- Poruka
- 26.092
Ovo mi je novo. Pakovanje ili na meru?
imas sliku kako izgleda pakovanje?
U pakovanju. Nemam slike. Ovo sam našao. Te druge konjske i teleće slikaću.ni ja ne znam za to a interesuju me te virsle.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo mi je novo. Pakovanje ili na meru?
imas sliku kako izgleda pakovanje?
U pakovanju. Nemam slike. Ovo sam našao. Te druge konjske i teleće slikaću.ni ja ne znam za to a interesuju me te virsle.
Никад то нисам видела.U pakovanju. Nemam slike. Ovo sam našao. Te druge konjske i teleće slikaću.
Pogledajte prilog 1526726
Ja sam ih slučajno video u frižideru su gde je suhomesnato.Никад то нисам видела.
Нашла сам их. Вечерас кувам па ћу рећи утиске.U pakovanju. Nemam slike. Ovo sam našao. Te druge konjske i teleće slikaću.
Pogledajte prilog 1526726
Строго куване са сенфом, мани ме тог гастрономског шунда.Vako i nako nije loše ubaciš u kajganu jednu dve jbg nezdravo alajde.
Brate na bajloniji konjske kobaje oko 5€ bar nesto kvalitetnijeVako i nako nije loše ubaciš u kajganu jednu dve jbg nezdravo alajde.
u kojoj se sad prodavnicu na bajloniju prodaje konjsko meso?Brate na bajloniji konjske kobaje oko 5€ bar nesto kvalitetnije
koji si ti carJako je konjsko meso i baš kvalitetno ali u te viršle vrv melju i kosti, kopita, muda, oči itd.gurnu celog konja u mlin.

Колико си галопера појео?Ne znam sigurno 15ak god kupujem i vise
To možeš uvek, kupiš dobro meso, samelju ti dva puta, u lavor dodaš beli luk, papriku, biber, dobro izmešaš ostaviš da odstoji, napuniš crevca, okačiš da se suši negde (januar) baciš tri dima i čekaš mes dana da se osuši pa krkašProbacu jednog dana ja da napravim virsle

Ne pamtiš teleće iz pkb prodavale se u crvenim kioscima. Od pravog mesa a ne ove mlevene kosti, oči, muda i papci danas.meni svaka viršla ista, manje. više