Vijori se zastava tzv. Kosova u Leposaviću

AUTORSKA
Braćo Srbi vi koji vas ovaj lažovski predsednik Srbije prevari a vi neuki mu poverovaste da nije izdajnik gle od jutros kada se širom severa Kosova zavijoriše šiptarske zastave po policijskim stanicama a uskoro i po opštinama a skinuće sve Srpske zastave gde god da ih ima.
Taj lažov Vučić koristi mafiju poznatog Radoičića i kaže da ona štiti Srbe a istina je da od njih Srbi ne mogu ništa radikalnije da učine protiv šiptara.Jer i kada bi nabavili neki dron samoubicu da im uteramo strah u kosti obračunali bi se sa nama prvo ti Vučićevi mafijaši.Narod protiv dva zla ne može braćo.A vi ste medijima toliko zavedeni da će vam duša večno biti grešna.
Evo o šiptarskim zastavama od jutros ima i vest
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=04&dd=29&nav_category=640&nav_id=2325564

A šta čekate? Ti Šiptari su 81. podigli ustanak protiv naših vlasti a ti ne možeš jednu krpu da pocepaš. Lako je biti tnjiter ratnik.

A šta čekate? Ti Šiptari su 81. podigli ustanak protiv naših vlasti a ti ne možeš jednu krpu da pocepaš. Lako je biti tnjiter ratnik.
Prvo se prestavi ko si ti uopšte pa da vidimo imaš li prava da mi se ovako obraćaš?
Znam ja takve kao ti pušku videli nisu o služenju vojsci i domovini da ne pričamo.
Ja sam učesnik rata i imam boračku a ti maksimum neki sns službenik.

I dalje ovo gdje si naveo da vise siptarske vise samo zastave Republike Kosovë a sad navodis Bosnjacku mahalu...skroz druga lokacija..Albanske zastave su nelegalne ali kosovske sasvim legalne i legitimne na teritoriji Republike Kosovë
Kako si pokvaren sve se naježim.Ja pričam o Severu Kosova gde su Srbi apsolutna većina ti ovde prddiš o nekim drugim lokacijama.Ja živim tu na Severu i sve znam a ti možda nikada nisi tu bio osim što ti je možda neki šiptar kum.Vidim i da ti je i mržnja prema Srbiji upečatljiva.

I ti bi prodao zemlju na njihovom mestu kada bi ti šiptar maltretirao decu možda neko i kidnapovao za prostituciju ili trgovinu organima.
Verbalne pretnje i fizičko šekaniranje svi su prošli od šiptara pa čak i ja sam.
Dakle pošto pojma nemaš šta se sve zbivalo na Kosovo tada tih osamdesetih mogu ti samo reći šatap.
Pa nijue svima koji su prodali zemlju neko silovan.I ovde se svakodnevno desava silovanje,pa se niko ne seli.

Tu su okolo sve kamere a šiptari čuvaju i noću po nekoliko njih a i policijska zgrada okupatora je blizu,Pa ajd daj neki dron ako si Srbin da ja dejstvujem?
Да, ти си био тамо и видео распоред камера и полиције.
А што се дрона тиче, ако си Србин купи га и ,,дејствуј''!

Prvo se prestavi ko si ti uopšte pa da vidimo imaš li prava da mi se ovako obraćaš?
Znam ja takve kao ti pušku videli nisu o služenju vojsci i domovini da ne pričamo.
Ja sam učesnik rata i imam boračku a ti maksimum neki sns službenik.

Ceo rat 99-te sam proveo u Metohiji kao redovan vojnik i nisam jedini. No to nije bitno. Bitno je da nemaš mudda da skineš tu albansku krpetinu ali zato si otvorio stotine "autorskih" tj. debilnih tema.

Popni se na krov te zgrade i “ upecaj “ zastavu “ sa krova. ;)
Ovalo nesto
1682964653861.jpeg

1682964681358.jpeg

Ali ga ti ucis cccc vidi se kakvog si soja.

Back