Др Војислав Шешељ: Колективно лудило влада међу блокадерима!!!

nesto kao mauzolej, kada AV odapne...da ga izloze kod skupstine
Ovoga nije bilo dok sam ja studirao, morao je cika Seselj da urgira da bih zavrsio faks, ali sada ,dragi moji Caci djaci , ostavljam vam ovo mesto u zaduzbinu , da imate da ucite kad god vam se pije pivo , bije boranija i pisha uz vetar...

Pivo 10e je u frizideru dragog nam vodje...donja fijoka..

Jesi stigao na voz u 3 i 10 za Kovin?

pavel-bears.gif

batina je mecku naucila kolo da igra i trubu da svira

pavel-bears.gif

batina je mecku naucila kolo da igra i trubu da svira
То си прошао? Е онда ти је све опроштено тиксоглу, мучениче српско-руски државотворни! За два дана у Лисабону, за три у Кијеву! :maramica:

Коловође су плаћене великим сумама новца, а глупи људи који су на улицама нису ни плаћени, они представљају најобичнију изманипулисану багру, залуђени су и инструментализовани од западних сила.

Slazete li se sa dr Vojislavom Seseljom ili ne da zapad placa i rukovodi svime tj da vodi specijalni rat protiv Srbije?
Hvala Vojo, živ mi bio!
Unapredi me ti od glupoga čoveka koji predstavla najobičniju izmanipulisanu bagvu u kolovođu. Nadam se uskoro i lažnom vojvodskom činu, jer samo lažni vojvoda može da ti dodeli titulu lažnog vojvode..
Istina je, sve priznajem, dobijam pare sa zapada. Sa zapada Rusije.
Alo Vojo, "gavarit Moskva..."

Коловође су плаћене великим сумама новца, а глупи људи који су на улицама нису ни плаћени, они представљају најобичнију изманипулисану багру, залуђени су и инструментализовани од западних сила.

Slazete li se sa dr Vojislavom Seseljom ili ne da zapad placa i rukovodi svime tj da vodi specijalni rat protiv Srbije?
Slazem se da tu vrecu gomana treba vratiti iza resetki sa brnjicom na licu da mu zacepi cmar. :cool:

Nije mi jasno zasto Tixi podrzava Vucica. Tixi se predstavlja kao zastitnik Kosova, tipa "kad se vojska na kosovo vrati" a Vucic sve dao kosovu, registarske tablice, elektromrezu, dozvolio da vojska kosova ulazi na sever kosova itd. Tixi kaze da voli ruse, a Vucic je mnogo oruzija dao Ukrajini (doduse indirektno, prodajom Slovackoj, Ceskoj i drugim NATO zemljama, koje onda daju Ukrajini nase oruzije). Ni Seselj mi nije jasan. Seselj se zalagao za Veliku Srbiju, sada podrzava Vucica koji sve sto moze, daje Kurtiju na Kosovu. Isto tako Vucic daje oruzije Ukrajini, a Seselj je govorio da zeli vojni savez sa Rusijom. Kako mozemo uci u vojni savez sa Rusijom, kada prodajemo oruzije Ukrajini? Uprkos tome Seselj podrzava Vucica. OBJASNITE?
Šešelj je zavisnik od sendviča a Tihi od kvazipatriotske propagande :p

Back