Vilenjački jezik

Eh, ja se mlatim sa WOW, dobila sam original, ali je na francuskom jeziku i ne moze da se promeni :cry:
A francuski nemam pooooojma (vise znam vilenjachki), tako da se nerviram oko toga, a trebam da ucim za ispite... Blago meni!

Figurice su mnogo zanimljivije od igrica(bar mi se tako cini, nisam bas imala prilike da se igram njima).
"Ne ljuti se covece" rules! :razz:

Ja se igram sa he man igrackicama jos.... naravno da su bolje, nije to u pitanju nego cena. Ali je igrica, bar ovaj prvi dvd koji sam igrao dosta dobra. Imas opciju da sam/a pravis armiju ,da kreiras zastave, bojis `odecu` kao da imas figurice. Eto sada mi se igra jer pricam o tome ,a imam kolokvijum 30.dec ,grrrrrrrrr.............. Je l znas da su delili uz original lotr3 maketu minas tirita!!!! nego ne nadjoh!!! imam figuricu goluma, kopija kineska, ali je bitna sentimentalna vrednost :-)

Nisam igrala He man, moracu, zvuci zanimljiva.
Znam kako je kada si sentimentalno vezan za neku igrackicu... samo nemoj da ti dodje neko malo dete i slomi ti je (meni se to desilo :sad: ).

Je l' sigurno deljena ta maketa kod nas? Nisam cula, mada, ipak je ovo Srbija, neko je verovatno zdipio to. Zao mi je sto tako pricam o Srbima, ali najvise sam cula takvih primera. Kao i moj drug:"Ala bih im obio ovu radnju i maznuo igrice..."

Volela bih da procitam tu Tolkin-junior knjigu, mada mi se ne svidja sto ce patuljci i vilenjaci ratovati, jer obe rase volim. Mozda je to rat pre pronalaska Prstena i prijateljstva izmedju Legolasa i Gimlija. Ali bi sigurno bilo bolje da je Tolkin poziveo i on pisao. Videcemo...

ta igrica je warhammer 40000 dawn of war slicna je WoW svidece ti se. igra je real time, mozda malo podseca na generals, comand and conquer, posto skupljas resurse. Od tada su izasle jos dve ali ne znam kako se zovu.

Mislim da se knjiga odnosi bas na taj period. Steta sto je tako kasno krenuo da pise (tolkien) i sto je pisao drugi deo 17 godine. zamisli da cekas toliko....

Ne verujem da bih mogla da cekam knjigu toliko dugo...
Trebala sam od ortaka da dobijem Warhammer, ne znam koji, ali je on pozajmio nekom liku, koji mu ne vraca vec 100 godina!

Razmisljala sam o onoj maketi... zamisli pojavi se treci deo Battle for Middle Earth igrica i uz original dele maketu Lotloriena... Mislim da bih je medju prvima kupila!

Srecna i tebi Nova Godina, zelim ti sve sto zelis sam sebi. Cestitaj i onima koje znas, iako ih ja ne znam.

Kad pomenuste igračkicu za koju ste sentimentalno vezani. Jel čitao neku onu Tolkinovu knjižicu o metalnom psetancetu koje je njegov sin izgubio u pesku? Nema šanse da se setim kako se zvala, imala sam je u rukama samo kratko i samo sam započela sa čitanjem.

Je l su kinezi jakuze ili trijade? Mozda i imaju. Je l citao neko Mracnog vilenjaka, mislim da je neki Italijan-amerikanac pisao. Najavio je Alnari da ce da izda jos na proslom sajmu, medjutim nista. Mogu da nadjem na engleskom doduse, nego citam tocak trenutno pa i nemam mnogo vremena za to

Nemam pojma, valjda su i jedno i drugo... ;)

Joj, ima toliko knjiga koje zelim da procitam, sa neta sam uzela oko 20 imena pisaca epske fantastike, a ne stizem nista da uradim od faxa. :cry:
Ljubomorna sam na one sto imaju vremena za sve. Zelim i ja da procitam Tocak, svi o tome pricaju, a ja moram da strebam! Smrc!

Ma sve ti je stvar organizacije (dobro možda ne ovih dana, ja u ovom ispitnom roku ne stižem ni da jedem:) ). Od februara napravi sebi raspored tipa 2 sata dnevno, od npr 21 do 23 čitanje i ima da završiš točak za tren oka. I da se pitaš kad će sledeći deo.

I ja sam razmisljala tako, ali ne mogu da se lepo skoncentrisem jer sam previse umorna, a kada citam knjigu, volim da je "sazvacem" za najkrace moguce vreme i da ukapiram celu. A ne kao sto mi se cesto desava - citam knjigu, a ponavljam u glavi pravo. :evil: iako je knjiga extra zanimljiva.

Back