Memnom
Elita
- Poruka
- 20.964
Od nas registriranih anonimnih jos jedan anonimniji, pa se pitam koji je tvoj problem?Koji su to problemi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od nas registriranih anonimnih jos jedan anonimniji, pa se pitam koji je tvoj problem?Koji su to problemi?

Ako ih dosad nisi primetio, srećan si čovek...Koji su to problemi?

Eto, taj info je falio.Ocito mi nije bilo mnogo stalo do te veze. Kad naidjes na novcanicu of 1000 evra na putu onda zaboravis da imas 50 evra u novcaniku. Ne zameram ti ama bas nista.
Ne.Jeste se dogovorili?
Virtualno je kao pravo?![]()
Nemam se sta dogovarat. Pravo je, ali nije opipljivoJeste se dogovorili?

Beži ćero, dok i tebe nismo uvukli u virtuelno kolo...Jeste se dogovorili?
A nekom je najbitnije da pipa...Da.Nemam se sta dogovarat. Pravo je, ali nije opipljivo![]()
Mislila sam npr. nađu se na pola puta,između svoja dva grada. Ili možda su razvedeni,imaju decu i neće susret u kući jer onda su inhibirani. Takvi neki primeri.Sto za rent sobe, pa valjda u tom gradu zive negde?
Ili si mislila na udate/ozenjene?
Isto.Platonska virtuelna veza je i dalje veza. Duhovna povezanost zna biti jaca od fizicke. Imao sam jednu takvu virtuelnu vezu, obelezila je moj zivot. Sto se kaze - nezaboravna.
Nauci se vuci paralele jer je ovo zaOcito mi nije bilo mnogo stalo do te veze. Kad naidjes na novcanicu of 1000 evra na putu onda zaboravis da imas 50 evra u novcaniku. Ne zameram ti ama bas nista.

Otvori temu.Da imam vremena sad bih napravila tabelu, prednosti i mane virtualne veze, ili još bolje, prednosti virtualne nad pravom![]()
Pa meni je bitno da opipam, onjušim, čujem kako mu srce kuca kad naslonim glavu na njegove grudi. Prije, za vrijeme i nakon sexaA nekom je najbitnije da pipa...Da.

Sta vise ljudi veselije kolo. Zavrsetak mi nije poznat jer nisam nikada plesao koloBeži ćero, dok i tebe nismo uvukli u virtuelno kolo...
Da mnogo ljudi je zapravo oholo samo se igra i daje povoda ko zna kakva je tragedija tek njih zadesila kad rade ono sto zapravo ne zele.Naravno da treba da pređe u dodir , u real ..Nigde nisam rekla da ne treba.
U mom slučaju , jesam bila spremna za upoznavanje i htela sam.
Ali ispostavilo se da on nije to kakvim se predstavljao .
I meni je bitno .Pa meni je bitno da opipam, onjušim, čujem kako mu srce kuca kad naslonim glavu na njegove grudi. Prije, za vrijeme i nakon sexa![]()
Necemo se hvatat samo na dio.A nekom je najbitnije da pipa...Da.
Predvodnik padne, jer se napio, i mi svi ostali za njim...Sta vise ljudi veselije kolo. Zavrsetak mi nije poznat jer nisam nikada plesao kolo
Ni ja.I ne pada mi na pamet da ga ikada igram.nisam nikada plesao kolo
Barem te ja nemam razloga napasti i u pravu si. Meni se desilo da sam jednom na krivom mjestu trazio partnera za planinarstvo. Nakon duze komunikacije sam se posklizao i bilo je tako kako si napisala.Možda griješim, možda ćete me napasti neki ali mišljenja sam da u virtualnoj vezi jedno od dvoje ili laže ili krije nešto. Najčešće brak, stvarni.
Dobro si prošao, nek nije slagala spolBarem te ja nemam razloga napasti i u pravu si. Meni se desilo da sam jednom na krivom mjestu trazio partnera za planinarstvo. Nakon duze komunikacije sam se posklizao i bilo je tako kako si napisala.