИНЕ.

Писац је иначе угледни књижевник Антоније Ђурић,
душа од човека, Равногорац, писао је познати
позоришни текс за Народно позориште "Солунци
говоре".

Он из дана у дан објављује гнусне и небројене
крваве комунистичке злочине КАО ЗЛОЧИНЕ КОЈЕ СУ
УЧИНИЛИ СРБИ СРБИМА... надам се да *ебени тужиоци
раде свој посао и да ће почети са откопавањима
бројних масовних гробница које су напунили ови
злочинци...

Слажем се само треба пазити.

King 7:
Бл:
Моје скромно мишљење је да га треба разобличити прво, па после похапсити,а ако неби било резултата онда тек на крају на исти начин на који су они нас и ми њих.
Samo da se ne ravnjaju nasa dela sa njihovima. Mi smo Hristovi.

Тако је БРАТЕ.

Како да не, син комунистичког судије који је послат код тетке у Београд да га не би појео мрак.
Коштунице су познате по томе што су се штелале у сваком режиму још од Обреновића.

Бл:
King 7:
Treba da se vrati vera u narod. Veliko je bezboznistvo i zlo. Kad se Bozije vrati medju ljude njima mesta nece biti, kao pacovi ce se povuci u rupe. A posle, nek potegne pusku ako sme ili da zove na revoluciju...

Само трба што пре,све нас је мање. демонократија, социјализам, европа и сл.срања.
Borim se svim svojim sto imam. Hvala Bogu na svemu sto mi dade. Pa i pucali su na mene dvaput bezboznici.

King 7:
Бл:
King 7:
Treba da se vrati vera u narod. Veliko je bezboznistvo i zlo. Kad se Bozije vrati medju ljude njima mesta nece biti, kao pacovi ce se povuci u rupe. A posle, nek potegne pusku ako sme ili da zove na revoluciju...

Само трба што пре,све нас је мање. демонократија, социјализам, европа и сл.срања.
Borim se svim svojim sto imam. Hvala Bogu na svemu sto mi dade. Pa i pucali su na mene dvaput bezboznici.

?????
Што, када где???

Бл:
King 7:
Бл:
King 7:

?????
Што, када где???
devedesetih, duga prica...

PAC-PAC:
Како да не, син комунистичког судије који је послат код тетке у Београд да га не би појео мрак.
Коштунице су познате по томе што су се штелале у сваком режиму још од Обреновића.

Колико знам Војислав је био Дамјановић, али је
променио презиме у Коштуница, и отац му
није био комунистички судија.

zox:
Бл:

Ne budali majmune!Srbiji je bilo mnogo bolje dok je na njenoj zastavi bila petokraka!Srbiju treba leciti od vas nacionalistickih i klerofasistickih somova!

Мајмун ти тата, па ви комунисти учите дарвина и ту мајмунску науку. Ја см ПРАВОСЛАВАЦ мене је БОГ СТВОРИО.
П.С Сомино глупа комунистичка

Back