Zlatko 01
Poznat
- Poruka
- 7.753
predsednik AV, izlazi iz frizidera...nezabelezeno u svetu, kakav je to umobolnikpa seselj je ovde u pravu
ovo je kolektivno ludilo ako mene pitas
pogledaj lika ulazi u kontejner
ko to normalan radi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
predsednik AV, izlazi iz frizidera...nezabelezeno u svetu, kakav je to umobolnikpa seselj je ovde u pravu
ovo je kolektivno ludilo ako mene pitas
pogledaj lika ulazi u kontejner
ko to normalan radi?
Jos bolje, sad su uveli frizidere kucnes i on se osvetli da mozes da buljis u frizider, ne mora vise ni da izlazi....predsednik AV, izlazi iz frizidera...nezabelezeno u svetu, kakav je to umobolnik
nesto kao mauzolej, kada AV odapne...da ga izloze kod skupstineJos bolje, sad su uveli frizidere kucnes i on se osvetli da mozes da buljis u frizider, ne mora vise ni da izlazi....
Ovoga nije bilo dok sam ja studirao, morao je cika Seselj da urgira da bih zavrsio faks, ali sada ,dragi moji Caci djaci , ostavljam vam ovo mesto u zaduzbinu , da imate da ucite kad god vam se pije pivo , bije boranija i pisha uz vetar...nesto kao mauzolej, kada AV odapne...da ga izloze kod skupstine
Jesi stigao na voz u 3 i 10 za Kovin?Војислав Шешељ: Vojislavom Seseljom ili ne da zapad placa i rukovodi svime tj da vodi specijalni rat protiv Srbije?
Jesi stigao na voz u 3 i 10 za Kovin?
То си прошао? Е онда ти је све опроштено тиксоглу, мучениче српско-руски државотворни! За два дана у Лисабону, за три у Кијеву!![]()
batina je mecku naucila kolo da igra i trubu da svira
Piše novi romanШта још каже чика Шешељуга? Је ли полирао кашику или још коље зарђалом?
Не требају му кола за то. Може стомачином.Piše novi roman
"Kako sam uletao automobilom u izmanipulisanu bagvu"
Hvala Vojo, živ mi bio!Др Војислав Шешељ: Колективно лудило влада међу блокадерима!!!
Коловође су плаћене великим сумама новца, а глупи људи који су на улицама нису ни плаћени, они представљају најобичнију изманипулисану багру, залуђени су и инструментализовани од западних сила.
Slazete li se sa dr Vojislavom Seseljom ili ne da zapad placa i rukovodi svime tj da vodi specijalni rat protiv Srbije?
Slazem se da tu vrecu gomana treba vratiti iza resetki sa brnjicom na licu da mu zacepi cmar.
Др Војислав Шешељ: Колективно лудило влада међу блокадерима!!!
Коловође су плаћене великим сумама новца, а глупи људи који су на улицама нису ни плаћени, они представљају најобичнију изманипулисану багру, залуђени су и инструментализовани од западних сила.
Slazete li se sa dr Vojislavom Seseljom ili ne da zapad placa i rukovodi svime tj da vodi specijalni rat protiv Srbije?
Video pokazuje : Blokaderi napali naprednjackog tajkuna milionera u crvenom stojadinu
da vidimo ko su lideri blokadera
Jelena Rahmanjinova drzavljanka Crne Gore preti smrcu pripadnicima policije preko profila Blokade FDU Na tviteru
Ne radi nigde ali je izgleda u ozbiljnoj lovi kad moze da iznajmi gajbu za 1000 evra u Beogradu
Ko to placa?
Šešelj je zavisnik od sendviča a Tihi od kvazipatriotske propagandeNije mi jasno zasto Tixi podrzava Vucica. Tixi se predstavlja kao zastitnik Kosova, tipa "kad se vojska na kosovo vrati" a Vucic sve dao kosovu, registarske tablice, elektromrezu, dozvolio da vojska kosova ulazi na sever kosova itd. Tixi kaze da voli ruse, a Vucic je mnogo oruzija dao Ukrajini (doduse indirektno, prodajom Slovackoj, Ceskoj i drugim NATO zemljama, koje onda daju Ukrajini nase oruzije). Ni Seselj mi nije jasan. Seselj se zalagao za Veliku Srbiju, sada podrzava Vucica koji sve sto moze, daje Kurtiju na Kosovu. Isto tako Vucic daje oruzije Ukrajini, a Seselj je govorio da zeli vojni savez sa Rusijom. Kako mozemo uci u vojni savez sa Rusijom, kada prodajemo oruzije Ukrajini? Uprkos tome Seselj podrzava Vucica. OBJASNITE?
mason i malteski vitez mozes okaciti macku o rep