Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledeća tema , gde sam isto vrsni poznavalac, može biti " šta znate da namažete na hleb, i kako to radite ?"pašteta, eurokrem, margarin, mast, ajvar , džem, ihaaaaj, milion mogućnosti

ukeade mu temu ispred prstiju

Pa šta ću. Moderna domaćica. Znam skuvati viršle i namazati sve na leba.ukrade mu temu ispred prstiju
e da , najteže kulinarske veštinePa šta ću. Moderna domaćica. Znam skuvati viršle i namazati sve na leba.![]()

vidi se prava domaćica , odmah pu prvo pa lukacEh, koliko osoba samo ne zna da drži nož u rukama, da nasecka luk ! Ne podcenjuj moju umešnost mazanja na hleb !![]()

još smo u fazi degustacijePretražio sam temu i niko nije uleteo sa rečenicom "a to se jede?". Nema smisla![]()
, pa kom oboje kom opanci)))još smo u fazi degustacije, pa kom oboje kom opanci)))
Što bi se u jednom osrednjem vicu kazalo "pa zašto mi sečete tu čajnu? nije moje dupe na žetone"![]()
ovo bre nije LjiSA ti? Kuvaš li nešto? Mislim na kuhinju, ne na ljis.A dobro, zakuvava se, znači kulinarstvo![]()

Pa nije baš ni osrednjiŠto bi se u jednom osrednjem vicu kazalo "pa zašto mi sečete tu čajnu? nije moje dupe na žetone"![]()

Kako sam tamanio jedno vrijeme wudy sa sirom, vrhunske ali sam poceo da se debljam i nekako sam imao osjecaj da mi se svaki zalogaj primi.
A ja necu da mi se hrana prima, hocu da jedem kako ne bih bio gladan, da unosim ono sto je potrebno organizmu - bez gojenja, bez povecanja tezine.![]()
A ti? Kuvaš li nešto? Mislim na kuhinju, ne na ljis.![]()
Pa nije baš ni osrednji
Al može u temu " humor u kuhinji" prebaci ga
I dodaj još neki.![]()
ovaj vic ima i Part II ,Što bi se u jednom osrednjem vicu kazalo "pa zašto mi sečete tu čajnu? nije moje dupe na žetone"![]()
ali ajde , pričamo o jelu
treba da se doručkuje)))Ne znaš da kuvaš? Pa ti si na pravom mestu!!!To ti je zbog nika na krstarici.
Zapratite me za više fitnes/life coach saveta.
To je jedna od specijalnosti od kojih sam operisan. To mi je retka stvar za koju nemam smisla ni 5%, ni preko recepta koji pratim deo po deo ne znam da napravim ništa. Tek toliko da preživim i dobro je to što zarađujem odlično pa mogu da se hranim napolju, inače vječna japamjat odavno.
A dobar je, 'nako![]()
Da .ali nisu bas bile jeftine u lepinji ,zemicki sa senfom .Bile su skuplje od burekaPogledajte prilog 1518147
najbolje viršle u sendvič, bilo nekad sad se spominjalo, sredinom 70 desetih , negde oko 974/978
Ne znaš da kuvaš? Pa ti si na pravom mestu!!!
ali zato tadašnji kvalitet viršli je bio zakon, i kad se kuvalo , i pečeni , i za na roštilj , samo miris je bio WOW , a tek ukusDa .ali nisu bas bile jeftine u lepinji ,zemicki sa senfom .Bile su skuplje od bureka