Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.924
Pa normalno je zato sto mentalno slomi protivnika kad ga posle odere,dok se gusteri pomame da su vec pobedili pa ne znaju sta ih snasloOvaj Sinner ce biti igracina ako ostane dobar s' glavom.Bio je najbolji medju juniorima na svijetu,bio je to svojevremeno i Zverev ali eto Zveki nesto nije bas najbolji s' glavom.Jeste trenutno No.2 ali do sad je trebo uzeti makar jedan Grand Slam jer je imao predispozicije.Znate ono,bio je decko koji obecava,medjutim za sad nista.Sinner je medju 10 najboljih tenisera trenutno a 20 godinica i zaista djeluje kao neko ko bi u tenisu mogao napraviti veliki posao.Djokovic ga je danas uzeo na iskustvo a i na znanje naravno sto je i normalno ali nije normalno bas da gubis 2 seta i onda pocnes igrati ali to od Djokovica nije prvi put a i inace zna se desiti u tenisu.
Inace meni su najsladje ove pobjede iz totalnog preokreta kada se redovne mukice ponadaju pa se upljuju od uzbudjenja a onda bacaju neke forice i doskocice,pokusavajuci valjda tako neciju paznju da privuku a na kraju ostanu samo upljuvani
No ne gubi se nada jer ka'e....sad će ga ovaj dobiti,ne onaj ce,e jbg nece ni on dobro onda ce onaj tamo Federko,a ne njega nema on je rikno...e jbg,ma onda Nadal ce i tako dok neko ne uspije.Pa jel bas tolika muka maika mu stara![]()
Mislim mali je ok snaga i mladost klade valja al ja se uvek kladim na iskustvo,kad nole ode u penziju nema tu vise sta da se gleda,krajinovic i kecmanovic mi se ne dopadaju