Vijesti iz BiH

Ako Nijeste znali, vuk zivi na drvetu

Уџбеници за децу основних школа у БиХ настављају да скандализују домаћу јавност својим непримереним садржајем.

Тако се у уџбенику Природе за пети разред основне школе може видети илустрација на којој се двоје деце међу животињама наги држе за руке, прибијени једно уз друго, преноси „Дневни Аваз”.

Уџбеник је изашао у издању издавачких кућа НАМ и „Вријеме” Зеница, за наставну јединицу „Животињско царство”.

Ово је још један у низу спорних потеза издавача уџбеника. Најпре је деци у петом разреду објашњено како вук живи на дрвету и да биљоједи морају да буду брзи да би дошли до хране, а неки испуштају и „смрдљиве гасове”.

Такође, деца су упозната и са чудноватом биљком која има неколико врста листова и цветова.

Уз уџбеник Музичке културе ученицима петог разреда је подељен и компакт диск на којем се налази песма о пушењу марихуане "La cucaracha", а један од стихова песме гласи и „Марихуану пушим ја”.

Из Министарства образовања ФБиХ раније је оцено да су уџбеници одлични, а да за начињене грешке одговорност сносе искључиво аутори. (Мондо)

Stvarno svakojaki danas uce ovu jadnu djecu ... :hahaha::hahaha::hahaha:

Joj ko im kaze z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:
Crnogorski "jezik" mi je jos smesniji od "bosanskog"... Kakvi ste vi svi bolidi...

Sto vise citam jasnije mi je da i Hrvati i Srbi lijece komplekse na nekim toboze glupim bosancima, smijesno ali neka

Hrvati i Srbi iz BiH su vec dokazali pozrtvanost za matice, pa cemo tako podnijeti i ovo omalovazavnje u svrhu lijecenja kompleksa ovih "pismenih"

Za muslimane nisam siguran

Necemo biti cjepidlake pa izvacit svaku glupost, mislim u srpskim udzenicima se i danas dan moze procitati da je Ivo Andic bio Srbim, bit ce da je njegova obitelj bila jedina srpska u Travniku i to jos katolicka :zskace:, mah vatikanska zavjera-prisilni katolici

Poslednja izmena:
banja_luka_nocu_458q.jpg

BL-PARK.jpg

IMG_4786.jpg

banjaluka001.jpg

Vidim slike BL,predivan grad....
Da da odcijepit ce se u snovima a mozda ni tad :lol:
Pusti snovi.....
RS ce uvijek biti dio BiH..... :)

Aha, samo ti mastaj :ok:

Ja sam za samostalnost Republike Srpske :) Mislim da bismo čak možda tada i imali bolje odnose sa FBiH.

Ma nema to sto smo sa njima u istoj drzavi nikakve veze, bitno da se otecpimo, a ovo ostalo.... :mrgreen:

Vazduh je i sada cist,pogled s prozora i sada imas,slobodu ne vidim nikakvo ogranicenje u cjelokupnoj BiH za ikoga,pasoshi,pa i sada imaju,samo se ne moze nikuda ici,zasto,pa zato sto tako kaze EU...itd...itd...
Ja sam pitao konkretno i ozbiljno,činjenice......

Vazduh je i sada cist,pogled s prozora i sada imas,slobodu ne vidim nikakvo ogranicenje u cjelokupnoj BiH za ikoga,pasoshi,pa i sada imaju,samo se ne moze nikuda ici,zasto,pa zato sto tako kaze EU...itd...itd...
Ja sam pitao konkretno i ozbiljno,činjenice......

konkretan i ozbiljan odgovor je sledeci

ne volem hrvate niti muslimane o njima mislim sve najgore..............eto iskrena sam bila.

Back