Vidovdanski protest 28.06.

Vi, seljački botovi samo znate da napadate na lično, jer ste polupismeni poslušnici seljačina sa batinom....
predsednica vlade a sada palamenta hrvatica, pola najbogatijih iz vlade ima dvorce u kroaciji ili plovila od desetine milona evra, ideolog partije ti hrvat kobajagi srpski radikal, a vi kolega se pitate zasto nasa sluzba ne deluje :lol:

seljacine sa batinom imamo na fotkama od svuda...i iz parka i sa izbora..al zamisli ove vase seljacine su evoluirali pa umeju da se tetoviraju a one seljacine uvezene iz doboja cak bi i da uce :lol:

504729550_1242184327263753_9044466641638754786_n.jpg

E ljudi dolazi ljupka Diksi da brani ćacije :D , Diksi će biti u prvim redovima na braniku ćacilenda, ćaci napokon mogu da odahnu jer Diksi dolazi da ih brani, joooj kakav će to show i spektakl da bude. :D
Inače sad kad stiže Diksi ne treba im zvučni top. :D
Šta mislite hoće doći i Šarović da je malo podjebava, kaooo eeee pa gde ti je nanogica, jel si je zaboravila kod kuće ili je malo vrućina za nanogicu, brže se znoji noga ili gde ti je tvojadrugarica Nina i tako te fore. : d

Epa Diksi ljubavi vidimo se onda valjda za dve nedelje. :)

E ljudi dolazi ljupka Diksi da brani ćacije :D , Diksi će biti u prvim redovima na braniku ćacilenda, ćaci napokon mogu da odahnu jer Diksi dolazi da ih brani, joooj kakav će to show i spektakl da bude. :D
Šta mislite hoće doći i Šarović da je malo podjebava, kaooo eeee pa gde ti je nanogica, jel si je zaboravila kod kuće ili je malo vrućina za nanogicu, brže se znoji noga ili gde ti je tvojadrugarica Nina i tako te fore. : d

Od koga da ih brani?

Ja jesam video poslasticarnicu u kojoj pise ekser torta, parce 300 din...
Ali pojma nemam sta to znaci ,
Srbija postaje misticno mesto , svo u magli i nelogicnostima za realan svet, ali sve jasno vesticama i vukodlacima...

Niti je meni jasno sta se desava, npr , komsije vecina zna ko je lopov a ko nije, znaju da ne zelim da imam posla sa svima njima, jer se druze i saradjuju sa lopovima, sta me briga sto su to komsije lopovi , a odjednom jedne od komsija pokazuju znake da hoce da im se obratim....tj da se priblizim...
Mene obicno deca vrbuju , pridju mi , hoce da se igraju sa mnom, hoce da mi masu , da me upucaju da se pravim da sam ranjen i slicno..
Mislim na malu decu , i ne na pistolj, to rade drugim komsijama kad napune 15...

Valjda ce doci vreme da ljudi prestanu sa ovom bez obraza sharadom i da brane svoje interese koji su ostvareni lopovskim metodama i placanjem od strane drugih lopova..

„Vidimo se na Vidovdan“: Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu 28. juna​

Na zvaničnom X (Tviter) nalogu Studenti u blokadi objavljen je poziv za novi veliki protest u Beogradu 28. juna.

U snimak saobraćajne gužve u Beogradu, Studenti u blokadi pitaju: „Gužva je u gradu?“, a potom nekoliko kadrova kasnije stiže i odgovor „Biće još gužve“.

„Svi u Beograd 28. juna. Vidimo se na Vidovdan“, navodi se na kraju snimka.

https://nova.rs/vesti/drustvo/vidim...li-na-novi-veliki-protest-u-beogradu-28-juna/

Idemo na promociju knjige ''Kako smo ga uništili u celom svetu''.

A daj ja sam hteo temu! :(

Jedno je sigurno: Neko će biti opaljen.

Back