- Poruka
- 36.638
možda ali ne želim da se udubljujem.Vrlo dobro se na osnovu pisanja i stavova o bitnim, elementarnim stvrarima, vidi ko je kakav.
Suštinski se vidi.
mi smo internet zajednica i sem razmenjenih informacija nemamo ništa zajedničko.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda ali ne želim da se udubljujem.Vrlo dobro se na osnovu pisanja i stavova o bitnim, elementarnim stvrarima, vidi ko je kakav.
Suštinski se vidi.
prepoznatljivo jeftinIma ovih likova koji vole ovaj jeftini plastik-fantastik stil.
Inace trebalo bi da j*be mater hirurgu koji joj napravio ono od usta.
Ne radi se o tome, već kada vidim osobe poput Stašice i Jelene, ja ne vidim silikonske sise, već hodajući, svjetlucavi SNS billboard.Ima ovih likova koji vole ovaj jeftini plastik-fantastik stil.
forsiraju mediji, a ne zene..one su se samo primile da tako treba..Zapalo mi za oko pre neki dan isto su reklamirali neku (meso) iz južne Srbiji, pa prekjuče iz Novog Pazara, a sad prešli na Šabac.
Poenta je da su sve starleta stajl. Zašto žene forsiraju to?
ova ko safet sušić sa sisamaEno, u Stilu članak o anonimnoj maturantkini sa fokusom na "telo boginje".
Pogledajte prilog 1743277
I to u ženskom časopisu od ženskog izveštača (Prenosi: Lana Vidović)
Dakle, muškarcima se servira meso, i to piletina, a posle muškarci perverznjaci?!?
Jeste, i to je trebalo da ostane privatno, u okviru tog njenog maturantskog druženja.
Ali kada staviš na intrnet, da ceo svet vidi, vest sa komentarom "telo boginje" a ona se natrćila kao Real Housewife ili starleta, onda komentari pljušte sa takvom konotacijom.
U stvari, još bolje je da vide kakvu reakciju takve slike izazivaju.
Ima onih koji to baš i žele. Oni koji ne žele, nek se dobro promisle kako im slike, i komentari uz njih, izlaze u javnost
I zato smo mi tu da kritikujemoforsiraju mediji, a ne zene..one su se samo primile da tako treba..
Zato što se trti za novine da je ceo svet gleda kao seksualni objekat.Šta ste se navrzli na devojku?
Jelena iz Šapca je dete, devojčurak.
Dobar đak, lepuškasta, pametna.
Što bilo ko ima potrebu da je naruži i uvredi?
Ne razumem.