Vino je pice bogova, a bog je musko

Sugaenzi

Iskusan
Banovan
Poruka
6.533
Sinoc sam se u biranom drustvu pocastio blazenim bozanskim nektarom-vinom iz jedne ekskluzivne vinarije.
Pilo se gratis, dakle sve je bilo fraj i tu se pokazalo na delu ko je ko i koliko vredi.
Vina je bilo u izobilju ali su po mom ukusu bila dva sovinjon i sardone dok sam ostala eskivirao.
Popio sam po casu vina od oba i pazario po dve buteljke za licnu kolekciju.
Pice bogova je pice za nas muskarce jer je i bog musko zar ne, dakle alkohol ipak nije za zene a to je potvrdilo moje sinocno iskustvo
Nisam mogao da poverujem da takvog brljivog zenskog sveta ima iako o doticnim nemam neko visoko misljenje ipak sam se iznenadio.
Kad je fraj i sirce je slatko a za krmace nema losih pomija rece narodna poslovica koja je sve sazeto i tacno opisala gle cuda bas u zenskom rodu.
Ubedljivo najvece krmace su bile zene , lokale su bez merfe stida i srama ( frajstina je izgleda ono sto ih privlaci)
Jedna polovnjaca se tako odvalila od vina da mi je bilo muka gledati je kako se poput krmace valja i bljuje ne mareci na svet koji se tu nalazio.Da prostite sva se uneredila i time potvrdila moju teoriju da pice jednostavno ne pristaje zenama.

Poslednja izmena:
Mislim da su napravili od vina mitsko piće. Ja lično nevolim vino i nemislim da je tako dobro. Slika na avataru mi je bila simpatična i zato je držim, ali ja nevolim vino

Ja sa druge strane mislim da je najlepše piće i sa razlogom se smatra darom od Boga :lol:

Stvar ukusa...ne vredi ni počinjati

Nije autoru cilj filozofsko-hedonistička diskusija o lepotama konzumiranja vina ili piva nego je akcenat na "polovnjačama" čini mi se ;)

Ovaj podforum prosto mirishe na mizoginiju, kupio chovek dve flashe za lichnu kolekciju presmeshan. Sad ga gledam, onako gospodin, zaturio ledja izbacio grudi, pogled ispred sebe, izbaci mali prst dok ispija vino, smeta mu prostota i banalnost pijanih zhena, on chovek uzhiva u bozhijem nektaru. buahahahah xD shaban

Back