Virtualna veza

Neprilagođena

Leptirica
Banovan
Poruka
95.553
Putem Interneta danas možete upoznati teoretski neograničen broj potencijalnih partnerki..
Sama priča ne mora krenuti u tom smeru , kao namera da se ostvari neka veza
Ali često se vremenom ipak kanališe u tom pravcu .
Osobu doživljavamo na svoj način ,jer ne postoji direktan kontakt.
Može da postoji kasnije , ako ta veza traje i nudi nešto i ukoliko
Obe strane žele da uspostave fizički kontakt.

Da li vam se nekada dogodilo da na ovaj način ostvarite vezu?
Da li ta veza može da ima puno prisustvo emocija?
Imaju li ovakve veze neki rok trajanja ?
Da li bi nam ipak , na kraju , bila potrebna fizička prisutnost te osobe?
Šta mislite o ovakvim vezama?
Prednosti?
Mane?

Veza ko veza. Problem je jedino daljina kad ti se neko dopadne. A ni to nije problem ako se hoce moj kum se ozenio reko ICQ-a neki dobili decu preko mIRC-a..siguiran sam da i na krstarici ima slucajeva.. ja upoznao mnogo ljudi preko interneta.. drugara i drugarica iz mesta u kom zivim pa i dalje..Ako pri tom dodas porast obaveza i otudjenosti.. mozda to sve i nije tako lose kao sto bi neko pomislio na prvu loptu.

Veza ko veza. Problem je jedino daljina kad ti se neko dopadne. A ni to nije problem ako se hoce moj kum se ozenio reko ICQ-a neki dobili decu preko mIRC-a..siguiran sam da i na krstarici ima slucajeva.. ja upoznao mnogo ljudi preko interneta.. drugara i drugarica iz mesta u kom zivim pa i dalje..Ako pri tom dodas porast obaveza i otudjenosti.. mozda to sve i nije tako lose kao sto bi neko pomislio na prvu loptu.
Poznata davna vremena ICQ-a i MIRC-a kao i ostalog sta pises.

Poznata davna vremena ICQ-a i MIRC-a kao i ostalog sta pises.
E sad kad si to rekao bas me interesuje.. jel imas i ti osecaj neke sistemske erozije.. ono kao sta je bitno u tim pricama kako je bilo pre a kako sad.. Ne mogu da skontam jel se radi o tome da sam ja omatorio ili su svi poludeli :hahaha:

Poslednja izmena:
E sad kas i to rekao bas me interesuje.. jel imas i ti osecaj neke sistemse erozije.. ono kao stzo ja bitno u tim pricama kako je bilo pre a kako sad.. Ne mogu da skontam jel se radi o tome da sam ja omatorio ili su svi poludeli :hahaha:
Erozija i to zesca. Omatorio si kao i ja. Davno je to bilo. Bili smo mladi i samim time je sve drugacije nego sada.
Bilo je manje korisnika, a samim time i manje predatora. Doba MIRC-a i ICQ su mi ostala u lijepom sijecanju kao i druzenja. Bilo je to nekako sve otvorenije.

Nije nezamislivo osim ako traje predugo. Ako je sve normalno i kako treba susret je poželjan a i neizbježan. Što kraće virtualno traje manja su moguća razočaranja. Unatoč tome što se i čujete, vidite ipak se ne dodirnete, ne "onjušite"..
Emocije su moguće.
Mane nabrojah, fali dodir, pogled u oči iz blizine, fali miris osobe koju voliš.
Prednosti ne znam da li ima.

Datum 14.07.2022 dan Memnomov
Intervju vodi @Neprilagođena gost @Memnom

@Neprilagođena - Dobrodosli
@Memnom - Hvala i jos bolje vas nasli.
@Neprilagođena - Kakvo vam je protekao put?
@Memnom - Nije lose, bilo samo uletim ja u jednosmjernu kad ono srna. Bla,Bla Bla pola sata monolog.
@Neprilagođena- Nesto za popiti?
@Memnom - Naravno da moze. Ako nemate nesto protiv i nesto za pregristi. Bilo bi dobro 1/2 kg prasića s hrskavom kozicom, razni prilozi, mjesana salata i da budem skroman kako prilici casa vode.
@Neprilagođena - Moze. Hocemo li poceti dok ne donesu.
@Memnom - Polako, na prazan zeludac se ni ne ustaje, a kamoli daju ovakvi intervjui.

Nakon 45 minuta

Putem Interneta danas možete upoznati teoretski neograničen broj potencijalnih partnerki..
Naravno. Moderna tehnologija nam je omogucila da imamo tako nesto, samo smatram da se dosta zloupotrebljava. Zadrzao bi se samo na jednom partneru. Ne treba mi vise.

Naravno da ne krece i ne znam koji broj krece s time.

Ne nuzno. Imao sam duzih komunikacija koje nisu isle u tom pravcu.

Svako dozivljava svog sugovornika na svoj nacin i tesko je u tome sad biti objektivan.
Veza moze biti i u smislu prijateljstva poznanstva ili kako to prode u toj komunikaciji.

Jesam davno.

Smatram da moze. Moj primjer je taj da smo se zaljubili nakon dosta vremena dopisivanja bez nekog vizualnog kontakta tj. bez slike. Bilo je to doba skeniranja sklike, a ne kao danas samo na klik.

Malo ljepsi izraz ste trebali iskoristit postavana forumaska kolegice jer to nije pasteta :mrgreen: Kod mene nije trajalo, ali neki poznanici su se udali i ozenili tako da je njima potrajalo.

Kako kome i nama je trebao pa smo ga ostvarili. Imali smo namjeru jos nesto ostvarit, ali jbg...

Zakljucuje se po napisanom.

Ne vidim nekih prednosti u odnosu na tradicionalno upoznavanje tipa Đes mala? Idemo na kafu, a poslije cemo ravnat livadu :bljak:

Daljina, nije za svakoga.

1657805838676.jpeg

Datum 14.07.2022 dan Memnomov
Intervju vodi @Neprilagodena gost @Memnom

@Neprilagodena - Dobrodosli
@Memnom - Hvala i jos bolje vas nasli.
@Neprilagodena - Kakvo vam je protekao put?
@Memnom - Nije lose, bilo samo uletim ja u jednosmjernu kad ono srna. Bla,Bla Bla pola sata monolog.
@Neprilagodena - Nesto za popiti?
@Memnom - Naravno da moze. Ako nemate nesto protiv i nesto za pregristi. Bilo bi dobro 1/2 kg prasića s hrskavom kozicom, razni prilozi, mjesana salata i da budem skroman kako prilici casa vode.
@Neprilagodena - Moze. Hocemo li poceti dok ne donesu.
@Memnom - Polako, na prazan zeludac se ni ne ustaje, a kamoli daju ovakvi intervjui.

Nakon 45 minuta

Naravno. Moderna tehnologija nam je omogucila da imamo tako nesto, samo smatram da se dosta zloupotrebljava. Zadrzao bi se samo na jednom partneru. Ne treba mi vise.

Naravno da ne krece i ne znam koji broj krece s time.

Ne nuzno. Imao sam duzih komunikacija koje nisu isle u tom pravcu.

Svako dozivljava svog sugovornika na svoj nacin i tesko je u tome sad biti objektivan.

Veza moze biti i u smislu prijateljstva poznanstva ili kako to prode u toj komunikaciji.

Jesam davno.

Smatram da moze. Moj primjer je taj da smo se zaljubili nakon dosta vremena dopisivanja bez nekog vizualnog kontakta tj. bez slike. Bilo je to doba skeniranja sklike, a ne kao danas samo na klik.

Malo ljepsi izraz ste trebali iskoristit postavana forumaska kolegice jer to nije pasteta :mrgreen: Kod mene nije trajalo, ali neki poznanici su se udali i ozenili tako da je njima potrajalo.

Kako kome i nama je trebao pa smo ga ostvarili. Imali smo namjeru jos nesto ostvarit, ali jbg...

Zakljucuje se po napisanom.

Ne vidim nekih prednosti u odnosu na tradicionalno upoznavanje tipa Đes mala? Idemo na kafu, a poslije cemo ravnat livadu :bljak:

Daljina, nije za svakoga.
:rotf: :rotf: :rotf:

Vrh!Odličan si ...

Prednosti?
Mane?

jok

nisam u tom fazonu

Ne verujem svojim očima a kamoli tamo nekom botu shto pishe pisma

Nije nezamislivo osim ako traje predugo. Ako je sve normalno i kako treba susret je poželjan a i neizbježan. Što kraće virtualno traje manja su moguća razočaranja. Unatoč tome što se i čujete, vidite ipak se ne dodirnete, ne "onjušite"..
Emocije su moguće.
Mane nabrojah, fali dodir, pogled u oči iz blizine, fali miris osobe koju voliš.
Prednosti ne znam da li ima.
Ne mogu sad pisati u tude ime i pisem samo u svoje. Ne znam sad kako bi to izgledalo jer sam u to doba bio daleko mladi, par godina mladi od tebe. Ne znam ako je to dugo ili kratko i od pocetka zajednickog tipkanja proslo je cca 10 mjeseci.

Unatoč tome što se i čujete, vidite ipak se ne dodirnete, ne "onjušite"..
Subjektivno gledajuci fizicki ga mozes dotaknuti slinjenjem na monitoru.
Opaska autora
Takve radnje nsu preproorucljive iz niz razloga ukljucujuci higjenski.

Pitanje je sad suštinsko.. koliko smo virtualno drugačiji nego uživo. Koliko bi se lakše oprostile neke mane.. ili naglašavale nečije vrline.
Kod mene je to da iz mene izlazi ona prijasnja verzija saljivog tipa dok sam sada dosta ozbiljniji. Sta se tice istinitosti napisanog isti sam.
Pod mane iako ne mislim da je mana, da imam F koji mi je osim prijasnjeg donesao jos dodatno niz neugodnost i nerazumijevanja okoline.
Vrline :think: nemam ih previse, imam vise mana, ali jbg. Nisam Mr. Savrseni i briga me. Ja sam Memnom

Back