vikend u Crnoj Gori? Kolima?

sladjana1980

Zainteresovan član
Poruka
133
Pozdrav forumasi :)
Muz i ja smo nesto razmisljali da idemo u Crnu Goru bar za vikend (protezemo se koliko mozemo) :(
Kola bismo poslali auto vozom (3100 din u jednom pravcu), a mi bismo se spustili vozom takodje do tamo (muz zeleznicar :) )
Zanimaju nas cene parkinga, smesatj vec znamo otprilike :sad2:

I naravno posto smo tamo samo 2-3 dana, koje plaze obavezno treba posetiti? Ja OBOZAVAM velike talase, pa bi svaka preporuka bila vise nego dobro dosla :)

Hvala svima :)

E da, koliko su boravisne takse ove godine? LOL
I ekoloske takse za vozila?

Poslednja izmena:
Za prevoz kola ukupno 6200, pa još taksa, pa parking i gorivo, naravno, i ne daj Bože neke kazne...a samo za dva dana, mislim da vam je isplativije da tamo koristite taksi ili autobus.

И йош ако човѣку Милови разбойници каменуйу кола због србиянских таблица, одоше трошкови у небо.

Ekoloska taksa 10 eur.
Boravisna taksa 1 eur po coveku dnevno , ukoliko se placa .
Parking gde se mora dodje 2-3 eura , ulazak na plazu Jaz ceo dan 2 eura.
Voz staje u Baru ? Sad da ti kazem obavezno idi u Herceg Novi to ti je najmanje sat i po u jednom pravcu voznje a ukupno bi bili 2-3 dana u CG .
Mislim da bi kompromisno resenje bilo Petrovac za smestaj sa obaveznom posetom Budve uvece koja je na 18 km od Petrovca.
Moze biti logican i smestaj u Becice sa dnevnom semom na becicku plazu , a uvece Budva je na 1 km.
Naizgled nije logicno ici u CG na 2-3 dana ali moze dobro ispasti jer se spominje voz... Ukoliko voz staje rano ujutru u Baru u petak, to znaci prakticno ceo dan petak se koristi...subota normalno ...i prakticno ceo dan nedelja ako voz krece natrag kasno uvece ...
Pod uslovom da se ide bez dece , moze biti vrlo interesantno i intenzivno .
Samo napred !

Мой ти йе савѣт ићи у Албанийу, ако ти йе баш толико стало видѣти Ядранско море. Ићи у Црну Гору и остављати Милу и олошу новац у оваквих условах йе ван памети. Долѣ његова власт свима расположивима срѣдствима подстиче мржњу према Србом. Скоро, прѣ около мѣсец дана Милов полицаяц уби Србина на срѣд улице. Сада им йе главно занимање протѣривање православних свѣштеника и монаха из Црне Горе.
Народ (православнога порѣкла) йе подѣљен, йедни мрзе а друге воле Србийу и Србе. Найвише олоша Миловога има на Цетињу. Они се спуштайу преко дана и прѣдвече до мора, найчешће до Будве, пошто им йе найближа, у потрази за Србиянцима койе ће изазивати, врѣђати и ако им се пружи прилика прѣбити. Они знайу и каменовати по койе пролазеће возило са србиянскима таблицама или прѣтући Србиянце случайно залутавше на њихово Цетиње. Слично йе и са Миловим олошем из Подгорице, они се возовима и шинобусима спуштайу обично до Сутомора у потрази за жртвама. Од полицаяца нема много користи, они су све пробрани Миловци и србмрзци по службеной дужности. Ако нађу повода да ве зезайу, неће пропустити прилику.
Да ће ве Миловци одрати цѣнама, у то немой сумњати. Ако већ мораш ићи долѣ, мой ви йе савѣт пазити гдѣ се крeћете, нарочито ноћу, и што мање говорити, да ве олош не прѣпозна по нагласку да сте из Србийе. И наравно не идите колима, бар не са србиянскима таблицама.

Back