- Poruka
- 36.960
moja greška zvao se vladimir.Da nije Zivorad Cvijan![]()
i bio je advokat i prvi dodavač acesrbina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moja greška zvao se vladimir.Da nije Zivorad Cvijan![]()
da nije ovakvih "samoubistava" i "saobracajki" , Rusija bi odavno bila u rukama Blek Roka.Padovi s prozora ili niz stepenice, utapanja, trovanja... Kako umiru članovi ruske elite?
MNOGO je pripadnika ruske elite umrlo na sumnjiv i tajanstven način od početka ruske invazije na Ukrajinu. Analitičari kažu da su razlozi za to složeni, ali i tipični za rusku visoku politiku.
Iako zbog zatvorenosti Rusije ne postoji tačan i pouzdan broj, prema zapadnim agencijama i ruskim aktivistima više od 75 važnih osoba iz političkih, vojnih i poslovnih krugova Rusije umrlo je pod sumnjivim ili nerazjašnjenim okolnostima od početka ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini u februaru 2022. do jula 2025. godine.
U to su uključeni oligarsi, političari, vojni zvaničnoci i osobe povezane s državnim strukturama. Službena Moskva njihova je stradanja nazivala samoubistvima, padovima s prozora, slučajnim trovanjima, srčanim udarima ili nasilnim smrtima u porodičnim tragedijama.
Ministar saobraćaja smijenjen pa ubrzo pronađen mrtav
Posljednji takav slučaj smrt je Romana Starovojta. Njegovo tijelo pronađeno je u moskovskoj četvrti Odintsovo, u kojoj žive mnogi članovi ruske elite. Ruski mediji izvijestili su da je počinio samoubistvo u parku i to pištoljem koji mu je darovao predsjednik Putin.
Starovojt je od maja 2024. bio ministar prometa, a prije toga bio je guverner Kurske oblasti koju su ukrajinske snage napale u avgustu 2024. Vojni uspjeh Kijeva u toj regiji ponizio je Rusiju. Starovojt je smijenjen s ministarske funkcije neposredno uoči samoubistva.
Jevgenij Prigožin poginuo je u avionskoj nesreći dva mjeseca nakon što je pokrenuo pobunu protiv predsjednika Putina uz svoju plaćeničku vojsku Wagner. On i njegovi ljudi odigrali su značajnu ulogu u prvoj godini specijalne vojne operacije u Ukrajini, no kada su izrazili nezadovoljstvo vođenjem rata i krenuli u vojni pohod na Moskvu bilo je jasno da neće dugo trajati.
Ucestvovao je on i prilikom BoTa reforme sudstva,koja je i dovela nepomjanika na vlastmoja greška zvao se vladimir.
i bio je advokat i prvi dodavač acesrbina
sta ce Srbiji more ? Da elita sa Senjaka izgradi svoj Beverli Hils ?Оливер је исувише мало важан.
Космет је планетарни проблем.
Решење за Космет је замена територија са Албанијом,
ми њима дао Космета,
они нама део обале мора.
Pogledajte prilog 1756846
znam bio mu je prvi dodavač kao što rekohUcestvovao je on i prilikom BoTa reforme sudstva,koja je i dovela nepomjanika na vlast
na svu sreću pa smo mi u rukama blek roka.da nije ovakvih "samoubistava" i "saobracajki" , Rusija bi odavno bila u rukama Blek Roka.
Tako se cuva drzava i ruski narod.
sve po zasluzi. Zlocin ne zastareva.greota sad kad su uzeli velike pare treba da prožive malo
Boris Tadic reformaznam bio mu je prvi dodavač kao što rekoh
dok nije puštio jezik
Dragi teoretičaru samoproglašene slobode, ako je Srbija "slobodna" zato što je izolirana, opljačkana i cenzurirana, onda je po tvojoj logici zatvorska ćelija vrhunac slobodnog društva.Da,dragi Zagore!Nisam znao da i kod vas postoji glagol "misliti"...mislio sam da postoji,samo,"slusati"
Srbija je kao sto sam vec rekao,zarobljena,sa raznih strana,bas zato sto je slobodna.Robove,recimo na zapadu,nemas potrebe porobljavati,to je logicnoZaista,zaista i u vreme najjaceg Milosevica imao si masu opozicionih medija,tako da tvoja prica pada u vodu.Isto je i danas,pod Nepomjanikom,njegovi se godinama bore da uniste i porobe srpski narod,ali nisu uspeli.
Čini mi se da predsednik Boris Tadić nije nikoga ubio.Ма где он,
он не уме ни са раскрснице будале да склони,
камоли да убија.
tamo zive.А шта ће Шипцима Космет ?![]()
pa srbi ne zive u Skadru pa da treba da ga imamo.Лепо.
Ае сад пробај и Србе тако добро да разумеш.
pa srbi ne zive u Skadru pa da treba da ga imamo.
ne mora, dali mi jutros blokaderi hamburger.Ne razumeš.
Hoćeš sendvič ?
Ajde negde drugde leči komplekse.ne mora, dali mi jutros blokaderi hamburger.
neko mu pomogaoPadovi s prozora ili niz stepenice, utapanja, trovanja... Kako umiru članovi ruske elite?
MNOGO je pripadnika ruske elite umrlo na sumnjiv i tajanstven način od početka ruske invazije na Ukrajinu. Analitičari kažu da su razlozi za to složeni, ali i tipični za rusku visoku politiku.
Iako zbog zatvorenosti Rusije ne postoji tačan i pouzdan broj, prema zapadnim agencijama i ruskim aktivistima više od 75 važnih osoba iz političkih, vojnih i poslovnih krugova Rusije umrlo je pod sumnjivim ili nerazjašnjenim okolnostima od početka ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini u februaru 2022. do jula 2025. godine.
U to su uključeni oligarsi, političari, vojni zvaničnoci i osobe povezane s državnim strukturama. Službena Moskva njihova je stradanja nazivala samoubistvima, padovima s prozora, slučajnim trovanjima, srčanim udarima ili nasilnim smrtima u porodičnim tragedijama.
Ministar saobraćaja smijenjen pa ubrzo pronađen mrtav
Posljednji takav slučaj smrt je Romana Starovojta. Njegovo tijelo pronađeno je u moskovskoj četvrti Odintsovo, u kojoj žive mnogi članovi ruske elite. Ruski mediji izvijestili su da je počinio samoubistvo u parku i to pištoljem koji mu je darovao predsjednik Putin.
Starovojt je od maja 2024. bio ministar prometa, a prije toga bio je guverner Kurske oblasti koju su ukrajinske snage napale u avgustu 2024. Vojni uspjeh Kijeva u toj regiji ponizio je Rusiju. Starovojt je smijenjen s ministarske funkcije neposredno uoči samoubistva.
Jevgenij Prigožin poginuo je u avionskoj nesreći dva mjeseca nakon što je pokrenuo pobunu protiv predsjednika Putina uz svoju plaćeničku vojsku Wagner. On i njegovi ljudi odigrali su značajnu ulogu u prvoj godini specijalne vojne operacije u Ukrajini, no kada su izrazili nezadovoljstvo vođenjem rata i krenuli u vojni pohod na Moskvu bilo je jasno da neće dugo trajati.